تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 96 اولاول ... 4585919293949596 آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلاممممممممممم

دوستان من یه سوال دارم که به جوابش خیلی نیاز داره ..اخه کارام عقب افتاده بخاطر این مشکل

من لپ تاپیو که تازه گرفتم با هارد 750 امدم خونه دیدم پارتیشنی که شده جمع درایو ها 450 میشه...بردم گفتم چرا اینجوریه که اورد دیدم درست شده جمع درایو..3 درایو با 750 هارد

اما از وقتی اوردم هر 2 تا فلشو رو که میزنم بهش فقط صدای قطعو وصلش میاد ولی فلشو نمیخونه..یعنی نه درایوش میاد توی my computer نه auto paly!! جفت فلاشمامو pc میخونه...نمیدونم چرا اینجوری شده چیکار کنمممممممممممممم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی نییییییییییییییسسسسسسسسسس ست؟

داره خودمونی میشه realmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    بنده يك acer 4551-4315 دارم
    از مدتها قبل هر از چند گاهي وقتي روشنش ميكردم تصوير نميومد ولي صداي فنو اين چيزا اولش ميومد هر چه ميگذشت اين دفعاتي كه اينطوري ميشد بيشتر ميشد و من هم بي توجه بودم تا اين كه از ديروز تا حالا ديگه روشن نميشه
    لطفا راهنماييم كنين
    تو اين ايام هم كه همه جا بسته است منم كلي كار براي دانشگاهم دارم
    ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه مک بوک mc700 دارم با بوت کمپ روش ویندوز هفت ریختم
    با وای فای راحت وصل میشدم اما فرداش روشن کردم دیگه نتونستم کتنکت شم...
    و با پیام limited access کنار اسم مودمم مواجه میشم...
    مشکلش چیه؟؟
    درایورهاشم نصب کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد
    ممنون ازتون بابت پاسخ

در آغاز فعالیت ax_amiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشيد : وقتي با مودم EDGE. Tmobile به اينترنت وصل ميشم سرعت فن لپتاپ بيش از حد بالا ميره . اينترنت را هم قطع کنم باز هم سرعت فن پايين نمياد . همچنين هر فلشي هم به کامپيوتر وصل کنم بازهم سرعت فن بيش از حد بالا ميره ، از نظر ويروسي هم با اخرين اپديت نود اسکن کردم ويروسي هم نبود . از اساتيد محترم کسي نميداند علت از چي ميتونه باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشيد : وقتي با مودم EDGE. Tmobile به اينترنت وصل ميشم سرعت فن لپتاپ بيش از حد بالا ميره . اينترنت را هم قطع کنم باز هم سرعت فن پايين نمياد . همچنين هر فلشي هم به کامپيوتر وصل کنم بازهم سرعت فن بيش از حد بالا ميره ، از نظر ويروسي هم با اخرين اپديت نود اسکن کردم ويروسي هم نبود . از اساتيد محترم کسي نميداند علت از چي ميتونه باشه ؟
    به مودمتون که ارتباطی نداره ، من با کروم یا فایرفاکس میرم اینطوری میشه البته زمانی که صفحات پرحجم مثلن دنبال یه عکس تو گوگل میگردم این اتفاق میافته اما در سافاری بهتره و پس از باز کردن چند صفحه این اتفاق میافته انگار مک میونه ی خوشی با فلش و فایل های تصویری نداره من دنبال علت این قضیه نبودم و الان برام عادی شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من با airport مک بوک پرو مدتی هست مشکل دارم.قطع میشه و دیگه وصل نمیشه و تنها راهش ریستارت مک بوک هست.گاهی تا بالا میاد دوباره قطع میشه و دوباره ریستارت...
    با ریستارت روتر هم درست نمیشه.خیلی کلافه شدم. لطفا راهنمایی کنید.ممنونم.
    mac os x version 10.6.8
    روتر D-link DIR-600

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    بندرترکمن

پيش فرض

سلاممممممممممم

دوستان من یه سوال دارم که به جوابش خیلی نیاز داره ..اخه کارام عقب افتاده بخاطر این مشکل

من لپ تاپیو که تازه گرفتم با هارد 750 امدم خونه دیدم پارتیشنی که شده جمع درایو ها 450 میشه...بردم گفتم چرا اینجوریه که اورد دیدم درست شده جمع درایو..3 درایو با 750 هارد

اما از وقتی اوردم هر 2 تا فلشو رو که میزنم بهش فقط صدای قطعو وصلش میاد ولی فلشو نمیخونه..یعنی نه درایوش میاد توی my computer نه auto paly!! جفت فلاشمامو pc میخونه...نمیدونم چرا اینجوری شده چیکار کنمممممممممممممم؟
    سلام
    قبلا هم برای من اتفاق افتاده بود یه درایور پک تو اینترنت هست البته ظرفیتش زیاده . بعد از دانلود اجرا کن برو تو قسمت درایور ها و اونایی که به usb مربوطند را اگه داشت نصب کن اگر هم نداشت خودش سایت اینترنت رو میده و دانلودش کن و نصبش کن . درست میشه . اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    بندرترکمن

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    من یه toshiba مدل ساتلاید A135 دارم که به تازگی خودش خاموش میشه . البته باطریش خرابه و با شارژرش کار میکنم . چندین بار خاموش شد و ویندوزش خراب شده الانم چند بار موقع نصب ویندوز خاموش شد . اگه میشه علت خاموشی را بگید . موس خود لپ تاب فکر کنم زیادی گرم میشه . فن cpu هم خراب نیست . با تشکر از راهنمایی هاتون که میکنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ممنون بدون اینکه سوال بپرسم جوابمو گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •