لیست قیمت نداره٬ زنگ بزن بپرس٬ در ضمن من با این مجیک موس کلا مشکل دارم٬ نوع حرکتش خیلی بده٬ چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست قیمت نداره٬ زنگ بزن بپرس٬ در ضمن من با این مجیک موس کلا مشکل دارم٬ نوع حرکتش خیلی بده٬ چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
373 در 15 اینچی خیلی عالیه اما بودجه نمی رسه فروشگاه چاره تو سایتش قیمت را600/2 زده وکلی روش تبلیغ کرده -در 15 اینچی 371 و372 - CPU نسل جدید دارند ولی بازم بودجه نمی رسه .در 13 اینچی 374 و375 هم CPU نسل جدید نیستند .
موندم نمی دونم چکار کنم
به نظر من بهتره که زمینه فعالیتتو مشخص کنی!
اگه کاراهای گرافیکی زیادی با حجم رندر بالا انجام نمیدی همین 13 اینچی ها هم میتونه مناسب باشه.
مبارک باشه مسعود خان
کار میکنهیه سوال اپل ریموت تو مک بوک وایت کار میکنه؟
اگه کار نمیکنه راهی هست که راش انداخت؟
به نظرم ارزش داره کمی صبر کنید تا هم قیمت ها تثبیت بشن هم بتونید بیشتر سرمایه گذاری کنید تا 15 اینچی بگیرید.
الان ارزانترین لپ تاپ اپل مک بوک مدل MC207LL/A است حدود 1300 تومان
من این ویدئو رو دیدم و یه چیزی تو اون فکرم رومشغول کرد اینکه چرا باید اینقدر واضح صفحه نمایش مک بوک نور محیط رو بازتاب بده طوری که میشد جزئیات داخل جایی که داره باهاش کار میکنه رو تشخیص دادبدترین حالتش تو 2 ثانیه آخرشه و حتی اول بازی زمانی که نور بازی زیاد و روشنه هم بازتاب نور کاملا واضحه
آبا همه مک بوک ها این طور صفحشون مثل آینه کار میکنه با این یکی اتفاقی بوده؟(مثلا مدل ایر صفحش این طوره؟)
Last edited by IrNCO; 21-05-2010 at 19:59.
به نظرم ارزش داره کمی صبر کنید تا هم قیمت ها تثبیت بشن هم بتونید بیشتر سرمایه گذاری کنید تا 15 اینچی بگیرید.
چند روز دیگه صبر کنم تا MC374 قیمتش ثابت بشه؟
بله . با تموم شدن سری 2009 از انبار فروشنده ها قیمت هی سری 2010ا کمتر میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)