والا تا الان کلی مشکل دیده شده تو محصولاتش.گرون هم که هست.واقعا چه دلیلی باید داشته باشه که محصولات اون رو بخریم!؟همین تی پی که به قول بعضی ها آشغال و متوسط هست (!) از خیلی برند های معتبر شاید سرتر هم باشه.
والا تا الان کلی مشکل دیده شده تو محصولاتش.گرون هم که هست.واقعا چه دلیلی باید داشته باشه که محصولات اون رو بخریم!؟همین تی پی که به قول بعضی ها آشغال و متوسط هست (!) از خیلی برند های معتبر شاید سرتر هم باشه.
سلاموالا تا الان کلی مشکل دیده شده تو محصولاتش.گرون هم که هست.واقعا چه دلیلی باید داشته باشه که محصولات اون رو بخریم!؟همین تی پی که به قول بعضی ها آشغال و متوسط هست (!) از خیلی برند های معتبر شاید سرتر هم باشه.
ببینید مشکلاتی که میگید (هرچند من در مقام فروشنده خیلی کمتر از سایر محصولات دیدم!) بیشتر مربوط به عدم آگاهی کابران و پیچیدگی بیشتر کانفیگ کردنش هست . گرون بودن هر چیزی هم متقابل با کیفیت و اعتبار برند اون هستش .
در مورد مارکهای دیگه هم من هم اعتقاد دارم شاید برای استفاده خانگی بهتر باشند اما این دلیلی برای بد گفتن از معتبرترین مارک شبکه نیست . برای درک بهتر موضوع بهتر هشتش در مورد Cisco کمی تحقیق کنیم ! بیشتر استاندارهای شبکه و حتی همین مودم هایی که میگید (که از کوچکترین اجزای شبکن) از استاندارهای Cisco پیروی میکنن .
موفق باشید
برای بستر سازی وا فای باید مودمهای وای فای تهیه کنید.
دوستان برای برد 50 متر و اتصال pcو نوت بوک و گوشی از این 3تا گزینه کدوم بهتره؟
tp link 8950nd 60.000T
tp link 8901g 55.000T
tp link 8101 50.000T
زیاد جالب نیستن. توی کانفیگ شدن کمی اذیت میکنن!
یه خورده هم قطعیش زیاده.
TP Link TD-8950ND
حامد جان میتونی گارانتی اصلی Asus و TPLink رو بهم بگی ؟
ممنون .
دوستان کدوم بهتر است
TD-W300KIT
TD-8961ND
TD-W8960
این مدل 8961 را کجا می شه گیر اورد
Last edited by pedrammelle; 02-04-2012 at 16:35.
سلام دوستان عزیز
دوستان، من کارت شبکه کامپیوترم مشکل پیدا کرده. مودمم یه دی-لینک بود که قدیمی شده یکم مشکل پیدا کرده. حالا یه مودم می خوام که حتما usb باشه و وای فای داشته باشه. بردم حداکثر ۲۰متره برای وای فای. حالا یه مودم با توجه به نیاز من و البته با در نظر گرفتن پایینترین قیمت پیشنهاد بدید. یه مگانت دارم یه سالی برای شرکت، خوب جواب داده. همه چیزی هم داره. مدلش هم 5 port combo wifi router هست. بهتر از این گیرم میاد؟ قیمت این مدل الان چنده تو بازار؟
ممنون دوستان عزیز
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
مدل زیر توصیه میشه:
TP-LINK TD-8961ND...85.000
...:::...اگر تهران هستین سری به بازار رضا و ایران بزنید. حتمت پیدا خواهید کرد...:::...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)