تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 2199 اولاول ... 45859192939495969798991051451955951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز مبین نت اهواز فعلا اختلال داره و معلوم نیست کی درست شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون. 5 شنبه زنگ زدم برام مودم رو فرستادن. پول اينا هم گرفتن گفتن منتظر باشم براي اومدن نصاب. حالا اميدوارم منطقه ما خوب جواب بده و سرعت خوبي بده. فكر كنم تا دو روز ديگه هم نصاب بياد و وصل كنه برام.

اون فرم ثبت نام سرکاریه, من یک ماه پیش پر کردم هنوز زنگ نزدن! فردا زنگ بزن به 1868 فوری مودم رو با پیک برات می فرستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه دوتا کابل شبکه اضافه تو خونه داشته باشی, خودت هم می تونی راهش بندازی و ببینی وضعیت آنتن دهی اونجا چجوریه.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به دوستانی که تازه میخوان برای دریافت سرویس وایمکس مبین نت اقدام کنن ، باید بگم که من ابتدا توی سایت و بصورت اینترنتی ثبت نام کردم ولی بعد از دو روز به اشتباهم پی بردم و رفتم و از طریق نمایندگی ثبت نام کردم! در پنجمین روز کاری بعد از ثبت نامم در نمایندگی ، نصاب اومد و سرویسم وصل شد!
    جالب اینجاست که چند روز پیش بعد از اینکه 21 روز از ثبت نام اینترنتی من میگذشت ، از شرکت مبین نت تماس گرفتن که ثبت نام رو نهایی کنن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

يعني ديگه ميخوام بگيرم مودم رو بشكنم از 24/6/89قطع شده الان بهشون هم زنگ زدم ميگه نه اهواز مشكلي نداره!!!در صورتي كه يه خانومي بعد از ظهر ميگفت اختلال شبكه داره داره!!! اخه اول از نظر سيگنال دهي مطمئن شيد بعد بيايد اشترك بديد الان 3 روزه مودم مثل اينه دق جلومه. شيطونه ميگه.........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با نمایندگی 1868 تماس گرفتم برای تعویض مودم indoor با outdoor . میگه چون طرح شما فعال شده نمی تونیم مودم رو عوض کنیم. باید دوباره یک طرح جدید با مودم Outdoor از ما بخرید و طرح قبلی و کل پولی که پرداخت کردید سوخت میشه . این عین جملاتی بود که به من گفتند.

بهشون گفتم کارشناس نصب شما در تعیین موقعیت من و نوع مودم اشتباه کرده و تشخیص غلط داده و بهمین خاطر الان سرعت دانلود من بین 20 تا 35 کیلو هست و این مساله هم تا وقتی طرح اکتیو نشده که قابل تشخیص نیست و بعد ازون هست که اشتباه کارشناس معلوم میشه و اون موقع هم شما اشتباه خودتون رو قبول ندارید.

اون آقا گفت کی گفته که مودم Outdoor مشکل شما رو حل میکنه ، همینکه CINR شما بالاتر از 25 هست یعنی موقعیت شما خوبه و مشکل از مبین نت هست که نوسان سرعت داره نه مودم.

با مبین نت تماس گرفتم میگن با مشخصاتی که شما دارید یعنی CINR بالای 25 و RSSI زیر 50 اصلا امکان نداره نوسان داشته باشید و ما مشکل شما رو به نمایندگی می فرستیم تا دوباره کارشناس بفرستن ، احتمالا شما جای مودم رو تغییر دادید و بخاطر همین سرعتتون پایین اومده میگم همون جای قبلی هم که مودمو میگذارم مشکل سرجاشه میگه خوب چون آنتنهای جدیدی نصب کردیم جاها عوض میشه (تناقض گویی در حرفا رو می بینید)
    والا دیگه نمی دونم چیکار کنم؟

7. این کاربر از parsams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سرعت داونلود سرویس 512 با محدودیت حجمی 25 گیگ در تهران چقدر هست؟ (سرویس یاقوت B2)
    به همه نمیدن و به شرکت ها این سرویس رو میدن؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پیشنهاد می کنم از مبین نت نگیرید.
    من که می خوام فردا پسش بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یعنی میشه پس داد؟ براحتی پس می گیرن یا داستان داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی میشه پس داد؟ براحتی پس می گیرن یا داستان داره؟
    برای من اومدن نصب کردن گفتن تا ۳ روز مهلت تست دارید.
    نمیدونم برای همه اینجوری هست یا فقط من که پارتی دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •