تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 95 از 410 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

داره خودمونی میشه amir255's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Arak-IR Iran

پيش فرض

پارس آنلاین که از 12:33 تا 6:55 کماکان رایگانه

2. این کاربر از amir255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر شب از سر ساعت یک میزارم دانلود و هیچ از ترافیکم کم نشده، فکر کنم درست بگی و اونایی که اشتراکشون برای قبل هست هیچ تغییری در ترافیک و ساعت استفادشون ایجاد نشده باشه.

سلام
    من یکی دو بار امتحان کردم کم نکرد (ساعت یک و نیم) البته حتما اینو میدونید که وقتی شبانه دانلود میکنیم اگه بریم تو سایتش جزو روزانه ها حساب میکنه تا یه دفعه کلا دیسکانکت بشیم و دوباره کانکت بشیم تا معلوم بشه رفته جزو روزانه یا شبانه. (منظورم اینه که برای تست باید یه بار مودم خاموش روشن بشه که معلوم کنه شبانست یا روزانه).
    خلاصه اینکه اون 2بار کم نکرد ولی بازم به نظر من ریسک نکنید و از 2 به بعد استفاده کنید.
    من این رو دیشب امتحان کردم همون موقع که خودش ریسیت کرد گذاشتم دانلود یعنی ساعت حدود 1:03 ... حجم رو الان چک کردم هیچی اضافه نزده بود یعنی ساعت رایگان برا اونایی که اشتراکشون برا قبل بوده همون 1 تا 7 هست.جدیدا رو نمیدونم اگر کسی جدیدا گرفته بگه ساعت چند اینترنتش ریسیت میکنه!
    فقط یه مشکل دیگه جدیدا دارم میذارم دانلود صبح که چک میکنم میبینم دانلود نکرده اون قدر که باید دانلود کنه.من 512 دارم قبلا شبی 2 گیگ دانلود میکرد و الانم سرعتش خوبه 100kb/s و باید 2 گیگ دانلود کنه ولی صبح که بلند میشم میبینم زیر 1 گیگ دانلود شده! ریز کارکرد گرفتم از این سایت درپیت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زده دیشب 1.7 گیگ من ارسال داشتم و 620 گیگ دریافت. درحالی که من اصلا ارسال ندارم

تو عکسم مشخصه دانلود شبانه از 1 شروع میشه.الان ماه های قبل که مشکل نداشتم رو چک کردم این عقل کل ها "ارسال" و "دریافت" رو اشتباه زدن.ارسال همون دانلوده.خب این زده دیشب من 1.7 گیگ دانلود کردم درحالی که نهایت 900 گیگ دانلود داشتم. کسی میدونه این چرا اینطوری شده
    Last edited by dokhtarak_e_darya; 27-06-2012 at 12:21.

4. 2 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این سایت مخابرات آمار دانلود را برعکس نشون میده !!!

شما اگر سرعت 512 داری هر شب باید بین 1.5 تا 1.7 دانلود داشته باشی

دانلود شبانه هم از ساعت 2 شروع میشه نه یک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دانلود شبانه مثله قبله همون ساعت 1 - همون موقع هم مودم ریست میشه.دیشب امتحان کردم حجم اضافه نشد توی همین سایت جدیدی که معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون سایت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که اطلاعاتش غلطه فقط ریز کارکردش فک کنم درسته
    اگر اطلاعاتی که میزنه توو این سایت جدیده درست باشه دانلود شبانه همون ساعت 1 شروع میشه.

7. این کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من این رو دیشب امتحان کردم همون موقع که خودش ریسیت کرد گذاشتم دانلود یعنی ساعت حدود 1:03 ... حجم رو الان چک کردم هیچی اضافه نزده بود یعنی ساعت رایگان برا اونایی که اشتراکشون برا قبل بوده همون 1 تا 7 هست.جدیدا رو نمیدونم اگر کسی جدیدا گرفته بگه ساعت چند اینترنتش ریسیت میکنه!
    فقط یه مشکل دیگه جدیدا دارم میذارم دانلود صبح که چک میکنم میبینم دانلود نکرده اون قدر که باید دانلود کنه.من 512 دارم قبلا شبی 2 گیگ دانلود میکرد و الانم سرعتش خوبه 100kb/s و باید 2 گیگ دانلود کنه ولی صبح که بلند میشم میبینم زیر 1 گیگ دانلود شده! ریز کارکرد گرفتم از این سایت درپیت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زده دیشب 1.7 گیگ من ارسال داشتم و 620 گیگ دریافت. درحالی که من اصلا ارسال ندارم

تو عکسم مشخصه دانلود شبانه از 1 شروع میشه.الان ماه های قبل که مشکل نداشتم رو چک کردم این عقل کل ها "ارسال" و "دریافت" رو اشتباه زدن.ارسال همون دانلوده.خب این زده دیشب من 1.7 گیگ دانلود کردم درحالی که نهایت 900 گیگ دانلود داشتم. کسی میدونه این چرا اینطوری شده
    اون اشتباه میزنه ...

برا منم همیشه میزنه مثلاً 1.8 گیگ ارسال ، 200 مگ دریافت

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

اره 2 مگش میشه 110 تومن اگر سرعت بالا 200 بده و دانلود بره بالا محدود نکنن.

با سرعت 200kb/s میشه 24 ساعت 16 گیگ دانلود کرد که اگر 24 ساعت دانلود کنی 1 ماهه میشه حدود 500 گیگ.
    500 گیگ = 110 هزار تومن یعنی هر گیگ 220 تومن.نمی ارزه
    سلام

نه متاسفانه اصلا 1 مگ و 2 مگ نا محدود نمیشه. یه موقع سرتون کلاه نره.

تعرفه جدید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط تا 512 نامحدود میشه که اونم ارزش نداره

10. این کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان 1 مگ یا دو مگ کسی گرفته؟ به خونه میدن یا حتما باید شرکت اینا داشته باشی؟ درخواست داد به این پست بانکا 1 مگ یا دو مگ میشه گرفت برای خونه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز 10-4-91 کسی دانلود شبانه داشته؟ برای دوست من از ساعت 6صبح رایگان حساب نکرده بنظرتون درست میشه یا نه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سرزمین باستانی

پيش فرض

مخابرات رو كه بايد گفت دزد سرگردنه

14. این کاربر از during بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز 10-4-91 کسی دانلود شبانه داشته؟ برای دوست من از ساعت 6صبح رایگان حساب نکرده بنظرتون درست میشه یا نه؟؟
    از کجا چک کردی؟ از این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ریزکارکرد گرفتم حدود 6 ساعت دانلود شبانه زده حدودا از 1 تا 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •