پارس آنلاین که از 12:33 تا 6:55 کماکان رایگانه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پارس آنلاین که از 12:33 تا 6:55 کماکان رایگانه
من این رو دیشب امتحان کردم همون موقع که خودش ریسیت کرد گذاشتم دانلود یعنی ساعت حدود 1:03 ... حجم رو الان چک کردم هیچی اضافه نزده بود یعنی ساعت رایگان برا اونایی که اشتراکشون برا قبل بوده همون 1 تا 7 هست.جدیدا رو نمیدونم اگر کسی جدیدا گرفته بگه ساعت چند اینترنتش ریسیت میکنه!
فقط یه مشکل دیگه جدیدا دارم میذارم دانلود صبح که چک میکنم میبینم دانلود نکرده اون قدر که باید دانلود کنه.من 512 دارم قبلا شبی 2 گیگ دانلود میکرد و الانم سرعتش خوبه 100kb/s و باید 2 گیگ دانلود کنه ولی صبح که بلند میشم میبینم زیر 1 گیگ دانلود شده! ریز کارکرد گرفتم از این سایت درپیت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زده دیشب 1.7 گیگ من ارسال داشتم و 620 گیگ دریافت. درحالی که من اصلا ارسال ندارم
تو عکسم مشخصه دانلود شبانه از 1 شروع میشه.الان ماه های قبل که مشکل نداشتم رو چک کردم این عقل کل ها "ارسال" و "دریافت" رو اشتباه زدن.ارسال همون دانلوده.خب این زده دیشب من 1.7 گیگ دانلود کردم درحالی که نهایت 900 گیگ دانلود داشتم.کسی میدونه این چرا اینطوری شده
![]()
Last edited by dokhtarak_e_darya; 27-06-2012 at 12:21.
این سایت مخابرات آمار دانلود را برعکس نشون میده !!!
شما اگر سرعت 512 داری هر شب باید بین 1.5 تا 1.7 دانلود داشته باشی
دانلود شبانه هم از ساعت 2 شروع میشه نه یک
دانلود شبانه مثله قبله همون ساعت 1 - همون موقع هم مودم ریست میشه.دیشب امتحان کردم حجم اضافه نشد توی همین سایت جدیدی که معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون سایت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که اطلاعاتش غلطه فقط ریز کارکردش فک کنم درسته
اگر اطلاعاتی که میزنه توو این سایت جدیده درست باشه دانلود شبانه همون ساعت 1 شروع میشه.
اون اشتباه میزنه ...
برا منم همیشه میزنه مثلاً 1.8 گیگ ارسال ، 200 مگ دریافت![]()
سلام
نه متاسفانه اصلا 1 مگ و 2 مگ نا محدود نمیشه. یه موقع سرتون کلاه نره.
تعرفه جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تا 512 نامحدود میشه که اونم ارزش نداره![]()
دوستان 1 مگ یا دو مگ کسی گرفته؟ به خونه میدن یا حتما باید شرکت اینا داشته باشی؟ درخواست داد به این پست بانکا 1 مگ یا دو مگ میشه گرفت برای خونه؟
امروز 10-4-91 کسی دانلود شبانه داشته؟ برای دوست من از ساعت 6صبح رایگان حساب نکردهبنظرتون درست میشه یا نه؟؟
مخابرات رو كه بايد گفت دزد سرگردنه
از کجا چک کردی؟ از این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ریزکارکرد گرفتم حدود 6 ساعت دانلود شبانه زده حدودا از 1 تا 7
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)