تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 218 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یعنی هیچ جوری نمیشه مشکل و حل کرد توی Xp امتحان کردم راخت کار داد 3 بار هم نصب کردم ولی درست نشد
    چی کار کنم ؟
    حالم از XP به هم میخوره
    توی ویندوز 7 روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کنید و اون زیر یک تیک هست روشن کنید و ویندوز XPsp3 رو اتخاب کنید . بعدش انگار دارید بازی رو با XP اجرا میکنید .

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راهنمایی رو دانلود کنین خیلی کامل هست.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان. من تو یکی از قسمتهای بازی گیر کردم. جایی که پرنس وارد محوطه ای میشه مثل فاضلاب که یک دستگاه بزرگ در حال کار هستش و وقتی از میله طلایی میگیری دستگاه از کار می افته. لطفا یکی راهنماییم کنه.
    سیوش هم اینجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا نحوه رد کردن این قسمت رو هم اگه تونستین بریم برام توضیح بدین.مرسی
    کرک شما مشکل داره.و چون شما اون میله زرده رو فعال کردین و مکانیسمی که باید اونطرف فعال میشد نشده برای من هم نمیشه و منم نتونستم کاری کنم.باز بزار باقی هم امتحان کنن وگرنه باید از اول شروع کنی

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کرک شما مشکل داره.و چون شما اون میله زرده رو فعال کردین و مکانیسمی که باید اونطرف فعال میشد نشده برای من هم نمیشه و منم نتونستم کاری کنم.باز بزار باقی هم امتحان کنن وگرنه باید از اول شروع کنی

منم نتونستم .

6. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان موقع نصب بازي ارور catastrophic failure ميده....لطفا راهنمايي نماييد.ممنون

Last edited by vafa1353; 03-07-2010 at 22:40.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان موقع نصب بازي ارور catastrophic failure ميده....لطفا راهنمايي نماييد.ممنون

معمولا ایرادهایی که در حین نصب داده میشه برمیگرده به مشکل در فایلهای نصب بازی و قانونا راهی نداره...
    یه جای کار DVD میلنگه عوضش کن

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

والپیپرت خیلی خوشگله . برام آپ می کنی یه جا . ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

سلام دوستان. من تو یکی از قسمتهای بازی گیر کردم. جایی که پرنس وارد محوطه ای میشه مثل فاضلاب که یک دستگاه بزرگ در حال کار هستش و وقتی از میله طلایی میگیری دستگاه از کار می افته. لطفا یکی راهنماییم کنه.
    سیوش هم اینجاست:
    کد:
    لطفا نحوه رد کردن این قسمت رو هم اگه تونستین بریم برام توضیح بدین.مرسی

اینم خدمت شما شما از دو کرک استفاده کردین!قاطی کرده بازی سیوهاتون خراب شده میتونین بازی رو دوباره نصب کنین بعد کرک فیکس رو بریزین
    اینم سیو درست 10ثانیه قبل از اون مرحله! و دومی هم دقیقا مرحله بعدThe Observatory
    هست (سه چهار تا چک پوینت هم رد شده)
    آغاز The Throne Room

کد:
    شما با سیو اولی برو از بازی غافل نشو و حالش رو کامل ببر اگه بازی رو از اول با کرک فیکس دوم میرفتین و بی هیچ مشکلی تازه میفهمیدین بازی یعنی چی منهای کنترلهای رو اعصاب سونیکی و ماریویی! اینجور جاها باید دسته داشت!طراحی دوباره برای پی سی نکردن کنترلر رو نامردها
    لم دو آبشار روبرو هم اینه میپرین همه دکمه ها رو ول کنین بعد کلیک راست دکمه بالا همین!
    لم مراحل آخر دیواره های آب هم اینه!!!!(درکل جایی که آب قطع و وصل میشه و باید سریع فریز کنی و بعد بپری و قطع کنی) اینه که
    دو بار باید شیفت رو بزنی و بار دوم نگه داری!!!من که دستم شکست تا قلقلش اومد دستم اصلا تو این جنگولک بازی های سونیکی وارد نیستم!به بقیه هم بگین علاف نشن مثل من
    Last edited by ieeeman; 04-07-2010 at 00:12.

11. این کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من اینجا گیر کردم
    اون دسته طلایی رو میکشم پایین ولی بازم این درب باز نمی شه (یه صدایی میاد)
    کرکی که استفاده کردم کرک همین جا بود (آخرین کرک)

اگر میشه یه نفر سیوشو پشت این درب بهم بده
    ممنون
    شما اونوری که داری نگاه میکنی اشتباه است باید بری دیوار پشت سرت بعد بری رو میله بعد از اون طرف بری رو میله تا در باز شه

---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

lمن هنوز اینجا موندم و دره باز نمیشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز این پست قبلی من بود
    من که با کرک دوم رفتم هیچ مشکلی نبود
    من اول دریچه ها رو آزاد کردم بعد رفتم رو میله !اول رفتم بالا همه رو کشتم بعد اومدم پایین بقیه رو کشتم جالب بود بالا در بسته بود و هیچی نبود گفتم چی جوری دیگه میشه رفت بالا! دیگه پرشی هم نمیشه رفت تو دل دشمن ولی یهو یه اسکلت زنده شد و منم پرشی رفتم و در باز شد(آخه اگه در باز بود که همون اول فلنگ رو میبستم!!!!!!!!!!!* خواستی سیوشو هم دارم
    یا دقیق بعدش یا نزدیکی هاش میتونی سیو خودت رو بدی اگه مشکل دار نبود برات رد کنم اگه مشکل دار نبود

اگه مشکلت حل شد که بگو کدوم سیو درست بود اگر هم نه سیوت رو بزار برات رد کنن بچه ها(جالب شد این کدوم مرحله هست)
    میخوام یه بار دیگه برم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من تو اون مرحله که سه تا آدم سنگی هست بغل هر کدومم یه چرخونک گیر کردم منظورم مجسمه های سنگی هست اول حشره هارو میکشم که از سوراخ میان بیرون بعد چرخونک اولو میچرخونم پله ها میان بالا دومی هرچی چرخونکو میچرخونم درست نمیشه چکار کنم؟
    I NEED HELP

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •