آقا سعید هدست بلوتوث گوشی قبلیتو نگه دار شاید روی ویواز هم جواب بده.خبرشو بده.به خصوص بلندی صدای داخل هندز فری را.پیشاپیش مبارکت باشه.شیرینیات شد دو تا
![]()
آقا سعید هدست بلوتوث گوشی قبلیتو نگه دار شاید روی ویواز هم جواب بده.خبرشو بده.به خصوص بلندی صدای داخل هندز فری را.پیشاپیش مبارکت باشه.شیرینیات شد دو تا
![]()
بابا خودم که نمیخوام بگیرم. آینو به این خوبی برم سیمبین بگیرم؟ این برا ابویه
با هندزفری هم آهنگ گوش میدم ببینم چطوریه![]()
والا طرف خودش قبلاً تو یه موبایل فروشی کار میکرده و حالیشه اینجوریم نیست که تشخیص نده
به هر حال من بهش میگم ولی احتمال خرابیش خیلی کمه ... بعدشم باتریش همینجوریم که گفتم خوبه و مشکلی نداره پس دلیلی نداره خراب باشه
دوست عزیز
آقا سعید گوشیو میخره در مورد باطریش هم نظر میده.این اولین باره از کسایی که گوشیو خریده اند من میبینم یه نفر میگه باطریش زود خالی میشه با یه فیلمبرداریتا اونجایی که من میدونم همه کسایی که گوشی را خریده اند نقطه قوت گوشیو باطریش میدونند.
![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 17-05-2010 at 13:48.
;کاشکی یکی از ویواز یه ریویو کوچولو می ذاشت!!!95صفحه خیلی زیاده!!
منم نگفتم باتریش بده ... باتریش خوبه فقط اگه باهاش فیلم hd بگیری زود خالی میشه
دلیلشم گفتم و نمیشه اینو یه عیب دونست چون فیلم hd مصرفو خیلی بالا میبره
گوشی من در چنین مصارفی اصلا یه خط هم کم نمیکنه6 تا خط داشت صبح ... نور ال سی دیشو کم کم کرده بود
صبح یه 10 دقیقه آهنگ باهاش گوش دادیم
بعد یکم باهاش فیلم hd گرفتیم که فوقش 5 دقیقه شد
بعدش 10 15 تا عکس گرفتیم باهاش و عصر شد 2 تا خط
این دوستم قبلاً ان86 داشت و میگه باتریش در همون حده
چه برسه به 4 خط
حالا زیاد اصرار نمیکنم شاید 1 خط کم بشه
اره وقتی صدای زنگ زیاده کمی ادم ضایع میشه
خوب کاری میکنی میزاری ویبره
وقتی زنگ خورد یواشکی جواب بده همه نبینند
ویواز خیلی سبک هست
و جدیدا تو جیب پیرهنم نیز میزارم و اصلا هم سنگینی نمیکنه
یه کلاه که سر ما رفت
سر بقیه نره حداقل
البته نمیشه گفت کلاه
ولی خلاصه مال من فول پک نبید
در مورد باتری که دوستان توضیح دادن
در مورد دوربین و و تاریک شدن هم برای توضیح بد نیست این پست رو ببینید ...
یه عده شاید فکر کنن دوربین گوشی های جدید سونی اریکسون و سرآمدشون ساتیو عکس های تاریکی میگیره. منم اینجوری فکر میکردم![]()
جالبه که این گوشی ها تنظیم ایزو هم ندارند ... ولی تنظیم Exposure تو گوشی های سونی اریکسون واقعا عالی کار میکنه ...
همونجوری که دوست خوبم Ali-Power قبلا گفته بود تو گوشی هایی مثل N82 و تو آخرین فریمورش Exposure گوشی اتومات تو آخرشه و تنظیما دستیش عملا تاثیری نداره ولی تو گوشی های سونی اریکسون اینجوری نیست ...
نمونه ش این دوتا عکس که با X10 گرفته شده:
اولی با EV 0.0
و دومی با EV +2
به نظرم حرکت خوبی از سونی اریکسون بود که البته برای کاربرانی که در موردش نمیدونن شاید همون شبهه ای که گفتم رو ایجاد کنه ...
با بازی با تنظیمات EV میشه عکس های واقعا بهتر و حرفه ای تری گرفت ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم چندتا نظر بگم.اول اینکه گوشیه من به خوبی گوشیه اقای گل محمدی شارژ نگه نمیداره اما به اون بدی هم که دوستمون گفت نیست.ولی در مجموع خیلی دیر شارژ خالی میکنه
صدای هندزفری خودش که از نظر من مشکلی نداره خیلی هم خوبه در حد خیلی از گوشی های دیگه مثلا 5800شاید هم ایراد از گوش من باشه
قیمت گوشی ویواز در رشت بدون گارانتی440هزار تومان!!!!!!!!!!!
تعداد مغازه هایی که دررشت ویواز دارن خیلی کم هست در حالی که خیلی هاشون ساتیو و anioرو دارن اما از ویواز خبری نیست
احیانا با اتچ آشنا هستید؟ای ملت بابا یه کم هم به دایال آپی ها فکر کنید.بنده خدا خب عکساتو اتچ کن دیگه ایششش![]()
Last edited by burberry; 17-05-2010 at 23:24.
من از صفحه 40بحث رو دنبال میکردم فکر نکنم قبل ازاون مطلب خیلی خیلی خاصی بوده باشه
در صفحات متعدددوستان فقط و فقط در مورد دوربینش میگفتن و اینکه قیمتش چنده و اینکه فول پگ گرفتن یا نه و در مجموع میتونم خلاصه بحث دوستان رو اینطور بگم:
کیفیت عکسبرداری خوبی داره البته وقتی میخوای عکس بگیری بهتره زوم نکنی!
کیفیت فیلمبرداریش اینقدر عالیه که قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست!
گالری عالی داره .خوش دست.سبک و جمع و جوره
از سمت چپ ال سی دی برای اکثر دوستان نور میده بیرون
درب پشت گوشی برای بعضی دوستان کمی لق هست
دکمه سبز برای بعضی هاکمی نرم هست
گوشی زیاد داغ میکنه اگه زیاد باهاش فیلم بگیری یا صحبت کنی(در حد ساعت) پشتش گرم میشه که البته شاید به جنس بدنه هم مرتبط باشه
صدای اسپیکر از حد 70 به بالا خرخر میکنه اما تا 70 خوبه در ضمن صدای 70 هم صدای خوبیه
هندزفریش میگن که میشد بهتر از این باشه بنابراین بهتره از یک هندزفری دیگه استفاده کنی
فول پگ بگیری بهتره عکسش صفحه 71 هست.گارانتی پارسه نباشه بهتره
باطری خیلی خیلی جون داری داره طوری که میتونی با مصرف معمولی 3 روز نگهش داری(البته مسلما اگه فیلم بگیری یا عکس زیاد بگیری مصرف باطری هم بالامیره) ولی خیلی دیر شارژ خالی میکنه
تنظیمات اینترنت از ایرانسل با کد#6*3*140* فعال میشه
و
و باور کن مطلب دیگه ای نیست که جا افتاده باشه هرچی بوده همینایی بود که من گفتم البته شاید با جزییات بیشتر!
امیدوارم حرفام مفید بوده باشه
در مجموع ویواز خیلی دوست داشتنیه بخری ضرر نکردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)