1 - این گوشی تو حالت افقی کیبورد کامل مجازی داره ؟ ( یا فقط سخت افزاری داره ؟ )
2 - بازی های با گرافیک رو همه رو راحت اجرا میکنه ؟ ( چون cpu این گوشی 1 نیست )
3 - قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده و به نظرتون تا چند ماه دیگه چقدر ارزون تر میشه ؟
1 - این گوشی تو حالت افقی کیبورد کامل مجازی داره ؟ ( یا فقط سخت افزاری داره ؟ )
2 - بازی های با گرافیک رو همه رو راحت اجرا میکنه ؟ ( چون cpu این گوشی 1 نیست )
3 - قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده و به نظرتون تا چند ماه دیگه چقدر ارزون تر میشه ؟
[QUOTE=fire159;5725584]مبارکت باشه عزیز
خوب خریدی
به نظر من شما الان نمیخواد بری تو دل و روده گوشیت. بهتره کمی صبر کنی و مقالات و آموزشهای مخصوص به گوشی های آندروید رو بخونی تا بیشتر با گوشی آشنا بشی . چون همین الان با 2.1 گوشیت خداست
الان ممکنه کاری بکنی که گوشی مشکل پیدا کنه .
سلام.مرسی داداش.از خوندن زیاد سردر گم شدم.یه رام خوب 2.2 با اموزششو و بهم معرفی کن.ممنون![]()
1- بله
2- به راحتی / بازهایی که نکسوس با کمی گیر اجرا میکنه رو میلستون روون بازی میکنه به خاطر کارت گرافیکی قویی که داره
3- قیمت این گوشی الان بدون گارانتی 450 سراغ دارم . شاید کمتر گیر بیاد
قیمتش خیلی افت کرده و به نسبت کاراییش واقعا" ارزشش رو داره
فکر کنم حدود 300-330 و 340 گیر بیاری خیلی خوبه . به شرطی که تمیز باشهنوشته شده توسط musketeer -
میله2 که نوش هم نیومده فکر کنم چه برسه به دست 2همون میله1 منظورم بود
![]()
این دوستمون هم که 310 خریده
یه سری به اینجا بزنسلام.مرسی داداش.از خوندن زیاد سردر گم شدم.یه رام خوب 2.2 با اموزششو و بهم معرفی کن
2.2 که قدیمی شد![]()
برا میلستون 2.2.1 هم اومد . شاید به زودی 2.3 هم بیاد
جديدترین رام CyanogenMod برای آندرويد 2.2.1 در مایلستون
-نسبت به 2.2.1 قبلي سريعتر ، روان تر و پايدارتر .
-مهم ترین قسمت رفع مشکل نا پیوسته بودن حروف فارسی(عربی)بدون هیچ گونه دستکاری اضافه
-بهینه شدن مصرف باتري .
-اضافه شدن reboot به پاور آبشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- امکان داره بازم ارزون تر بشه یا افت خودشو کرده دیگه ؟قیمت این گوشی الان بدون گارانتی 450 سراغ دارم . شاید کمتر گیر بیاد
قیمتش خیلی افت کرده و به نسبت کاراییش واقعا" ارزشش رو داره
2 - چرا کسی تا بودجه 450 تومن اینو پیشنهاد نمیکنه !؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 29-12-2010 at 16:02.
1-بعید میدونم
اما خدا رو چه دیدی
2- احتمالا" از حسودیشونچون تو برندهای دیگه گوشی با این امکانات نیست . شایدم به دلیل زیاد بورس نبودن موتورولا
البته دیزایر زد تازه اومده که قیمتش بالاست و باز هم در مقابل میلستون 2 خیلی ضعیفه
Last edited by fire159; 29-12-2010 at 17:31.
سلام.بچه ها یکی یه اموزش نصب رام 2.2 فرویو واسم میزاره.ممنون
سلام دوستان یک سوال در مورد فارسی ساز برای cliq داشتم که چون با مایلستون مشابه هست اینجا مطرح کردم
من با 2.1 غیر رسمی تونستم کلیک رو با دستور فارسی ساز مایلستون فارسی کنم ولی الان که 2.1 رسمی اومده وقتی همون روش رو استفاده میکنم بعد از ریست شدن گوشی بالا نمیاد.
از تموم فارسی سازهای دیگه مثل نکسوز و هیرو هم استفاده کردم بازم نتیجه نداشته
کسی میدونه مشکل از کجاست و راهنمایی کنه
احتمالا همون دومیه !- احتمالا" از حسودیشون چون تو برندهای دیگه گوشی با این امکانات نیست . شایدم به دلیل زیاد بورس نبودن موتورولا
شما تاپیک های مشاوره تا 450 رو نگاه کنی هیچ کس اینو نمیگه یا میگن wave ( که دیگه مد شده همه wave پیشنهاد میکنن ) یا x10 یا میگن پول بزار روش دیزایر !
بچه ها یکی برنامه VPlayer روی این گوشی تست میکنه ؟ ( با زیرنویس فارسی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)