تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 180 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    کسی نسخه اصلی بازی را خریده یا نه ؟
    یه بیتا خریدیم یه عمر بسمونه
    همش هنگ میکرد و افت فریم و ....

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

نمره pc بازی هم 8.5 از گیم اسپات ! کلا انتظارات بالاتری داشتیم از این بازی ! توی این 7 ماه بعد از هیلو ریچ هنوز بازی ایی نتونسته نمراتش رو بالای 9 نگه داره .
    اما انصافا من تا اینجا که بازی کردم اونم رو کنسول خیلی بهم حال داد
    واقعا گرافیک محشره و اصلا چیزی کم نداره .
    داستان هم اینطور که پیش میره خیلی خوبه و اینکه بازی حدود 11 ساعت گیم پلی داره واقعا میتونه کمک کنه به اینکه بازی خاطره انگیزی بشه.
    فقط چندتا مشکل که ازش نمیتونم بگذرم باگ های عجیبشه !! آخه چرا وقتی بهم تیر میزنن از دیوار رد میشه ؟؟ با این باگ عجیب که همیشه هم هست کلی ضده حال خوردم .
    مسئله بعدی که اذیت میکنه هوش دشمناست ! از 500 متری میبیننمون ! تمومی هم ندارن اینقدر زیادن که ..( از CoD بدتر ) تمومی هم ندارن .
    کلا بازی خوبی هست و به تمام گفته هاشون هم عمل کردن .
    بازی که باگ زیاد داره ولی ممکنه این تیرهایی که میگین از دیوار رد میشه به خاطر فعال کردن یکی از قابلیتهای نانو سوئیت باشه که جهت تیرهایی که به سمتتون میاد رو مشخص میکنه و میتونید غیر فعالش کنید.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

میشه بازی رو تحت شبکه زد یا فقط انلاینه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بازی که باگ زیاد داره ولی ممکنه این تیرهایی که میگین از دیوار رد میشه به خاطر فعال کردن یکی از قابلیتهای نانو سوئیت باشه که جهت تیرهایی که به سمتتون میاد رو مشخص میکنه و میتونید غیر فعالش کنید.
    درسته ولی مشکل اینجاست که بعضا اون تیرها برخورد میکنه...از پشت دیوار میاد و برخورد میکنه.

5. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نسخه x360 رو تموم کردم.کمی هم مد انلاینشو بازی کردم........نظر شخصیمو میگم :

گیم پلی : 8.0/10

خیلی خوب بود...درسته برگرفته از چند بازی دیگه بود ولی خیلی خوب در کنار هم چیده شده بود و لذت بخش بود.

تنها مشکل بزرگی که این بخش داشت و اصلا و به هیچ وجه هم قابل بخشش نیست هوش مصنوعی ضعیف بازی و گهگداری هم باگهای عجیب هستش.هوش مصنوعی کاملا ناامید کننده ظاهر شده البته اگه بخواهین اکشن بازی کنید خیلی به چشم نمیاد ولی اگه بخواهید مخفیانه جلو برید مضحک بودن هوش مصنوعی واستون بیشتر اشکار میشه

استفاده از قدرت های نانوسوت هم جالب بود با اینکه تقریبا در اکثرموارد تو آفلاین و آنلاین همین نامریی شدن به درد میخوره ولی در کل متعادل و خوب بود.

گرافیک : 9.5/10

بدون شک بهترین گرافیک در بین تمام بازیهای کنسول فعلا این بازیه......ign هم گفته که بین هر دو کنسول نسخه x360 این بازی بهترین گرافیک کل کنسولا رو داره و خیلی از سایتای دیگه .......

تصور این گرافیک از یه شرکتی که بازی مولتی ساخته و مثه انحصاریها موتور خاص و خفنی نداشته و البته همچین محیط پرجزییات و بزرگی هم داره قابل تحسینه.........
    مطمینا بهترین گرافیک کنسولی بالاتر از uncheted 2 , gears2 , killzone3 و .........شایسته نسخه x360 این بازی هستش

گرافیک کنسولی عالی بود فقط کمی افت فریم در موراد اندکی داشت

داستان : 9.0/10

خوب بود ولی دیگه نه در حدی که نویسندش داستان کال او دیوی و کیلزون و هیلو رو مسخره کرده بود در کل بهترین تو این سبک نبود ولی خوب بود

صدا گذاری : 9.5/10
    مثه گرافیک تقریبا بی نقص و البته به همراه موزیک های عالی هانس زیمر

مولتی پلیر
    :

مولتی پلیر بازی رو تا لول 6 بازی کردم فعلا که 3 تا مد رو بازی کردم بهترین مدش crashsite بود که باید یه منطقه ای رو بگیری و بعدیش team instant action ............کلا به نظر خود من بهترین پیشرفت کرایسیس از نسخه 1 به 2 وجود همین مولتی پلیر سرگرم کننده و جذابه.......... .

در نهایت مشکل عمده و قابل توجه این بازی همون هوش مصنوعی عجیب و غریب و البته باگهاشه به غیر از این دو مورد تقریبا اشکال خاصی نداره.....

نمره کلی :9.0

....
    .
    Last edited by halflife g; 26-03-2011 at 17:44.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خوشابه حالتون که میتونید این ابر گیم را تجربه کنید من بدبخت هم که امروز دارم میرم به خدمت مقدس سربازی

======================

سال خوبی را براتون آرزو میکنم
    عیب نداره
    مرخصی میاندوره میگیره میایی میزنی

نسخه x360 رو تموم کردم.
    راستی واسه 360 چند مدته اومده ؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان کرجی بازی رو توی کرج یه جا آورده اگه کسی خواست بگه توی پروفایلش آدرس رو بدم بهش

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

من دو بار کرایسیس 2 خریدم که هر دو بارش بتا بود.هشت هزارتومن پولم هدر رفت.دوستانی که تو شهرستانند به نظرم فعلا صبر کنند یا اگه اشنایی دارند که در زمینه بازی کار میکنه بهش بگن که از پایتخت بازی رو براشون پیدا کنند.باتشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دو بار کرایسیس 2 خریدم که هر دو بارش بتا بود.هشت هزارتومن پولم هدر رفت.دوستانی که تو شهرستانند به نظرم فعلا صبر کنند یا اگه اشنایی دارند که در زمینه بازی کار میکنه بهش بگن که از پایتخت بازی رو براشون پیدا کنند.باتشکر
    چه جوری تشخیص دادید که بازی هایی که خریدید بتا هستند؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

چه جوری تشخیص دادید که بازی هایی که خریدید بتا هستند؟
    نسخه هاي بتا پر از مشكل و باگ هستند،تنها راهي كه ميتونيد بتا رو از نسخه اصلي تشخيص بديد اينه كه بريد سراغ يه فروشنده مطمئن....

12. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •