سلام
کسی نسخه اصلی بازی را خریده یا نه ؟
یه بیتا خریدیم یه عمر بسمونه
همش هنگ میکرد و افت فریم و ....
سلام
کسی نسخه اصلی بازی را خریده یا نه ؟
یه بیتا خریدیم یه عمر بسمونه
همش هنگ میکرد و افت فریم و ....
بازی که باگ زیاد داره ولی ممکنه این تیرهایی که میگین از دیوار رد میشه به خاطر فعال کردن یکی از قابلیتهای نانو سوئیت باشه که جهت تیرهایی که به سمتتون میاد رو مشخص میکنه و میتونید غیر فعالش کنید.
میشه بازی رو تحت شبکه زد یا فقط انلاینه
درسته ولی مشکل اینجاست که بعضا اون تیرها برخورد میکنه...از پشت دیوار میاد و برخورد میکنه.
نسخه x360 رو تموم کردم.کمی هم مد انلاینشو بازی کردم........نظر شخصیمو میگم :
گیم پلی : 8.0/10
خیلی خوب بود...درسته برگرفته از چند بازی دیگه بود ولی خیلی خوب در کنار هم چیده شده بود و لذت بخش بود.
تنها مشکل بزرگی که این بخش داشت و اصلا و به هیچ وجه هم قابل بخشش نیست هوش مصنوعی ضعیف بازی و گهگداری هم باگهای عجیب هستش.هوش مصنوعی کاملا ناامید کننده ظاهر شده البته اگه بخواهین اکشن بازی کنید خیلی به چشم نمیاد ولی اگه بخواهید مخفیانه جلو برید مضحک بودن هوش مصنوعی واستون بیشتر اشکار میشه
استفاده از قدرت های نانوسوت هم جالب بود با اینکه تقریبا در اکثرموارد تو آفلاین و آنلاین همین نامریی شدن به درد میخوره ولی در کل متعادل و خوب بود.
گرافیک : 9.5/10
بدون شک بهترین گرافیک در بین تمام بازیهای کنسول فعلا این بازیه......ign هم گفته که بین هر دو کنسول نسخه x360 این بازی بهترین گرافیک کل کنسولا رو داره و خیلی از سایتای دیگه .......
تصور این گرافیک از یه شرکتی که بازی مولتی ساخته و مثه انحصاریها موتور خاص و خفنی نداشته و البته همچین محیط پرجزییات و بزرگی هم داره قابل تحسینه.........
مطمینا بهترین گرافیک کنسولی بالاتر از uncheted 2 , gears2 , killzone3 و .........شایسته نسخه x360 این بازی هستش
گرافیک کنسولی عالی بود فقط کمی افت فریم در موراد اندکی داشت
داستان : 9.0/10
خوب بود ولی دیگه نه در حدی که نویسندش داستان کال او دیوی و کیلزون و هیلو رو مسخره کرده بود در کل بهترین تو این سبک نبود ولی خوب بود
صدا گذاری : 9.5/10
مثه گرافیک تقریبا بی نقص و البته به همراه موزیک های عالی هانس زیمر
مولتی پلیر :
مولتی پلیر بازی رو تا لول 6 بازی کردم فعلا که 3 تا مد رو بازی کردم بهترین مدش crashsite بود که باید یه منطقه ای رو بگیری و بعدیش team instant action ............کلا به نظر خود من بهترین پیشرفت کرایسیس از نسخه 1 به 2 وجود همین مولتی پلیر سرگرم کننده و جذابه.......... .
در نهایت مشکل عمده و قابل توجه این بازی همون هوش مصنوعی عجیب و غریب و البته باگهاشه به غیر از این دو مورد تقریبا اشکال خاصی نداره.....
نمره کلی :9.0
....
.
Last edited by halflife g; 26-03-2011 at 17:44.
عیب نداره
مرخصی میاندوره میگیره میایی میزنی
راستی واسه 360 چند مدته اومده ؟نسخه x360 رو تموم کردم.
دوستان کرجی بازی رو توی کرج یه جا آورده اگه کسی خواست بگه توی پروفایلش آدرس رو بدم بهش![]()
من دو بار کرایسیس 2 خریدم که هر دو بارش بتا بود.هشت هزارتومن پولم هدر رفت.دوستانی که تو شهرستانند به نظرم فعلا صبر کنند یا اگه اشنایی دارند که در زمینه بازی کار میکنه بهش بگن که از پایتخت بازی رو براشون پیدا کنند.باتشکر
چه جوری تشخیص دادید که بازی هایی که خریدید بتا هستند؟من دو بار کرایسیس 2 خریدم که هر دو بارش بتا بود.هشت هزارتومن پولم هدر رفت.دوستانی که تو شهرستانند به نظرم فعلا صبر کنند یا اگه اشنایی دارند که در زمینه بازی کار میکنه بهش بگن که از پایتخت بازی رو براشون پیدا کنند.باتشکر
نسخه هاي بتا پر از مشكل و باگ هستند،تنها راهي كه ميتونيد بتا رو از نسخه اصلي تشخيص بديد اينه كه بريد سراغ يه فروشنده مطمئن....چه جوری تشخیص دادید که بازی هایی که خریدید بتا هستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)