سوال کنکور 89 عمومی انسانی بود گفته که داره.
سوال کنکور 89 عمومی انسانی بود گفته که داره.
این تعریف پارادوکس ... گیر مسئله سر همین مفهومه .هر گاه دو مفهوم متضاد رابه هم نسبت دهیم یا آن دو را در یک چیز جمع کنیم آرایه متناقضنما شکل میگیر
آیا مفهوم سخت در اونجا همون مفهوم متضاد سستیه ، یا معنی دیگش مد نظره ؟؟
اگه به معنی "بسیار" اومده باشه چون مفهومش اصلا در تضاد با "سستی" نیست پس متناقض نما نداریم تو این بیت ...
اگر هم نه که داریم ...
باید به شاعر این بیت مراجعه کنیم و ببینیم منظورش چی بود
ولی به نظر من احتمال زیاد همون معنی بسیار رو داره ....
تو کنکور هم چه بسا جواب ها غلط باشن . یا سر همین بیت اختلاف نظر باشه و نظر طراح اونجوری ... به هر حال ملاک اینجا کنکوره![]()
1. جمع مکسرهسلام.
يه سري سوال عربي كه در حين مطالعه عربي مبتكران (اياد فيلي) پيش اومد:
1- جمع اخت (به معني خواهر) ميشه اخوات اين جمع سالم مونث هست يا مكسر؟
2- اسم اشاره و موصول مثني معرب هستش.تو اين كتاب و جزوه دبيرمون همينو گفته اما تو مثال ها فقط مذكرها مثل هذان هذين ذكر شده.مثني مونث هم معربه؟
3- فعل مضارع كدوم اعراب هاش فرعيه كدوما اصلي؟مثلا ثبوت نون،حذف نون،ضمه،فتحه،كسره اينا كدوما اصليه كدوما فرعيه؟
4- اگر مضاف اليه معرفه باشه مضاف هم معرفه هستش.حالا اگه نكره باشه هم مضاف نكره هست.درسته؟(طبق مبتكران اگر اشتباه نفهميده باشم)
5- يكي از آزموناي گام اول گزينه دو اومده:
الليله احصي الشهداء فكانوا اربعه
حالا حركت گذاري...دبيرمون يكي از شرايط مفعول فيه بودن رو گفته "نقش ديگري نداشته باشه" البته معني "در" هم بايد بده.اين جا چرا "الليله" مبتدا نيست و مفعول فيه هستش؟
وقتي نقش مبتدا ميتونه بگيره نبايد مفعول فيه بشه ديگه.
اين جمله كه تقريبا آسونه ولي اگه جملش سخت بود و نشد معني كنيم اين طور تستارو نميشه جواب داد يعني؟
6- اين موضوع دو جاي مبتكران اومده و مثل اينكه اشتباه چاپي نيست.
انَّ للشمس فوائدَ كثيرةً
يعني فوائد ، فتحه " َ " داره ولي كثيرة ، تنوين فتح " ً " داره .چرا فوائد تنوين نميگيره ؟ من ميگم شايد بر وزن مفاعل حسابش كرده شده غير منصرف؟ولي به نظرم بر وزن مفاعل نيست . و اگر هم اين فرض درست باشه صفت كه تابعه چرا كثيرة تنوين گرفته؟پس:
- چرا فوائد تنوين نداره؟
- آيا فوائد غيرمنصرف محسوب شده يا قاعده ديگري هستش؟آيا واقعا غير منصرف و بر وزن مفاعل هستش؟
- چرا صفت به تبعيت تنوين نگرفته؟
مسئله اين است.
ببخشيد از ازدياد سوالات.
ممنون.![]()
2. بله، مثنی هم مذکرش و هم مونثش معربه
6. فوائد غیر منصرف هست....جمع های مکسر 5 و 6 حرفی غیر منصرف هستن مثل: مفاعل، مفاعیل، فعائل و...
بقیه رو وحید عزیز توضیح دادن !
در مورد عربي احتمالا به زودي ميام بعضياش بحث دارهدست هر دو عزيز كه جواب دادن درد نكنه
فعلا رفتم سراغ شيمي
آزمون 11 گزينه دو تست 227 تو سوال گفته "فسفر پنتا اكسيد" ولي تو پاسخنامه اين مدله: p 4 o 10 (اعداد انديس ها هستند) مگه اين نميشه "تترا فسفر دكا اكسيد"؟ يا بر حسب عدد اكسايش "فسفر(V) اكسيد"؟پس اين "فسفر پنتا اكسيد" چيه؟
نامگذاريش اشتباهه يا روششو من نميدونم؟
ممنون.![]()
آقا يه نامه اداری ميخوام واسه وام گرفتن از دانشگاه ، با محل درست تاريخ و اين مسائل !! قراره اين سؤال تو امتحان بياد... کسی ميتونه کمک کنه ؟
اگه زیروندهاش رو ساده کنیم میشه فسفرپنتا اکسید. ولی ماده یه نوعیی هست که به صورت p2o5 پیدا نمیشه انگار. برای همین به همون p4o10 می گن فسفر پنتا اکسید:در مورد عربي احتمالا به زودي ميام بعضياش بحث دارهدست هر دو عزيز كه جواب دادن درد نكنه
فعلا رفتم سراغ شيمي
آزمون 11 گزينه دو تست 227 تو سوال گفته "فسفر پنتا اكسيد" ولي تو پاسخنامه اين مدله: p 4 o 10 (اعداد انديس ها هستند) مگه اين نميشه "تترا فسفر دكا اكسيد"؟ يا بر حسب عدد اكسايش "فسفر(V) اكسيد"؟پس اين "فسفر پنتا اكسيد" چيه؟
نامگذاريش اشتباهه يا روششو من نميدونم؟
ممنون.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها استثنا کتاب درسی هست که بهش میگن واکنش دیمر شدن !
سلام
جمله های زیر کدومش کنایس؟اگه نیس چرا؟؟
1-کشیده آب نکشیده
2-دو دل
3- نمک نشناس
4- نی پیچ حلقوم
5-شش دانگ حواس
(تو کتاب ژرف اندیشان کنایه نیس)
سلام نظر من:
شماره های 1و 2و3 کنایه هستند
ولی 4.5 تشبیه
اگر با نظر کتاب همخوانی داره بگو دیدم رو توضیح بدم
----------
یک توصیه: برای کنکور ادبیات رو از محدوده ی تستای اخیر کنکور کتاب های دکتر سبطی فراتر نرو
من خودم مطالعات ادبی از کودکیم زیاد دارم کنکور خودم هم که سال گذشته بود 85 زدم
ولی باید بدونی که زیبایی ادبیات به همینه که دید های متقاوت نتایج مختلف میده و اصولا ابهام زیبایی محسوب میشه
بخاطر این گاهی اوقات نمیشه یک جواب قاطع گفت و بزرگان هم با هم اختلاف نظر دارند
پس راه صحیح برای این که دید طراحان کنکور رو پیدا کنی همونی هست که گفتم
تستای اخیر ، کتابای دکتر سبطی که انصافا جواب میده
سلام
يه سوال جالب از دنباله
دنباله زير به چه عددي همگراست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)