دوست عزیز شما اول باید الویت خودتون رو تو خرید مشخص کنید و بعد سئوال بپرسید. مثلا برای بازی میخواهید یا برای خونه و استفاده معمولی ...یا ابعاد و وزنش براتون مهمه یا نه....
دوست عزیز شما اول باید الویت خودتون رو تو خرید مشخص کنید و بعد سئوال بپرسید. مثلا برای بازی میخواهید یا برای خونه و استفاده معمولی ...یا ابعاد و وزنش براتون مهمه یا نه....
دوستان امروز داشتم سایت های خارجی فروش لپ تاپ رو نیگا میکردم تو اکثرشون جلوی F11EGX وF11FGX نوشته DISCONTINUED یعنی چی؟یعنی تولیدش دیگه متوقف شده. یعنی چی؟یعنی هنوز ایران نیومده از تولید خارج شد.من یکی از اینا رو انتخاب کرده بودم.باید زود VISA کارتمو شارژ کنم وتا کاملا DISCONTINUED نشده این magnificent Laptop منظورم F11EGX رو بخرم تا در اسرع وقت اون رو به درب خونه تحویل بدن.
![]()
به اين زودي توليدش متوقف شد من كه فكر نمي كنم.
راستي پمي ويزا كارد مارو هم شارژ مي كني![]()
با سلام .اگه بخواهيم بفهميم واقعا" يك لپ تاپ واسه كدوم كشوره و كدوم كشور اونو ساخته بايد چكار كنيم . راه حلي داره مثل گوشي ها ميشه از كد ويا چيز ديگه ايي استفاده كرد . برنامه اي تحت اين موضوع وجود داره ؟كه بگه ساخت كدوم كشوره ؟
ممنون
لپتاپ شما توسط یکی از برند های موجود در بازار ساخته شده و هر یک از این برند ها با توجه به استراتژی های بازار بابی خودشون و تعریفی که از بازار هدف دارند در کشور های مختلفی اقدام به اسمبل و تولید محصولات خود می کنند.
مثلا هم در امریکا و هم در چین تولید دارند.
این مورد هم بر روی جعبه ی محصول و هم پشت دستگاه بیان شده.....این که باتری، آداپتور و خود لپتاپ در کدام کشور ساخته شده اند.
به طور مثال لپتاپ من ساخت امریکا و باتری آن ساخت ژاپن و آداپتور آن ساخت چین هست !
بازار لپتاپ بر خلاف بازار موبایل ، تقلب و دروغ گویی کمی داره..
یعنی گوشی نوکیا ساخت چین را برچسب فندلاند می زنند ...
ولی در بازار لپتاپ این گونه نیست.
هر لپتاپ یک رجیستری کد هم داره که با وارد کردن آن در سایت سازنده ، لپتاپ شما رجیستر شده و اطلاعات کاملی از دستگاه و کشور ساخت به شما میدهد.
با تشكر از تو دوست عزيز. الان تو برند سوني تو ايران چه جوريه بيشتر چيني هست يا آمريكايي .
دوست عزيز مي توني بگي اين مدل خوب هستش يانه وكجايي؟(cw1agg/b) .....براي كار معمولي ميخوام .
خوب در ایران بیشتر مدل های امریکایی یافت میشه و بعد هم چینی....
CW 1AGG/B
CORE2DUO-2.6-P8800
4096
320
NV 230M 512 UP 1.7GB
14"
DVD-RW
7HP
2.4Kg
1,450,000
مدل توسط ایران رهجو عرضه میشه و چینی هست.
به نظرم خرید این مدل کاملا به صرفه تر هست»
CW 27 FX
CORE I5-2.4-520M
RAM 4096 DDR3
HDD 500
NVIDIA 330M 512 UP 2.3GB
14"
BLUE-R
WIN7P
2.4Kg
1,450,000
مزیت هاشا با رنگ قرمز نشان دادم
اقا من 2 میلیون دارم بهترین لبتاپ رو میخوام بگیرم چی بگیرم؟
چشم برای بازی میخوام و وزنش هم کم باشه اما hp ها رو واسه این گذاشتم که ببینم کانفیگه بالاترش به وزنش میارزه یا زیاد فرقی با هم ندارن
براي چه استفاده اي؟
اگر براي گيم مي خواي يه نگاهي به MSI GX740 بندازي بد نيست
شركت ماتريكس مي گفت تو اين هفته محصولاتش براي عرضه آماده مي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)