من بعد از یه مدت دوباره شروع کردم به کار با روبیک ، قرار بود که یه فیلم از رکوردهاتون بگذارید اکه کسی فیلمی سراغ داره لینکش رو برام بذاره .
من بعد از یه مدت دوباره شروع کردم به کار با روبیک ، قرار بود که یه فیلم از رکوردهاتون بگذارید اکه کسی فیلمی سراغ داره لینکش رو برام بذاره .
هم دانشگاشو برگزار می کنیم , هم خارجشو میریم , هم زیر 20 می زنیم !!ولی خیلی بده دوره هم میشینیدو از دانشگاه و مسابقاته خارج و رکوردای زیره 20 حرف میزنید
حالا که اینطوری شد, شهریور مسابقات احتمالن 19 به بعده( بخاطر ماه رمضون) 4-5 روز قبل از مسابقات بچه های تیم پی سی مهمون من, قدمشون روی چشم , اون موقع من تنهام , فقط روبیک می زنیم و energy drink می خوریم !!واااای چه حالی میده!!!
در ضمن از اونجایی که من خبر دارم بعضی ها فقط 3*3 روزی 8-9 ساعت کار می کنن !! اگه همین رامین یا جابر می خواستن فقط 3*3 کار کنن تا حالا زیر 20 هم زده بودن!!! ماشا الله تو حل تموم روبیک ها به هر صورتی هم که باشه استادن!
مسابقات شیراز رو هم یه کاری می کنیم که تو همه ی رشته ها برگزار شه , مثه مسابقات wca .
اگه منظورت روش لایه ایه که اول همین تاپیک هم آقا جابر زحمتشو کشیده , با این روش با تمرین تا 40-50ثانیه هم می تونی بزنی؛ به شرطی که روبیکت خوب باشه !!
اگه هدفت رکورد زدن نیست همین روش از همه بهتره.
حتما از f2l شروع کنه چون مهمترین بخش همینه . اول F2l بعد کراس (کمتر از 5 ثانیه ) بعد PLL و بعدشم OLL (که خیلی هم نیاز نیست )آره حسین 1 هفته است که جدی داره کار می کنه , فردریک رو از کجاش شروع کنه به نظرت ؟ فکر کنم F2L رو اول یاد بگیره بهتره, یه روبیک بهتر هم بیاد دستش خیلی رکوردش خوب میشه!
راستی F2L رو از کدوم سایت پیشنهاد می کنید بچه ها ؟ من خودم چندتا F2L دارم که فعلن بخاطر گرفتاری کاری و درسی نرفتم سراغشون.
دیگه مثل اینکه واجب شد بیایم شیرازحالا که اینطوری شد, شهریور مسابقات احتمالن 19 به بعده( بخاطر ماه رمضون) 4-5 روز قبل از مسابقات بچه های تیم پی سی مهمون من, قدمشون روی چشم , اون موقع من تنهام , فقط روبیک می زنیم و energy drink می خوریم !!واااای چه حالی میده!!!
![]()
سلام
نگاه کن یه صبح تا شب نبودیم اینجا چه خبرا شده....
من احتمال 99.99 درصد میدم این بعضی ها اومده بودن اینجا تا فایل آموزش مگامینکس رو دانلود کنن برن یاد بگیرن بعدش تو سی دی به ملت بفروشن. آخه آمار تقاضای راه حل مگا تو سایتشون رفته بالا... از وقتی دارن میفروشن تقاضا برای راه حلش زیاد شده. به احتمال قریب به یقین هم تا حالا هیچکدومشون بلد نبودن حل کنن مگامینکس رو...![]()
آقا امروز رفتم فرهنگسرای بهمن...
یه غرفه 4 متری کوچولو داشتن که بنده خدا مادرش و برادر بزرگش ( مصلحت جو ) اونجا پشت غرفه بودن. یعنی هیشکی دیگه رو نداشتن بزارن اونجا ؟
کتابش رو هم دیدم. اینهمه میگفتن کتاب مصلحت جو ..... همون روش لایه لایه رو توضیح داده توش...گفتم فرق این با بقیه آموزش ها چیه؟ گفت این تالیفیه بقیه ترجمه هستن
منم گفتم خسته نباشین
خبری هم از مکعب 6*6 و 7*7 نبود. پرسیدم پس اونا کو؟ گفت از هر کدوم فقط یه دونه وارد کرده از آمریکا و تو دفتر اصلی شرکت هست و اینجا نمیاریم.
مگامینکسم رو با خودم برده بودم. نشونش دادم کفش برید. ندیده بود انگار تا حالا
پرسید بلدی حل کنی؟ گفتم آره... گفت چند خریدی؟ گفتم از آشنا خریدم ..... تومن ، هیچی کفش برید دیگه چیزی نگفتبعد برای اینکه کم نیاره هی انواع روبیک هاشو میزاشت جلوم میگفت میتونی اینو حل کنی؟ 4*4 گذاشت گفتم آره.... 5*5 گذاشت ، گفتم آره.... آینه ای گذاشت ، گفتم آره... خلاصه به معنی واقعی کلمه کم آورد
روبیک دیان شنگ اصل رو میفروخت 7 هزار و خورده ای...
یه دور سریع جلوش حل کردم و گفتم باهاتون تماس میگیرم
کارتش رو گرفتم و رفتم.
این کل ماجرا بود...
در کل ارزش اینهمه آفتاب خوردن رو نداشت.
سوالی بود در خدمتم.
رامین جون ، من فردا بهت آمار دقیق دیان شنگ ها رو میدم. لطفا موبایلت در دسترس باشه
موفق باشید.
سلام بابا دمتون گرم چند روز امتحان داشتم نبودم در مورد مسابقات شیراز جنگ شده
من اولین نفری بودم که خبر دادم شیراز مسابقه هست ولی اینجور که معلومه الان خیلی بی خبرم
بچه های شیراز پایه باشن یه قرار بزاریم دور هم حضورا جمع بشیم یه برنامه ریزی کامل داشته باشیم که کسی نخواد واسمون کل کل کنه
جابر جان با بچه های شیراز هماهنگ کن لطفا همین پنجشنبه قرار بزارن
آره ما که اینجا با بعضی ها داستان داشتیم , تو هم انگار اونجا با بعضی ها داستان داشتی!!!
پس حله دیگه!! بچه های پی سی که فقط 3*3 حل نمی کنن, اکثر روبیک ها رو بلدن! کارشون ساخته است!!
فقط اگه بتونن تو فیلد چشم بسته امتیاز بیارن تو مسابقات !
آقا راستی جریان این مسابقات 28 خرداد چی بوده ؟؟ چرا هیچ کس چیزی نمیدونه در موردش ؟ تو میدونی شهشهانی ؟
فکر کنم مسابقات 4 جانبه بوده!!![]()
Last edited by amir.cuber; 28-06-2010 at 01:30.
مصلحت جو و بعضی ها مشکلشون اینه که ملت ... فرض می کنن !
بگذریم
آقا هر موقع بگی ما در خدمتیم
بچه مسوولین مسابقات شیراز همه آشنا هستنا
فقط یه مشکلی وجود داره
شرکت پارس مدیا یا همون کندوی عسل این مسابقات رو برای تبلیغات خودش داره برگذار می کنه
اونجا باید با روبیک های اونا کار کنیم
روبیک ساخت وطن !
در مورد این قضیه ما که هرچی سعی کردیم یکم بهش سر و سامون بدیم نشد.
lگه خدا بخواد مسابقات اصفهان با کمک امیر کیوبر و بقیه یکی از بهترین مسابقات خواهد شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
نه آموزش کامل نیست
یه سری راهنمائی برای حلش هست
که اگه شما 4در4 حل کرده باشی
از پس این هم بر میای![]()
کدوم مسابقات؟ کجا ؟ تهران ؟
چیزی نشنیدم در موردش.
چشم بسته حل کردن مکعب آینه ای کاری نداره.من حل کردم تا حالا. اگه یکی از رشته های مسابقه این باشه من اول میشم
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)