تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 162 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1615

نام تاپيک: آموزش جامع و کامل حل مکعب روبیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من بعد از یه مدت دوباره شروع کردم به کار با روبیک ، قرار بود که یه فیلم از رکوردهاتون بگذارید اکه کسی فیلمی سراغ داره لینکش رو برام بذاره .

2. این کاربر از medi73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir.cuber's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی خیلی بده دوره هم میشینیدو از دانشگاه و مسابقاته خارج و رکوردای زیره 20 حرف میزنید
    هم دانشگاشو برگزار می کنیم , هم خارجشو میریم , هم زیر 20 می زنیم !!

حالا که اینطوری شد, شهریور مسابقات احتمالن 19 به بعده( بخاطر ماه رمضون) 4-5 روز قبل از مسابقات بچه های تیم پی سی مهمون من, قدمشون روی چشم , اون موقع من تنهام , فقط روبیک می زنیم و energy drink می خوریم !! واااای چه حالی میده!!!

در ضمن از اونجایی که من خبر دارم بعضی ها فقط 3*3 روزی 8-9 ساعت کار می کنن !! اگه همین رامین یا جابر می خواستن فقط 3*3 کار کنن تا حالا زیر 20 هم زده بودن!!! ماشا الله تو حل تموم روبیک ها به هر صورتی هم که باشه استادن!
    مسابقات شیراز رو هم یه کاری می کنیم که تو همه ی رشته ها برگزار شه , مثه مسابقات wca .

4. 3 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ماشالله خوب بحث این جا داغ شده ها !
    قدیم یه بار اومدم کسی نبود . همه جمع شدن !
    آقا رکورد من 3 دقیقه است ، که البته اسمش دیگه رکورد نیست
    به روش معمولی ، هنوز وقت نکردم روش های سریع تر رو روشون کار کنم . اون روش سه مرحله ای الگوریتمی رو الان چند ساله فولم و فقط از همون استفاده میکنم . حالا سراغ چی برم به نظر شما ؟!
    البته هدفم رکورد زدن نیست . فقط محض به کار گرفتن مغز ! یه روش استنباطی میخام ، نه حفظ الگوریتم !
    اگه منظورت روش لایه ایه که اول همین تاپیک هم آقا جابر زحمتشو کشیده , با این روش با تمرین تا 40-50ثانیه هم می تونی بزنی؛ به شرطی که روبیکت خوب باشه !!

اگه هدفت رکورد زدن نیست همین روش از همه بهتره.

6. این کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

آره حسین 1 هفته است که جدی داره کار می کنه , فردریک رو از کجاش شروع کنه به نظرت ؟ فکر کنم F2L رو اول یاد بگیره بهتره, یه روبیک بهتر هم بیاد دستش خیلی رکوردش خوب میشه!

راستی F2L رو از کدوم سایت پیشنهاد می کنید بچه ها ؟ من خودم چندتا F2L دارم که فعلن بخاطر گرفتاری کاری و درسی نرفتم سراغشون.
    حتما از f2l شروع کنه چون مهمترین بخش همینه . اول F2l بعد کراس (کمتر از 5 ثانیه ) بعد PLL و بعدشم OLL (که خیلی هم نیاز نیست )

حالا که اینطوری شد, شهریور مسابقات احتمالن 19 به بعده( بخاطر ماه رمضون) 4-5 روز قبل از مسابقات بچه های تیم پی سی مهمون من, قدمشون روی چشم , اون موقع من تنهام , فقط روبیک می زنیم و energy drink می خوریم !! واااای چه حالی میده!!!
    دیگه مثل اینکه واجب شد بیایم شیراز

8. 3 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام

نگاه کن یه صبح تا شب نبودیم اینجا چه خبرا شده....
    من احتمال 99.99 درصد میدم این بعضی ها اومده بودن اینجا تا فایل آموزش مگامینکس رو دانلود کنن برن یاد بگیرن بعدش تو سی دی به ملت بفروشن. آخه آمار تقاضای راه حل مگا تو سایتشون رفته بالا... از وقتی دارن میفروشن تقاضا برای راه حلش زیاد شده. به احتمال قریب به یقین هم تا حالا هیچکدومشون بلد نبودن حل کنن مگامینکس رو...

آقا امروز رفتم فرهنگسرای بهمن...
    یه غرفه 4 متری کوچولو داشتن که بنده خدا مادرش و برادر بزرگش ( مصلحت جو ) اونجا پشت غرفه بودن. یعنی هیشکی دیگه رو نداشتن بزارن اونجا ؟
    کتابش رو هم دیدم. اینهمه میگفتن کتاب مصلحت جو ..... همون روش لایه لایه رو توضیح داده توش... گفتم فرق این با بقیه آموزش ها چیه؟ گفت این تالیفیه بقیه ترجمه هستن منم گفتم خسته نباشین

خبری هم از مکعب 6*6 و 7*7 نبود. پرسیدم پس اونا کو؟ گفت از هر کدوم فقط یه دونه وارد کرده از آمریکا و تو دفتر اصلی شرکت هست و اینجا نمیاریم.

مگامینکسم رو با خودم برده بودم. نشونش دادم کفش برید. ندیده بود انگار تا حالا
    پرسید بلدی حل کنی؟ گفتم آره... گفت چند خریدی؟ گفتم از آشنا خریدم ..... تومن ، هیچی کفش برید دیگه چیزی نگفت بعد برای اینکه کم نیاره هی انواع روبیک هاشو میزاشت جلوم میگفت میتونی اینو حل کنی؟ 4*4 گذاشت گفتم آره.... 5*5 گذاشت ، گفتم آره.... آینه ای گذاشت ، گفتم آره... خلاصه به معنی واقعی کلمه کم آورد

روبیک دیان شنگ اصل رو میفروخت 7 هزار و خورده ای...
    یه دور سریع جلوش حل کردم و گفتم باهاتون تماس میگیرم
    کارتش رو گرفتم و رفتم.

این کل ماجرا بود...
    در کل ارزش اینهمه آفتاب خوردن رو نداشت.
    سوالی بود در خدمتم.

رامین جون ، من فردا بهت آمار دقیق دیان شنگ ها رو میدم. لطفا موبایلت در دسترس باشه

موفق باشید.

10. 4 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه _unforgiven_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بابا دمتون گرم چند روز امتحان داشتم نبودم در مورد مسابقات شیراز جنگ شده
    من اولین نفری بودم که خبر دادم شیراز مسابقه هست ولی اینجور که معلومه الان خیلی بی خبرم
    بچه های شیراز پایه باشن یه قرار بزاریم دور هم حضورا جمع بشیم یه برنامه ریزی کامل داشته باشیم که کسی نخواد واسمون کل کل کنه
    جابر جان با بچه های شیراز هماهنگ کن لطفا همین پنجشنبه قرار بزارن

12. 2 کاربر از _unforgiven_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

من احتمال 99.99 درصد میدم این بعضی ها اومده بودن اینجا تا فایل آموزش مگامینکس رو دانلود کنن برن یاد بگیرن بعدش تو سی دی به ملت بفروشن. آخه آمار تقاضای راه حل مگا تو سایتشون رفته بالا... از وقتی دارن میفروشن تقاضا برای راه حلش زیاد شده. به احتمال قریب به یقین هم تا حالا هیچکدومشون بلد نبودن حل کنن مگامینکس رو...

یه غرفه 4 متری کوچولو داشتن که بنده خدا مادرش و برادر بزرگش ( مصلحت جو ) اونجا پشت غرفه بودن. یعنی هیشکی دیگه رو نداشتن بزارن اونجا ؟
    کتابش رو هم دیدم. اینهمه میگفتن کتاب مصلحت جو ..... همون روش لایه لایه رو توضیح داده توش... گفتم فرق این با بقیه آموزش ها چیه؟ گفت این تالیفیه بقیه ترجمه هستن منم گفتم خسته نباشین

خبری هم از مکعب 6*6 و 7*7 نبود. پرسیدم پس اونا کو؟ گفت از هر کدوم فقط یه دونه وارد کرده از آمریکا و تو دفتر اصلی شرکت هست و اینجا نمیاریم.

پرسید بلدی حل کنی؟ گفتم آره... گفت چند خریدی؟ گفتم از آشنا خریدم ..... تومن ، هیچی کفش برید دیگه چیزی نگفت بعد برای اینکه کم نیاره هی انواع روبیک هاشو میزاشت جلوم میگفت میتونی اینو حل کنی؟ 4*4 گذاشت گفتم آره.... 5*5 گذاشت ، گفتم آره.... آینه ای گذاشت ، گفتم آره... خلاصه به معنی واقعی کلمه کم آورد

کارتش رو گرفتم و رفتم.

این کل ماجرا بود...
    سوالی بود در خدمتم.

رامین جون ، من فردا بهت آمار دقیق دیان شنگ ها رو میدم. لطفا موبایلت در دسترس باشه

موفق باشید.
    آره ما که اینجا با بعضی ها داستان داشتیم , تو هم انگار اونجا با بعضی ها داستان داشتی!!!

پس حله دیگه!! بچه های پی سی که فقط 3*3 حل نمی کنن, اکثر روبیک ها رو بلدن! کارشون ساخته است!!
    فقط اگه بتونن تو فیلد چشم بسته امتیاز بیارن تو مسابقات !

آقا راستی جریان این مسابقات 28 خرداد چی بوده ؟؟ چرا هیچ کس چیزی نمیدونه در موردش ؟ تو میدونی شهشهانی ؟

فکر کنم مسابقات 4 جانبه بوده!!
    Last edited by amir.cuber; 28-06-2010 at 01:30.

14. 2 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

سلام

کارتش رو گرفتم و رفتم.

این کل ماجرا بود...
    سوالی بود در خدمتم.

موفق باشید.

مصلحت جو و بعضی ها مشکلشون اینه که ملت ... فرض می کنن !
    بگذریم
    آقا هر موقع بگی ما در خدمتیم

بچه مسوولین مسابقات شیراز همه آشنا هستنا
    فقط یه مشکلی وجود داره
    شرکت پارس مدیا یا همون کندوی عسل این مسابقات رو برای تبلیغات خودش داره برگذار می کنه
    اونجا باید با روبیک های اونا کار کنیم
    روبیک ساخت وطن !
    در مورد این قضیه ما که هرچی سعی کردیم یکم بهش سر و سامون بدیم نشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    lگه خدا بخواد مسابقات اصفهان با کمک امیر کیوبر و بقیه یکی از بهترین مسابقات خواهد شد

16. 3 کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ●●● اصفهان ●●●

پيش فرض

ببخشید دوستان واسه 5x5 آموزش تو تاپیک هست؟؟
    نه آموزش کامل نیست
    یه سری راهنمائی برای حلش هست
    که اگه شما 4در4 حل کرده باشی
    از پس این هم بر میای

18. 2 کاربر از Dr.mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

آره ما که اینجا با بعضی ها داستان داشتیم , تو هم انگار اونجا با بعضی ها داستان داشتی!!!

پس حله دیگه!! بچه های پی سی که فقط 3*3 حل نمی کنن, اکثر روبیک ها رو بلدن! کارشون ساخته است!!
    فقط اگه بتونن تو فیلد چشم بسته امتیاز بیارن تو مسابقات !

آقا راستی جریان این مسابقات 28 خرداد چی بوده ؟؟ چرا هیچ کس چیزی نمیدونه در موردش ؟ تو میدونی شهشهانی ؟

فکر کنم مسابقات 4 جانبه بوده!!
    کدوم مسابقات؟ کجا ؟ تهران ؟

چیزی نشنیدم در موردش.

چشم بسته حل کردن مکعب آینه ای کاری نداره. من حل کردم تا حالا. اگه یکی از رشته های مسابقه این باشه من اول میشم

موفق باشید.

20. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •