تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 323 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

من همین امروز این گوشی رو خریدم
    به زودی یه چیزایی مینویسم
    (در ضمن آسفالت روش نصب نبود)

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

به جون ننن جونم الان لینکشو زدم آورد

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

اگه بگم تا الن نه عکس گرفتم نه فیلم باور می کنی؟ ولی تست می کنم حتما می گم

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    http://www.uploadiran.com/files/1277695812/DSC01586.JPG

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

راستی بچهه ا من نایلون روشو هنوز جدا نکردم تاچش محشره حتی روش یه پارچه میندازم بازم کار می کنه!!!!
    فقط یه آرم لاک مانند مربوط به همون کلید مولتی مدیا اذیت می کرد آروم با الکل پاکش کردم.مواظب باشید به بدنه گوشی الکل نزنید پدرشو درمیاره ها!
    به خدا میگه : File Has Been Deleted
    .

سوالم قبلیم در مورد gps بی پاسخ موند . حداقل این سوالم رو جواب بده!
    از دوستان هم کمک میخوام ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

از دوستان کسی تونسته با GPS وصل بشه و استفاده بکنه؟
    در این مورد توضیح دهید :
    مشکل GPS در X6 سخت افزاری نیست ، بلکه قابلیت استفاده از GPS در Product Code مربوط به ایران (و پاکستان و سوریه) در نسخه 20 غیر فعال شده است . راه حل هم Update مجدد با تغییر به Product Code امارات هست که ضمن حفظ زبان فارسی قابلیت GPS هم فعال میشه

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

داستان کلوپ ایکس 6
    روزی از روزها شخصی به اسم نوکیا ان 95 تصمیم میگیره که یه گوشی بخره اونم از نوع لمسی هاش و چون از گوشی های لمسی شدیدا متنفر بود متوجه شد که نوکیا به تازگی گوشی لمسی زده که با انگشتهای دست کار می کنه بدون فشار دادن که عملی ناخشوایند به حساب می اومد. ناگهان چشمش میخوره به ایکس 6. میاد تو فروم تا تحقیقاتی رو انجام بده می بینه بازار ان 8 نیومده داغ داغی و رو صفحات 60-70 بسر می برن همچنین کلوپ ایکس 10 سونی اریکسون که شدیدا روش غوغاست با خودش فکر می کن که ایکس 10 پول لپ تاپی و اصلا ارزششو نداره و ان 8 هم نیومده به ناچار میوفته تو خط خرید ایکس 6 و اینجوری میشه که وقتی وارد کلوپ سوت و کور و جن زده ایکس 6!!!! ناگهان به خودش میگه میخوام این کلوپو بترکونه و باید بگم که به همت .... این کلوپ 94 صفحه ای شده!!!!
    الان این حس ها بهم دست داد====>

و این تلاش و پیشرفت البته از نوع کارا و بدرد بخور رو مرهون تمامی دوستان کلوپ X6 و مدیران لایق و کاردان این فروم هستیم! خدای منان را شاکریم
    البته از این 94 صفحه احتمالا بیش از 50 صفحه مفید نباشه... عزیز فقط جلو رفتن تاپیک مهم نیست؛ مهم جلو رفتن و افزوده شدن بر معلومات تاپیک هست

در این مورد توضیح دهید :
    مشکل GPS در X6 سخت افزاری نیست ، بلکه قابلیت استفاده از GPS در Product Code مربوط به ایران (و پاکستان و سوریه) در نسخه 20 غیر فعال شده است . راه حل هم Update مجدد با تغییر به Product Code امارات هست که ضمن حفظ زبان فارسی قابلیت GPS هم فعال میشه
    ربطی نداره... این یه باگ کوچیک نرم افزاریه که با آپگرید به همون پروداکت برطرف می شه. اگه قرار بود نوکیا برای ایران GPS نگذاره که نمی اومد اووی مپ 3.04 رو به طور رایگان و با روتینگ فارسی در سایت فارسیش بگذاره که...

+++++++++++++++++++++++++++++++++=

آخرین خبر: نوکیا X6 با ظرفیت 16 گیگ فول پک ( شامل نگهدارنده برای خودرو + شارژر فندکی خودرو ) به همراه گارانتی رسمی نوکیا؛ قیمت: 344 هزار تومان!

شاد باشین

5. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

خواهشا از تکرار مکررات بپرهیزید!!! اگه یه زحمت کوچولو بدین چند صفحه قبل متوجه می شید با نهایت احترام به بی وفاهای روزگار

فریم ویر تغییر چشم گیری به اون معنی واقعی کلمه به گوشی نمی ده ولی گاهی تغییرات محسوس می شن. این فریم ویر خیلی از مشکلات داخلی و نرم افزاری گوشی رو حل می کنه و همچنین چندبرنامه و بازی اضافه می کنه. برای اینکه دقیقا بفهمید چه تغیرراتی ایجاد می کنه به بخش فریم ویرهای نوکیا مراجعه کنید

فرق این پروداکت کدها اینه که مثلا واسه پروداکت کد مخصوص رنگ مشکی تم مشکی خاکستری میده و واسه رنگ قزمز مشکی تم قرمز و یه همچی تغییرات کوچولویی.
    3 روز نیومدم تاپیک دور برداشتی مگه قرار نبود بری و اگه سوال من تکراری هست به خودم مربوط هست و مدیریت سایت

---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 08:14 AM ----------

به جون ننن جونم الان لینکشو زدم آورد

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

اگه بگم تا الن نه عکس گرفتم نه فیلم باور می کنی؟ ولی تست می کنم حتما می گم

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

http://www.uploadiran.com/files/1277695812/DSC01586.JPG

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

راستی بچهه ا من نایلون روشو هنوز جدا نکردم تاچش محشره حتی روش یه پارچه میندازم بازم کار می کنه!!!!
    فقط یه آرم لاک مانند مربوط به همون کلید مولتی مدیا اذیت می کرد آروم با الکل پاکش کردم.مواظب باشید به بدنه گوشی الکل نزنید پدرشو درمیاره ها!
    آرم لاک کجاش هست توضیح بدین ؟

---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------

داستان کلوپ ایکس 6
    روزی از روزها شخصی به اسم نوکیا ان 95 تصمیم میگیره که یه گوشی بخره اونم از نوع لمسی هاش و چون از گوشی های لمسی شدیدا متنفر بود متوجه شد که نوکیا به تازگی گوشی لمسی زده که با انگشتهای دست کار می کنه بدون فشار دادن که عملی ناخشوایند به حساب می اومد. ناگهان چشمش میخوره به ایکس 6. میاد تو فروم تا تحقیقاتی رو انجام بده می بینه بازار ان 8 نیومده داغ داغی و رو صفحات 60-70 بسر می برن همچنین کلوپ ایکس 10 سونی اریکسون که شدیدا روش غوغاست با خودش فکر می کن که ایکس 10 پول لپ تاپی و اصلا ارزششو نداره و ان 8 هم نیومده به ناچار میوفته تو خط خرید ایکس 6 و اینجوری میشه که وقتی وارد کلوپ سوت و کور و جن زده ایکس 6!!!! ناگهان به خودش میگه میخوام این کلوپو بترکونه و باید بگم که به همت .... این کلوپ 94 صفحه ای شده!!!!

و این تلاش و پیشرفت البته از نوع کارا و بدرد بخور رو مرهون تمامی دوستان کلوپ X6 و مدیران لایق و کاردان این فروم هستیم! خدای منان را شاکریم
    دوست عزیز شما برای این تاپیک کار خاصی نکردین جو سازی نکن و در نبود شما هم مشکلی نیست به تعداد پست ها بنگر

---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------

گوشی جدید مبارک و نظرت در مورد صدای گوشی ؟

---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

داستان کلوپ ایکس 6

عکس های شما موجود نیست سایت آپلود عکس ها رو حذف کرده ؟
    Last edited by t2download; 29-06-2010 at 07:23. دليل: تی تو دانلود

7. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

درود
    دوستان یه پلیر که بتونه .mpg و .avi پخش کنه سراغ دارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

منظور از آسفالت چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

در این مورد توضیح دهید :
    این پست به شدت تکذیب میشه!!!! جی پی اس واسه ایران هم رایگان شده و هیچ مشکلی با جی پی اس نداریم . ربطی به پروداکت کد هم نداره چون رایگان شده و خیلی توپول هم کار می کنه. اتفاقا تو سایت نوکیا نوشته فریم ویر پایین تر از 20 با ovi map installer 3.4 سازگار نیست و حتما ورژن 20 رو داشته باشید!!!!
    مگه امارات فارسی رو هم ساپورت می کنه؟ نکنه عربی رو می گی فارسی
    مخلصتم

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

به خدا میگه : File Has Been Deleted
    .

سوالم قبلیم در مورد gps بی پاسخ موند . حداقل این سوالم رو جواب بده!
    از دوستان هم کمک میخوام ...
    در مورد فایل ها اگه نیازداشتید بگید تا دوباره واستون آپ لود کنم نمی دونم چی شده تو کامپیوتر من که نشون می ده!!!

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

البته از این 94 صفحه احتمالا بیش از 50 صفحه مفید نباشه... عزیز فقط جلو رفتن تاپیک مهم نیست؛ مهم جلو رفتن و افزوده شدن بر معلومات تاپیک هست

ربطی نداره... این یه باگ کوچیک نرم افزاریه که با آپگرید به همون پروداکت برطرف می شه. اگه قرار بود نوکیا برای ایران GPS نگذاره که نمی اومد اووی مپ 3.04 رو به طور رایگان و با روتینگ فارسی در سایت فارسیش بگذاره که...

+++++++++++++++++++++++++++++++++=

آخرین خبر: نوکیا X6 با ظرفیت 16 گیگ فول پک ( شامل نگهدارنده برای خودرو + شارژر فندکی خودرو ) به همراه گارانتی رسمی نوکیا؛ قیمت: 344 هزار تومان!

شاد باشین
    1. اتفاقا اگه عرایضم رو دقیق تر می خوندید متوجه می شدید که عرض کردم کارا و مفید!!! من تا حالا سعی نکردم پست الکی بدم و سعی می کنم تا جایی که می تونم به همه خدمت کنم چیزی یاد بگیرم و چیزی یا دبدم. اتفاقا بیشتر این صفحات مفید هستند!!!!

2.فرمایشتون در مورد جی پی اس کاملا متین است.

3. خبر خوشحال کننده ای واسه هواداران ایکس 6 هست البته چی بگم از این نور ارزون میشه همه می خرن از اون ور ارزشش می ره پایین. والا تا حالا هر کی میخواست باید می خرید از این به بعد کم کم باید بفکر ان 8 بود!

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

منظورش همون بازی ماشین هست
    میگه وقتی خریده نصب نبوده.مشکلی که دوست من هم داشت!
    احتمالا اون هم مجار بوده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

3 روز نیومدم تاپیک دور برداشتی مگه قرار نبود بری و اگه سوال من تکراری هست به خودم مربوط هست و مدیریت سایت

---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 08:14 AM ----------

آرم لاک کجاش هست توضیح بدین ؟

---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------

دوست عزیز شما برای این تاپیک کار خاصی نکردین جو سازی نکن و در نبود شما هم مشکلی نیست به تعداد پست ها بنگر

---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------

گوشی جدید مبارک و نظرت در مورد صدای گوشی ؟

---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

عکس های شما موجود نیست سایت آپلود عکس ها رو حذف کرده ؟
    آبجی من!!! یوهو یه گیوتین بیار سرمم بزن خوب چه خبرته چرا داری کتک می زنی؟ تا حالا کجا بودی دلم واست تنگ شده بود نه تماسی نه پیام خصوصی نه پیام عمومی نه پستی نه پیامکی خیلی بی وفایی!!!!
    حالا هم که اومدی هر چی از دم دهنت دراومد نثارمون کردی باشه

آرم لاک نداره ببن دکمه مولتی مدیا رو که بالای ال سی دی اگه فشار بدی یه منوی پایین رونده لغزان سرازیر میشه عسک همون منو رو انداختن رو نایلون رو ال سی دی و چون من نایلونشو نکندم و مزاحمم می شد با پنبه الکل با دقت پاکش کردم

بله بنده برای این تاپیک کاری نکردم و بشکنه این دست که نمک نداره این همه سوال و پرسش و پاسخی که از من شنیدید و مشکلات مرتفع شد وظیفه ام بود و نمک نشناسی وظیفه شما..(شوخی کردم. پیامک بده کارت دارم شمارت پاک شده)

عسکام پاک شدن نمی دونم چرا ولی اگه لازم داشتین بگین دوباره آپلودش کنم گرچه دیگه اینجا جای من نیست

جد و آبادمون رو آبادد کردی با این سوال پرسش در مورد صدا بابا بخرش دیگه بهتر از این گیرت نمیاد چون ان 8 رو سوسک می کنه صدای ایکس 6

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

درود
    دوستان یه پلیر که بتونه .mpg و .avi پخش کنه سراغ دارید؟
    عکسها رو آپ لودش کردم تو کامپیوتر خودم نشون می ده چرا واسه شماها نشون نمی ده موندم!!! این آدرس ها رو تو آدرس بار کپی پیست کنید قطعا اجرا میشه تو کامپیوتر و اینترنت خودم که نشون می ده
    ببین اگه لازم داشته باشی بگو دوباره تو سایت دیگ های آپ لودش کنم

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

منظورش همون بازی ماشین هست
    میگه وقتی خریده نصب نبوده.مشکلی که دوست من هم داشت!
    احتمالا اون هم مجار بوده
    مال من تو قسمت گیم ها دوتا بازی داره یکی اسمش
    DJ MIX TOUR و دیگری SPORE هستش حالا ماشین کدومه؟
    Last edited by Help118; 29-06-2010 at 13:50.

14. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •