هزار بار امتحان کردم فایده نداشت
این شیپور باید واقعا صدای شیپور بده اخه من وقتی 1 رو میزنم یه صدایی میده انگار هیچ ایتمی نیست یا درست کار نمیکنه!
هزار بار امتحان کردم فایده نداشت
این شیپور باید واقعا صدای شیپور بده اخه من وقتی 1 رو میزنم یه صدایی میده انگار هیچ ایتمی نیست یا درست کار نمیکنه!
بعد از انتخاب شیپور, دکمه وسط موس رو واسه نواختن شیپور بزنین.
سلام دوستان![]()
من چندتا سوال دارم:
1.من از 10 تا تیکه ی این زره فقط 9 تا شو پیدا کردم هر چی هم که می گردم آخریشو پیدا نمی کنم اون جا هایی که تابلوه رو گرفتم لطفا جاهایی رو که خیلی خفنه رو آدرس بدین برم پیداش کنم یا اصلا آدرس هر 10 تاشو بدید که ببینم اونی که نگرفتم کدومه (یا هر جور راحتید)
2.کامل کردن زره به چه دردی می خوره تو پستای قبلی گفته بودید که میشه تو مد هارد ازش استفاده کرد این چه جوری میشه؟؟؟
3.تو اون قسمتی که I رو میزنی و یه منو از شمشیر و این طور چیزا رو میاره 5 تا دایره هست که با شمشیر آرماگدون و زره و یه جمحمه ی سبز و یه مارپیچه زرد پر شده من بازیو تموم کردم ولی 5مین دایره که از همشونم پایین تره هنوز خالیه اون چیه و چرا واسه من خالیه؟؟؟
4.برای اون داس بنفشه و اون دسکش آهنیه که یخا رو می تر کونه میشه تو اون دایره های کنارشون یه سری آیکون بذاری این آیکونا (که 2 دسته ان که من چندتاشونو پیدا نکردم) جز این که رنگ اسلحه رو عوض کنن فایده ی دیگه ای هم دارن ؟؟؟؟
خیلی تعریف این بازی رو شنیدم و رفتم خریدم ولی اصلا حال نکردم![]()
چقدر گرافیکش کارتونیه![]()
سلام،اگه کسی سیو بعد از کشتن فاز آخر کرم رو داره لطفا بذاره
من پوزه بندشو می شکنم
بعد به دهانشم تیر می زنم اما نمی میره
با ترینر نسوز کننده جون هم امتحان کردم نشد
1 - حدس میزنم کدومش رو پیدا نکردین... تو Eden, شرق نقشه, پشت یه ابشار تکه ایی از زره اونجاست که لازمه برای برداشتنش ماسک سایه ها رو فعال کرده باشین... اگه این نیست بگین تا عکس تمامی محل ها گذاشته بشه.
2 - اسمش روشه. زره ایی که از زره فعلی بسیار محکمتره. چیز دیگه ایی نداره.
3 - اون اسلات خالی مربوط به Heart of the Chosen میشه... وقتی که قلب رئیس ها رو بدست می آوردین تا زمانی که میرسوندین دست Samael , تو اون قسمت نشون داده میشد.
4 - اون 8 تا مورد تجهیزات برای اسلحه ها هست. مثلا یکیش به اسم Bloodthirst طبق توضیحش کارش اینه که هنگام مبارزات سلامتی حریف رو میگیره و به ما اضافه میکنه...
از اولش میومدین تاپیکش میپرسیدین که بازیش چجوریه... البته گرافیکش هم فانتزیه نه کارتونی!
بهتره سیوتون رو اپلود کنین تا ردش کنیم...
دوستان اون غول شیطانی که می پره بالا وقتی میاد پایین، چه کار کنم تا جونم کم نشه. خیلی رد کردنش سخته
غول شیطانی؟! می پره بالا وقتی میاد پایین؟!
اسم طرف رو میگفتین... میگفتین کجای بازی هستین... عکسی میزاشتین اصلا... نامفهومه!
آقا کرم رو رد کردی شما؟آخه منم گیر کرده بودم مثل شما رد شد
دوست عزیز آخرهای بازیه. جاییکه با عزراییل صحبت میکنی وبعدش پیش رئیسشون که حالا به موجود قرمزکه دو بال داره و آتش از دهنش میاره وتو یه محیط بزرگ هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)