lg قاطی نکرده عکسش عکسه یه گوشی مفهومی هستش مشخصاتشم درست نیستLG قاطی کرده برید لینک زیر رو ببینید
در کل این گوشی فعلا وجود خارجی نداره ...بقیشم خودش میاد توضیح میده
مهدی جان فایل pdf هم یکی از بچه ها توضیح داد ممنون ازت![]()
lg قاطی نکرده عکسش عکسه یه گوشی مفهومی هستش مشخصاتشم درست نیستLG قاطی کرده برید لینک زیر رو ببینید
در کل این گوشی فعلا وجود خارجی نداره ...بقیشم خودش میاد توضیح میده
مهدی جان فایل pdf هم یکی از بچه ها توضیح داد ممنون ازت![]()
جون من
بابا یارو خیلی کارش درسته
خیلی حال کردم![]()
بلا نسبت شما عجب خر یه این الجی
اومده گوشی بسازه لپ تاپ ساخته!
کاش حداقل یه سیستم عامل پدر مادر دار میذاشت حتما حالا باید دست پخت خودش رو می اورد؟
راستی بغلش هم سولاخ داره میتونی از انگشت کوچک رد کنی و مثل تسبیح بچرخونی قابل توجه جوادها.!
ولی ما که می خوایم اچ تی سی بخریم با این غول بی شاخ و دم چه کنیم.البته انقدر این الجی احمقه که گوشیاش رو دستش معمولا باد می کنه
![]()
اصلا همچین گوشی ای وجود خارجی نداره........
خدا بگم چیکارت کنه حسین..........اینو ساخت تا یه رو کم کنی باشه برا طرفدارای سامسونگ و نوکیا و سونی و.....
سیستم عاملشم لینوکسه....مخصوص الجی.......
سلام دوسته عزیز
ولی من هر جارو که میگردم چیزی وجود نداره
حتی درکه اون لینکی دادی ماله انجاس ولی ولی انجا و هر جای که شد رفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچی نبود
پس حتما اون لینکی که شما دادید ساختگی هست sorry
احتمالا نه صد در صد
احتمالا نه صد در صد
چی میگی مسیح؟!خدا بگم چیکارت کنه حسین..........اینو ساخت تا یه رو کم کنی باشه برا طرفدارای سامسونگ و نوکیا و سونی و.....من کی اینو ساختم؟!
الجی ساخته!! نمی خوای باور کنی؟!؟!
ای بابا!بلا نسبت شما عجب خر یه این الجی
اومده گوشی بسازه لپ تاپ ساخته!
کاش حداقل یه سیستم عامل پدر مادر دار میذاشت حتما حالا باید دست پخت خودش رو می اورد؟من اگه میدونستم اینجوری جو سازی میشه زودتر اینکارو میکردم!
سفارشات ساخت گوشی های فیک پذیرفته می شود!!
برای اسپم نبودن:
![]()
اگه دنبال هیولا میگردین برین HTC Shift رو ببینین ، کمی از اون ال جی نداره از لحلظ سخت افزاری!!!! ولی خوب ردیفه ولی بزرگ! 800 گرم!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)