آره. دو تا Hero هم ساختم از هر تیم یکی. ولی هیچکدوم نمی شه.
آره. دو تا Hero هم ساختم از هر تیم یکی. ولی هیچکدوم نمی شه.
پس ربطی به بازی نداره.مشکل از اینترنت یا پچ باید باشه.
ببینم پچ رو که ریختی؟!!
سرعت اینترنتت چنده؟
راستی اگه play now رو میزنی و نمیاد یکیو ادد کن به عنوان دوستات بعد هروقت on شد رو اسمش کلیک کن تا بری به سروری که اون هست شاید اومد.
من اسمم توبازی PdCenT هست!! یبارم گفته بودم البته.
کالکشن آواتار های اختصاصی انجمن های تخصصی قهرمانان نبرد برای استفاده ی شما دلبندان! ?!؟
http://www.forum.battlefieldheroes.ir/showthread.php?t=38
آقا یکی بگه مشکل از کجاست
منم همین مشکلودارم![]()
اقا یکی کمک کنه. من اینو نصب کردم ولی حالا پلی رو که میزنم این صفحه میادبعد میپره بیرون هیچ اتفاقی نمیوفته!!! باید چیکار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوست عزیز شما که دیگه مشکلی نداری.
اینجا باید صبر کنی تا آپدیت کنه و چیز میزای بازی و نصب کنه.
کجا میپره بیرون؟وسط نصب یا میره تو بازی؟
نه نصب کرده . تو پروگرام فایلم یه پوشه EA Games ساخته که 379 مگه . کار نصبش تموم شده ولی دوباره همین صفحه میاد به checking installationکه میرسه میپره بیرون و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته!!! این سند و رسیو سیستمم هم کار نمیکنه دیگه پس درحال دانلود نصب کردن چیزی نیاید باشه .
خیلی چیزا میتونه باشه و مهم ترش میتونه این باشه بازی درست نصب نشده دوباره نصب کنید.یا ویندوزت مشکل داره.یا مرورگرت مشکل داره.یا احتمال کمش این هست که اکانتی که ساختی مشکل داره یا درست وارد نمیشه یعنی به مرورگر مربوط میشه.اینارو امتحان کنید درست میشه!!!
ویندوزو تازه نصب کردم هیچ مشکلی هم نداره!!! یعنی چی دوباره نصب کنم . دوباره بزارم 379 مگ دانلود بشه؟!!! فکر نمیکنم از این چیزا باشه . اصلا ولش کن خر ما از کرگی دم نداشت.![]()
چرا سریع نا امید میشی حالا.
ربطی به اون cheking installition نداره.چون اون برای اینکه بازی اجرا بشه هر دفعه میاد.
اول چک میکنه ببینه همچی درسته بعد بازیو اجرا میکنه.
ویندوزت چیه؟در ضمن مطمنی که بازی رو کامل آپدیت کرده؟!!شاید ناقص ریخته!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)