خاک بر سرشون که باید ایده شون رو از روی Hangover بردان. یعنی اینقدر بی ایده ان؟ البته طفلیها حق دارن چون گروه طنز نویس گل آقا در اوایل دهه ی هفتاد در جواب اینکه در چه بازه ی زمونی میتونید یک اپیزود طنز بسازید، گفته بودن هر هفتاد روز یکبار.
خاک بر سرشون که باید ایده شون رو از روی Hangover بردان. یعنی اینقدر بی ایده ان؟ البته طفلیها حق دارن چون گروه طنز نویس گل آقا در اوایل دهه ی هفتاد در جواب اینکه در چه بازه ی زمونی میتونید یک اپیزود طنز بسازید، گفته بودن هر هفتاد روز یکبار.
این قسمت تقلیدی کامل از فیلم hangover بود . وقتی فرخ رفت حموم انتظار داشتم یه شیر دنبالش کنه .
وای خیلی پایه بود امشب بسی حال نمودیم ...
اونجا که 61 تو یخچال بود دیگه آخرش بــود!!
خنده دارترین صحنه امشبصبح که از خواب پا شدن دور میز نشسته بودن از هم میپرسیدن دیشب چی شده ، فرخ با منو من میگفت ممم دیشب ، دیشب میکردیم !![]()
آره من هر لحظه احتمال می دادم که یه ضعیفه وردارن بیارن! مخصوصا اونجا که فرخ گفت حالا شما پیتزا رو هضم کنید که من براتون امشب برنامه دارم
اون آخرشم آرمیتا وارد ماجرا شد که اینم جای بسی تفکر داره! نکنه واقعا ضعیفه آورده بودن؟
اونجا که آرمیتا هه زنگ زد قیافه فرید دیدنی شده بود بعد صدای خنده یه دختر هم گذاشته بودن رو صحنه!
عند پایان بود به جان خودم
کلا رو این قسمت خیلی مایه گذاشتن![]()
اون پیغامای ناهید روی پیام گیر خیلی باحال بود!
اول خوشحال شاد زنگ زدن گفتن ما رسیدیم
آخرش جیغش در اومده بود
پیغام هفتم هم از رئیس کنفدراسیون بود
lمن این هانگوور رو ندیدم ولی بیخیال! صد در صد که تقلید نبوده! شاید فقط ایده گرفته باشن
قبل از قضاوت باید صبر کنیم ببینیم در قسمت بعدی چی پیش میاد بعد بگیم تقلید از فلان فیلم بود :|
اوایل این قسمتش خیلی باحال نبود...ولی هر چی داستان جلو میرفت فوق العاده تر میشد...
روش کار کرده بودند... موضوشم یه نمونه جنایی شده بود!!
صدای خنده آرمیتا همراه با Invert شدن تصویر رامبد جوان هم در پایان سریال خیلی تاثیر گذار بود!
همه موارد خنده رو دوستان گفتند... ولی یه جا من از خنده بیهوش شدم! اونجایی که فرخ گفت چرا شناسنامم تو سیفون دستشوییه!و یکی هم اینکه گیر داده بودند چرا فرید رو پله خوابیده!!!
![]()
تکرارش ساعت چند میده؟
نکنه داده؟
تکرارش یه 40 دقیقه قبل تموم شد !تکرارش ساعت چند میده؟
نکنه داده؟![]()
74.32% کپی از روی هنگاوور بود
درسته که از مثل فیلم hangover بود.ولی خوب تو خیلی از سریالای خارجی هم از رو فیلم ها ایده برمی دارن.خیلی هم کاره قشنگی کرده.دمش گرم خیلی خنده دار بود.مخصوصا همون که هی همشون به فرید گیر میدادن که چرا رو پله ها خوابیده.
من بهترین صحنه رو اونجائی دیدم که 61 تو یخچال بود و میگفت کی منو اینجا گذاشته و بعدش در یخچال رو بازم بست ... !![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)