این اسکیل هارو چجوری آپ میکنید؟کلی اسکیل اون پایین مونده هر کاریم میکنم نمیاد بالا.
در ضمن این جادو رو از کجا یاد بگیرم اسمشو میگید!
آخه کلی ذره ه سلاح دارم که چون جادو بلد نیستم نمیتونم استفاده کنم.
این اسکیل هارو چجوری آپ میکنید؟کلی اسکیل اون پایین مونده هر کاریم میکنم نمیاد بالا.
در ضمن این جادو رو از کجا یاد بگیرم اسمشو میگید!
آخه کلی ذره ه سلاح دارم که چون جادو بلد نیستم نمیتونم استفاده کنم.
من که نفهمیدم چی گفتی...کدوم پایین مونده؟
سلاح و زره چه ربطی به جادو داره اصلا؟
بیخیال تو بازی بهش گفتم .
یه باس رو تنها کشتم هادی ! تو هم الان کوئستشو میگیری ببینم میتونی ؟![]()
اگه منم خودمو هیل میکردم میتونستم بکشمش.![]()
در حال حرکت نمیتونی اتک بدی ؟
من تو wow که هانتر (آرچر) داشتم میزدم بعد میچرخیدم مب همینطوری دنبالم میومد و کتک میخورد و به من نمیرسید . اینجا میتونی همچین کاری بکنی ؟
نه تو حرکت نمیشه اتک داد.
خیلی مزخرفه همه راه ها رو بستن تنها راه هم خرید از بوتیکه ! نه میشه فارم کرد نه حتی برای خرید تو ah یا cat وجود داره . فقط بوتیک
drop rate مزخرف ترین کلمه ای که میشه به این بازی نسبت داد اصلا همچین چیزی وجود نداره .
دیروز یادته رفتیم واسه کوئست چقدر ghost charm داد امروز رفتم همونجا یک ساعت زدم باورت میشه فقط 2 تا داد ! حالا من خوش خیال رفته بودم compund oil از اینا بگیرم که آیتم دراگون به زور داد چه برسه به اون . تمام جذابیت بازی با این چیزا داره از بین میره هر چی فکر میکنم بازم میبینم اینا دیگه بیش از حد همه چیز رو وابسته به پول کردن . حتی اگر هم بخوای پول رو این بازی بدی با یکی دو تا آیتم مشکلت حل نمیشه باید مدام خرج کنی .
دو سه روزه سرگردون دنبال متریال نه کوئست میشه زد نه همون متریال گیر میاد . اون بازیهایی که هزینه ماهیانه میگیرن ولی همه چی برای همه یکسانه واقعا شرف دارن به این بازی های به اصطلاح Free .
منظورم همون passive skills بود.
پس چجوری باید riquisite Magic رو بالا برد.
loooool هادی موفق شدم
به طوری خیلی اتفاقی اون 3 تا آیتم مخصوص تیلور لول 4 رو ساختم هر سه پشت هم و هر سه دو ستاره در اومد !
خودم کف کرده بودم . به من میگن خر شانس
اینم عکس آیتما
![]()
ایول بابا ترکوندی...البته شانسی نیست چون خودش 2 ستاره در میاد.منم اولی رو که ساختم 2 ستاره شد.
راستی rough fur از کجا آوردی؟خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)