بچه ها لطفا چندتا عکس ازکیف وقلم همراه این گوشی بذارین باتشکر
just as roma
بچه ها لطفا چندتا عکس ازکیف وقلم همراه این گوشی بذارین باتشکر
just as roma
نه هنوز ماکیکروتل که ندیدم وارد کنه ... بیاد هم دوربر 200 باید باشه ... شاید بدون گارانتی امده باشه
یه راه میانبر هم برای سایلنت کردن این کوفتی دوست داشتنی هست!
برو توی keypad . (جایی که شماره می گیری) بعدش دستتو رو دکمه ی # نگه دار. به همین راحتی!
سلام. به دلیل خنگ بودن سیستم CMS پی30فروم عکسام نشون داده نمی شد. اینم از عکسا:
اینم از لینک عکسای قبلی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعتش خوبه...دریافتش که 100 کیلوبیت بر ثانیه بیشتره ولی ارسالش برام یه سوال پیش اومده.
وقتی فایل ارسال میکنه به کامپیوتر کامپیوتر فایلو کامل گرفته ولی گوشی هنوز داره ارسال میکنه نمیدونم چرا....اگه کسی میدونه بگه ما هم بدونیم...
برای آپدیت فریمور من این کارو نکردم ولی راه داره ولی خودت این کارو نکن چون اگه گارانتی داشته باشه گارانتیش لغو میشه....
سلام
ببخشید کسی جواب مارو نمیده
میشه یه سایتی معرفی کنید که برنامه و بازی برای این گوشی بشه دانلود کرد
راستی این گوشی فارسی ساز هم داره؟؟
ممنون
گارانتی که داره یعنی بدم بیرون این کارو بکنن گارانتی اش لغو نمیشه
یا اصلا اپدیت کنم گارانتی باطل میشه
بیرون مزمه چنده برا این کار
؟
فایل فلش برای S5230 , S5233 فارسی و عربی رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید
در ضمن برای دستیابی یه این فایل به یوزر و پسورد احتیاج دارید که در زیر میتونید ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
user+pass = gsmcafe
password for flash =حالا دانلود کنید و حالشو ببرید تشکر فراموش نشه ؟!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
masoudrejae جان شما مطمئنی این گوشی رو گرفتی؟!
خوب من این جا یه چند تا مورد از تجربه هام میگم (تو این یه ماهی که این گوشی رو داشتم)
اول مزایا:
1- کیفیت LCD بسیار عالیه و رنگ ها طبیعی و زنده هستن.
2- کیفیت تاچش بسیار خوبه. (موقع کار با گوشی از ناخن استفاده نکنید. از قسمت گوشتی انگشت شست استفاده کنید. اون وقت میبینید که خیلی عالیه و اصلا نیاز به فشار اضافه نیست. چسبوندن محافظ صفحه هم تأثیری تو تاچ نداره)
3- کیفیت پخش موزیک چه تو هدفون چه اسپیکر خیلی خوبه. (البته همون طور که بچه ها گفتن، هدفون خودش چنگی به دل نمیزنه) بلندی صدا هم خوبه. به نظر من صداش از K800 و گوشی های مشابه اون بلندتره؛ ولی در مقابل سری واکمن سونی اریکسون حرفی برای گفتن نداره.
4- کیفیت صدا هنگام مکالمه خیلی خوبه و انگار طرف بغلت نشستهصداهای اطراف رو هم منتقل نمیکنه. (مثلا w550 (میگن اکثر سونی اریکسون ها) مشکلش اینه که صدای اطراف رو خیلی منتقل میکنه؛ یعنی طرف مقابل به جای این که صدای شما رو بشنوه، صداهایی که از اطراف شما میان رو میشنوه)
5- سرعت پاسخ دهی گوشی به کلیک، خوبه؛ یعنی دو ساعت فکر نمیکنه بعد عمل کنه.
6- باتریش عالیه. تو مصرف معمول یه هفته شارژ نگه میداره. اگر هم موزیک زیاد گوش کنی، تا 3 4 روز شارژ داره.
7- کیفیت دوربین تو روز و هوای روشن خوبه.
8- آنتن دهیش خوبه. (با توجه به این که من شنیده بودن سامسونگ آنتن دهیش تعطیله) به نظرم با گوشی قبلیم (نوکیا) فرقی نداره.
9- گوشیم تا حالا هنگ نکرده.
10- از نظر زیبایی ظاهری و باطنی هم که عالیه. سبک و کم حجم.
11- کار با منوها راحته و محیط کاربری خوبی داره.
حالا معایب:
1- وقتی موزیک داره پخش میشه، سرعت گوشی کم میشه. مثلا وقتی شما میری تو گالری عکس، این کاهش سرعت رو حس میکنی.
2- کیفیت دوربین تو نور کم، تعریفی نداره و نویز داره.
3- در پشتش زود خط و خش میفته (البته اگه مراقبت نکنی)
4- تم نمیخوره. خودش 2 تا تم (بهتره بگم دو تا رنگ سبز و قرمز) داره و فقط میشه عکس پس زمینه منوی اصلی رو عوض کرد.
5- کیبور کامل فارسی (Qwerty) و تشخیص دست خط هم نداره. البته تو نسخه فارسی شده نداره (یکی از دوستان گفته بود که گوشی فارسی شده با تشخیص دست خط داره)
6- سنسور شتابش خیلی حساس نیست. یعنی نمیشه باهاش راحت عکس ها رو این ور اون ور کرد. ولی تغییر از حالت افقی به عمودی و بالعکس رو خوب و سریع انجام میده.
در کل بگم که خودم خیلی راضیم و هر کس گوشیمو میبینه و باهاش کار میکنه، خیلی حال میکنه و وقتی میگم 175 خریدم، خیلی تعجب میکنه.
یه نکته کوچولو هم بگم:
وقتی داری SMS میخونی، با دکمه هایی که برای کم و زیاد کردن صدا هست، میشه نوشته ها رو بزرگ و کوچک کرد (همین طور در صفحات اینترنتی).
اینم چند تا والپیپر تا رسالت خودمو به پایان رسونده باشم:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من که هر کار کردم نشد! بدون پ روکسی نمیاد. با پ روکسی هم نمیشه دانلود کرد. فقط یه بار تونستم 1 مگابایتشو دانلود کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)