تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 215 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2144

نام تاپيک: با این درصد و رتبه رشته مورد علاقم رو قبول می شم ؟

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

در مورد استفاده از سهمیه رزمندگان به طور متوسط 2 درصد هست و این مقدار متوسط تغییر نمی کنه مهم اینه که مثلا تو برق شریف این درصد 20 بوده (فکر کنم پارسال) و امسال اگه حداقل نمرشونو از 75 به 70 یا 65 برسونن این درصد به 30 هم می تونه برسه تو رشته های دیگه تهران هم حدودا اینجوره و این که متوسطش میشه 2 درصد به این خاطر که تو دانشگاه های سطح پایین به ندرت کسی از این سهمیه استفاده می کنه بالاخره تو یکی از دانشگاه های خوب قبول میشن
    وجه ی سپاه هم بگم (لری)"roosho rata de khara" دیگه وجه ای نمونده ضمنا کی می خواد اونارو لو بده و برای دستگاه اطلاعاتیشون حتما نیاز دارن
    در مورد دلیلت هم در مورد کاهش استفاده از سهمیه رزمندگان باید بگم اشتباه می کنی سهمیه شهید 5 درصد هست که علاوه بر ظرفیت دانشگاه ها حساب میشه هزینش هم بنیاد شهید میده و سهمیه رزمندگان برای جانبازان , جهادگران فعال بسیجی و ... استفاده میشه(به عنوان مثال برق شریف پارسال به جای 150 نفر 157 نفر لیست خدمتشون داده بودن(حوصله گشتن منبعشو ندارم))
    در مورد دانشگاه های top هم خدمت بگم حداقل رشته های خوب شریف رو میشه محسوب کرد و شنیدم که کشوری بوده
    یکی از دوستام هم که شخصا با جناب عباسپور فرد تهرانی صحبت کرده بود(رییس کمیسیون آموزش) بش گفته بود "تا الان جرات اجراشو نداشتن و کلا سیاست نظام هست" و با قدرت گرفت دولت وقت احتمالا ترسشون ریخته
    خب دوست عزیز وقتی 150 نفر بشه 157 نفر یعنی اضافه بر سهمیه گرفتن که ربطی به سهمیه ها نداره اصلا 257 نفر بگیرن از سهمیه ما که نمیزنن... ولی اینکه 40 درصد اولیه رو بگیرن برامون خیلی زور داره اونم که میگی برای دستگاه اطلاعاتیشون نیاز دارن با اضافه بر سهمیه میگیرن...نه اینکه از سهمیه ها بگیرن
    اینم که میگی صداش در نمیاد مطمئنا در میاد چون وقتی شما میری دانشگاه انتخاب رشته میکنی تعداد نفرات حاضر برای ورودی شما نشون داده میشه و با سهمیه دفترچه مقایسه میکنی و گندش در میاد که اضافه بر سازمانه من خودم چند تا از فامیلامو دیدم میگفتن 5 و6 تا فرق داره ولی تو رشته های درپیت نه...
    تازه این یکی از راهای تابلو شدنشه ... مطمئن باش در میاد

2. این کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

ببخشید تو پست قبلی منظورم از انتخاب رشته ، انتخاب واحد بود....

4. این کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

اما خدایی مدرسه ما که خیلی خوبه پارسال 3 تا تهران قبول شدن اما خیلی سه رقمی داشتیم که مجبور شدن برن صنعتی خیلی نا مردی شد خدا کنه امسال اینجوری نشه

6. 2 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من یکی از پارسالیام که تا حالا فقط پست ها رو می خوندم ولی دوست دارم که یه سری از اطلاعاتم رو به شما بگم رتبه پارسالم توی کنکور ریاضی زیر 500 کشور بود.

اکه مث خودم شهرستانی غیر بومی تهران هستید بدونید که اگه کنکور 86 87 و88 رو بخوایم مقایسه کنیم چیزی که ثابته 40% ظرفیت رزمندگانه (که من خودم حدس می زنم که حدود 8% توی رشته ریاضی پر بشه چون فک کنم رشته های حقوق و پزشکی و ... رو بیشتر برن) و می مونه 60%.

حالا اول بریم سراغ 60% این 60%:
    در کنکور 86 به نسبت 30-70تقسیم شده : 30%*60%=18%

در کنکور 87 به نسبت 20-80 تقسیم شد : 20%*60%=12%

و در کنکور 88 برای اون 13 رشته 40-60 تقسیم میشه : 40%*60%=24%
    و برای بقیه رشتهای بومی مثل کنکور 87 می شه یعنی همون 12%

بعدش بریم سراغ باقی مانده 40% سهمیه رزمندگان که فرض کردیم 8% پر بشه پس می مونه 32%

در سال 86 همه درصد باقی مانده رو به سهمیه آزاد دادن پس در نهایت در کنکور 86 حدود 18 %+32%=50% ظرفیت رشته های بومی به شهرستانی های غیر بومی رسیده.

در سال 87 همه درصد باقی مانده رو به بومی ها دادن و سهم غیربومی ها یعنی همون سهمیه آزاد همان 12% ماند.پس در نهایت در کنکور 87 12% ظرفیت رشته های بومی به شهرستانی های غیر بومی رسید.(یعنی استانهای تهران-قم-سمنان-مرکزی-زنجان 80% رزمندگان8% و بقیه کشور 12% عدالت رو حال کنید)

در سال 88 این باقی مانده رزمندگان 50-50 تقسیم می شه پس از این 32% 16% به ما می رسه.
    پس در نهایت در کنکور 88 حدود 24%+16%=40% ظرفیت رشته های بومی به شهرستانی های غیر بومی میرسه.
    می بینید که اوضاع نسبت به 87 خیلی بهتره اما نسبت به 86 بدتره.
    یه نکته مهم دیگه اینه که توی سهمیه آزاد دیگه مهم نیست منطقه چندی بلکه مهم رتبه کشوریه.
    اگه بخوایم بفهمیم شریف تهران امیرکبیرعلم و صنعت کدومو قبول می شیم میشه با کنکور 86 مقایسه کرد.
    طبق درصدای بالا باید رتبه کشوری امسال حدود 5/4 رتبه کشوری اون رشته محل در کنکور 86 باشه.مثلا اگه توی 86 برق شریف رتبه کشوری100 خواسته حالا باید به جای 100رتبمون80 باشه. البته 5/4 یه کم خوشبینانست شاید4/3 واقعی تر باشه و بدبینانش می شه 3/2.
    درسته که رتبه منطقه توی رشته های برق مکانیک عمران و کامپیوتر و رشته های بومی دیگه واسه غیر بومی هاش مهم نیست ولی میشه یه تخمینم زد که حدود 20-25% از اون 40% ظرفیت غیر بومیا سهم منطقه 2 می شه البته واسه مهندسی های تهران.مثلا برق شریف که 150 نفر میخواد 30-38تا از منطقه 2 می گیره.در آخر هم می گم که اینا همش استنباط خودم بود شاید با واقعیت فاصله زیادی داشته باشه به خصوص که دیگه نمیشه خیلی به سازمان سنجش اطمینان کرد.امیدوارم که یه کم براتون مفید بوده باشه.موفق باشید.

8. 10 کاربر از mathematics بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال عمرا کسی بدونه چه خبره!!!!

یعنی شما نمیدونین امسال سهمیه ها چطوره ؟!

40 درصد ازاد و از این قبایل حرفها رو شما نمیدونین؟! من منظورم ایناس! چون حداقلش پارسال من نمیدوستم هیچی!! حداقل امسال یه چیزی فهمیدم ....

10. این کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

سلام من یکی از پارسالیام که تا حالا فقط پست ها رو می خوندم ولی دوست دارم که یه سری از اطلاعاتم رو به شما بگم رتبه پارسالم توی کنکور ریاضی زیر 500 کشور بود.

اکه مث خودم شهرستانی غیر بومی تهران هستید بدونید که اگه کنکور 86 87 و88 رو بخوایم مقایسه کنیم چیزی که ثابته 40% ظرفیت رزمندگانه (که من خودم حدس می زنم که حدود 8% توی رشته ریاضی پر بشه چون فک کنم رشته های حقوق و پزشکی و ... رو بیشتر برن) و می مونه 60%.

حالا اول بریم سراغ 60% این 60%:
    در کنکور 86 به نسبت 30-70تقسیم شده : 30%*60%=18%

در کنکور 87 به نسبت 20-80 تقسیم شد : 20%*60%=12%

و در کنکور 88 برای اون 13 رشته 40-60 تقسیم میشه : 40%*60%=24%
    و برای بقیه رشتهای بومی مثل کنکور 87 می شه یعنی همون 12%

بعدش بریم سراغ باقی مانده 40% سهمیه رزمندگان که فرض کردیم 8% پر بشه پس می مونه 32%

در سال 86 همه درصد باقی مانده رو به سهمیه آزاد دادن پس در نهایت در کنکور 86 حدود 18 %+32%=50% ظرفیت رشته های بومی به شهرستانی های غیر بومی رسیده.

در سال 87 همه درصد باقی مانده رو به بومی ها دادن و سهم غیربومی ها یعنی همون سهمیه آزاد همان 12% ماند.پس در نهایت در کنکور 87 12% ظرفیت رشته های بومی به شهرستانی های غیر بومی رسید.(یعنی استانهای تهران-قم-سمنان-مرکزی-زنجان 80% رزمندگان8% و بقیه کشور 12% عدالت رو حال کنید)

در سال 88 این باقی مانده رزمندگان 50-50 تقسیم می شه پس از این 32% 16% به ما می رسه.
    پس در نهایت در کنکور 88 حدود 24%+16%=40% ظرفیت رشته های بومی به شهرستانی های غیر بومی میرسه.
    می بینید که اوضاع نسبت به 87 خیلی بهتره اما نسبت به 86 بدتره.
    یه نکته مهم دیگه اینه که توی سهمیه آزاد دیگه مهم نیست منطقه چندی بلکه مهم رتبه کشوریه.
    اگه بخوایم بفهمیم شریف تهران امیرکبیرعلم و صنعت کدومو قبول می شیم میشه با کنکور 86 مقایسه کرد.
    طبق درصدای بالا باید رتبه کشوری امسال حدود 5/4 رتبه کشوری اون رشته محل در کنکور 86 باشه.مثلا اگه توی 86 برق شریف رتبه کشوری100 خواسته حالا باید به جای 100رتبمون80 باشه. البته 5/4 یه کم خوشبینانست شاید4/3 واقعی تر باشه و بدبینانش می شه 3/2.
    درسته که رتبه منطقه توی رشته های برق مکانیک عمران و کامپیوتر و رشته های بومی دیگه واسه غیر بومی هاش مهم نیست ولی میشه یه تخمینم زد که حدود 20-25% از اون 40% ظرفیت غیر بومیا سهم منطقه 2 می شه البته واسه مهندسی های تهران.مثلا برق شریف که 150 نفر میخواد 30-38تا از منطقه 2 می گیره.در آخر هم می گم که اینا همش استنباط خودم بود شاید با واقعیت فاصله زیادی داشته باشه به خصوص که دیگه نمیشه خیلی به سازمان سنجش اطمینان کرد.امیدوارم که یه کم براتون مفید بوده باشه.موفق باشید.
    واقعا تشکر کمه واسه تو خیلی مفید بود من تازه فهمیدم چی شد داستان
    مرسی ازت عزیزم

12. 2 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چند درصد بزنم می تونم رشته مورد علاقم رو قبول شم ؟
    100 درصد 100 درصد ....

حد اقل درصد قبولی در رشته فیزیک (اتمی -مولکولی -هوا شناسی - اختر فیزیک - فیزیک هسته ای)در کنکور برای تمام دروس رو میخاستم بدونم
    اونم 100 درصد 100 درصد

با تشکر
    مگه تشکر کردن سر تکون دادن میخواد ....

سلام دوستان ، بی مقدمه اومدم ، البته مقدمم بالا بود که میشه گفت فهرست شده ...

اینجا بحث سره این یه سواله است ؟!

14. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قبولی در کنکور به صورت ایده آل واسه کسایی که واقعا میخوان به صورت روش ذهنی ایده آل خودشون پیش برن ، چندان مشقت بار نیست . فقط برنامه ی درست خود شخص و مقدار تلاش و پشتکار لازم برای هدف والای خودش هست که اونو به یک مرحله از هدفش میرسونه . همین . البته این نظر خودمه ....

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی گول برچسب های روی کتاب منتشران ( همون گام به گام ) رو نخورید ها :

برنامه ریزی + تلاش = موفقیت ..... البته تا اونجایی که یادمه مال سال 79 آرمش این بود ولی حالا نمیدونم ....
    اگه گولشو بخورید که واقعا گولشو خوردید ولی اگه بهش عمل کنید موفق میشید نه با همین جمع ساده ...

اینم چند کلوم از زبان دوماد خونه

17. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m-narvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من چند جا دیدم که میگن نگران نباشین سهمیه رزمندگان پر نمیشه ولی خود سخنگوی سازمان سنجش تو یه مصاحبه می گفت که تو رشته های پر صرفدار همه سهمیه پر میشه.
    بسیجیای فعال تا الان فقط تو آزاد سهمیه داشتن ولی مثل اینکه امسال اونا رو هم رزمنده به حساب میارن البته خود بسیج گفته که سهمیه نمی خواد چون باعث نارضایتی عمومی میشه ولی نهایتا معلوم نشد بالاخره چیکار کردن.اگه این جوری باشه 40% پر که میشه هیچی کم هم میارن

19. این کاربر از m-narvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •