سلام. رفتم رم بگیرم فقط چیزایی که بود و گیر میومد مارک میکرو و سندیسک بود نمیدونم بگیرم یا نه؟ نظر شما چیه؟ خوبه یا نه؟ نگیرم یه بار هنگی پیدا کنه؟
سلام. رفتم رم بگیرم فقط چیزایی که بود و گیر میومد مارک میکرو و سندیسک بود نمیدونم بگیرم یا نه؟ نظر شما چیه؟ خوبه یا نه؟ نگیرم یه بار هنگی پیدا کنه؟
سایت هایی که می تونید برای جت ازشون بازی و برنامه دانلود کنید
قبل از هرکاری توی سایت مدل گوشیتون رو انتخاب کنید تا برنامه های مخصوص گوشی رو فقط نمایش بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر صورتی باید با نگه داشتن دکمه وسط به task manager بره .
اگه گوشیتون گارانتی داره بهتره ببرید به گارانتی ، مشکل جدی بنظر میرسه !
از کار افتادن دکمه ممکن هست بخاطر ضربه یا فشار زیاد از حد هم بوجود بیاد
اره گارانتی داره....حتما میرم دنبالش...فقط میشه بگی چند ثانیه نگه میداری..؟؟در هر صورتی باید با نگه داشتن دکمه وسط به task manager بره .
اگه گوشیتون گارانتی داره بهتره ببرید به گارانتی ، مشکل جدی بنظر میرسه !
از کار افتادن دکمه ممکن هست بخاطر ضربه یا فشار زیاد از حد هم بوجود بیاد
3-4 ثانیه باید نگه داری
آقا یکی به ما کمک کنه. موندیم وسط هوا و زمین
هر چی میخری مواظب باش تقلبی نباشه.چون 99.5 درصد مموری های تو بازار تقلبین.
من خودم مموری Team Group هشت گیگ کلاس 6 خریدم.در ضمن به کلاسش هم توجه کن.اکثرا واسه گوشی کلاس 2 میدن که سرعت گوشی رو خیلی پایین میاره.مخصوصا توی Media Browser.
سلام
میشه جدید ترین فریمویر اروپا رو برای دانلود بزارین ( با آموزش )
آیا SMS فارسی رو میشه دید نوشتن مهم نیست
تشکر. چه جوری میشه کلاسش رو تشخیص داد؟ و چه جوری میشه فهمید که اصله و تقلبی نیست؟
آموزش به همراه لینک رو چند ده صفحه قبل گذاشتم.(با نام کاربر سرچ کنین راحت پیداش میکنین.)
معمولا رو بسته بندیش کلاسش رو مینویسه.اصل و تقلبی هم راستش چیزی نمیتونم بگم.چون از لحاظ قیافه دقیقا کپی هم هستن.بهتره از جای مطمئن خرید کنین.چون فقط با تست میشه فهمید که اصله یا نه.
بهترین راه هم اینه که مارکی بگیرین که هنوز تقلبیش تو بازار نیومده.(مثل Team Group)
تو بازار هم کلاس 6 فقط من 8 گیگ تیم گروپ رو دیدم.همشون کلاس 4 بودن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)