نه بابا دارم لینکشو . ولی نمی تونم دانلود کنم
کسی نمیدونه کدوم مغازه یا چه سایتی می فروشه بازی رو؟
نه بابا دارم لینکشو . ولی نمی تونم دانلود کنم
کسی نمیدونه کدوم مغازه یا چه سایتی می فروشه بازی رو؟
ok man sorry![]()
من بازی رو رو ویندوز7 64 بیت نصب کردم..کرک هم کردم...بازی اجرا میشه ..ولی بعد از اینگه عکسهای موتور بازی و اینطور چیزها میاد..بازی لود نمیشه و یک صفحه سیاه باقی میمونه..که گوشه سمت راست لودینگ میشه..ولی تو بازی نمیره...همینطوری میمونه..
کار دیگه ای هم باید انجام بدم..تا بازی اجرا بشه؟
کسی تو وبندوز 7 64 بیت بازی کرده؟
سلام
ظاهرا برای بازی اپدیت اومده
لطفا لینکش رو همراه معرفی کارائی هاش قرار بدید
بابا يعني اينا اينقدر درك و شعور ندارن كه وقتي بازيكن رو آزاد نذاشتن تو سيو خودشون بايد چك بايد پوينت ها رو تو جاهاي مناسب بذارن ؟ اگه اونجايي كه در ها بسته ميشن صد بار بميرم بايد صد بار اين مكالمه ي بين اون منشي و فيشر رو ببينم ؟ چك پوينت رو بعد از مكالمه نذاشتي لااقل امكان Skip كردن ميذاشتي .
7 واسه اين بازي زياده
NO Quote PLZ
لطفا کمکم کنید
من دیروز بازی داشتم میکردم بعد زدم بیرون.بعد از چند ساعت رفتم تو فروم و بعد از فروم رفتم تو بازی
حالا امروز که میخوام برم تو بازی اصلا نمیره
یه امتحان با اینترنت کردم و وصل شدم به اینترنت و رفت تو بازی وسطای یه مرحله بودم
وقتی اینترنتو زدم بیرون و دوباره رفتم تو بازی نرفت و ارور داد
خلاصه اینکه وقتی وصل میشم به اینترنت بازی اجرا میشه و به محض اینکه اینترنتو قطع کنم بازی میاد بیرون
لطفا کمکم کنید
ممنون
دوستان لطفا اگر عکس میزارید ، با لینک قرار بدین توی تاپیک
اینجوری صفحه دیر لود میشه![]()
داداش Network Adapterاتو Enable کن,مشکلت حل میشه![]()
!!!!دوستان همگی توجه کنید!!!!
این پست شاید خیلی به درد خیلیا بخوره . اول از همه اینکه یوبی سافت خدا لعنتت کنه که همه رو به دردسر انداختی.
حالا هرکی توی Splinter Cell : Conviction PC مشکلی داره بهتره که این پچو که تازه هم اومده دانلود کنه و نصبش کنه که به احتمال زیاد مشکلا حل میشه، اگرم حل نشد حتماً مشکلاتتونو با مطرح کردن مشخصات سیستمتون بنویسید که مشکلی نیست که آسان نشود!
لینک دانلود پچ 1.02 اسپلینتر سل کانوکشن -- Splinter Cell : Conviction Patch 1.02 Free Download :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لینک کار نکرد از برید به این صفحه و روی لینک دانلود کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر.
ببخشید میشه یکی توضیح بده یعنی دقیقا باید چیکار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)