تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 312 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محظ اطلاع
    ليگ فوتبال كانادا به نام CSL(Canadian Soccer Leagueهر ساله در كانادا برگزار ميشه اينم لينك Websiteؤ تيماش. در ضمن كانادا خودش رو از ْآمريكا جدا مي دونه كلا هم مشترك المنافع نيستند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من نميدونم چرا همه وقتي حرفي كه خوششون نميادمي شنون ميگن بدون دليل و مدركه ولي خودشون گتره اي هر چي دلشون مي خواد ميگن.
    حالا عیبی نداره زیاد سخت نگیر شما هم به چیزهایی که به تاپیک ربط نداره زیاد گیر نده تا گزارش خطا داده نشه ما هرچی می خواییم مسائلی که خیلی به تاپیک ربط نداره رو سرش رو یه جا بند کنیم تا ادامه پیدا نکنه یکی پیدا میشه بیدا سر نخ رو بگیره امتداد بشه. لطفا این بحث رو تموم کنید. من هم گفتم مطمئن نیستم و فقط شنیده بودم دیدین که با اطمینان نگفتم. شما اگه دنبال بحث های الکی هستید می تونید ادامه صحبت ها رو توی یه گروه اختصاصی پیگیری کنید با این وضع مطمئن باشید. برای خودتون دردسر درست خواهید کرد. خواهش کردم که بحث های بی خود رو توی این تاپیک نکشونید. بذارید اسپم بازار نشه. من اشتباه کردم گفتم کانادا لیگ نداره نمی دونستم رئیس فدراسیونش اینجاست. خوب حالا اگه دلت خنک شد. دیگه بحث رو ادامه وگرنه گزارش داده می شه

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

6

به قول دوستمون منظور از ساکر sucker فحش هست که ناراضی ها بهش میدن تلفظ یکی هست ولی املا و معنیش کاملا فرق داره

کانادا که باشگاه فوتبال نداره یه دونه باشگاه حرفه ای داره که اشتباه نکنم توی MLS بازی می کنه فکر کنم مطمئن نیستم ولی این رو نمی دونم کجا شنیدم شایدم اشتباه شنیدم. تازه کانادا خودش رو اصلا از آمریکا کشور جدا نمی دونه. کلا مشترک المنافع هستند
    سلام؛

آهان Soccer رو از اون لحاظ میگی!

ولی اگه دقت کرده باشی همیشه از زمان فیفا 2002 منچستر توی بازی قوی تر از چلسی بوده !!
    اونو دیگه باید از EA پرسید.

توی آمریکا مگه FIFA مسئول راگبی هم هست؟
    شما تا حالا اسم NFL رو شنیدین؟ اگه نشنیدین برین به اینجا می فهمین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    اولن برای EA متاسفم برای اینکه همیش نسخه های PC رو کارنت درست میکنه
    دوما انشالله EA این مسخره بازی هاش رو بزاره کنار یا اصلا برای PC منتشر نکنه یا اگه میکنه
    نسخه نکست رو منتشر کنه که حداقل ارز ش خریدش رو داشته باشه
    شما هم که از زمونه عقبی، وقتی فقط 21 روز به انتشار دمو مونده طبعاً نباید تغییری ایجاد بشه!

حالا عیبی نداره زیاد سخت نگیر شما هم به چیزهایی که به تاپیک ربط نداره زیاد گیر نده تا گزارش خطا داده نشه ما هرچی می خواییم مسائلی که خیلی به تاپیک ربط نداره رو سرش رو یه جا بند کنیم تا ادامه پیدا نکنه یکی پیدا میشه بیدا سر نخ رو بگیره امتداد بشه. لطفا این بحث رو تموم کنید. من هم گفتم مطمئن نیستم و فقط شنیده بودم دیدین که با اطمینان نگفتم. شما اگه دنبال بحث های الکی هستید می تونید ادامه صحبت ها رو توی یه گروه اختصاصی پیگیری کنید با این وضع مطمئن باشید. برای خودتون دردسر درست خواهید کرد. خواهش کردم که بحث های بی خود رو توی این تاپیک نکشونید. بذارید اسپم بازار نشه. من اشتباه کردم گفتم کانادا لیگ نداره نمی دونستم رئیس فدراسیونش اینجاست. خوب حالا اگه دلت خنک شد. دیگه بحث رو ادامه وگرنه گزارش داده می شه
    تایید میشه.

3. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بالاخره بچه ها فهمیدید که EA برای PC تره هم خورد نمی کنه
    X360 الان مدل Arcade اش نزدیک 250 تا 300 تومن پیدا میشه ... بخرید چون داره گرون میشه ...!
    حالا من که فقط 360 بازی می کنم ... میخوام بدونم این FIFA 10 سیستم میستم چی نیاز داره رو PC ...
    سیستم من
    Core2Duo 2.6
    Ram 4 GB
    Video 1 GB
    فکر نکنم با این مسخرگیش 10 % از سیستممو مشغول خودش کنه
    درسته اینجا جاش نیست ! وی چرا به مردم اطلاع غلط میدی ؟ اول تابستون که XBOX360 ارزون بود Arcade ، قیمتش 260 تومن بود و بعد رفت بالا ، آخر این ماه هم میاد پایین، در ضمن ماکروسافت یه بار دیگه قیمت این کنسول رو کاهش داده که تا اوایل مهرماه تو ایران هم شدیدآ پایین میاد ، جوری که Elite (به احتمال با 2 دسته) میشه فقط 300 دلار! {اینا قیمت X360 با برد جاسپر بودن}

5. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه YARMANGOLI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا منظور از سوكر همون فوتباله كه توي سكا هم اينو مينوشت من الان سگا و كامپيوتر دارم سگا برا كومبات وفوتبال وكشتي كج خيلي باحاله!!!!!!!!
    Last edited by YARMANGOLI; 27-08-2009 at 10:39.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بالاخره بچه ها فهمیدید که EA برای PC تره هم خورد نمی کن
    به خاطر دزدی بازیهای PC!!!و سود نسبتا کمتر بازی نسبت به کنسولها!!
    و دومین دلیل پیتر مور.................

8. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

منم نميدونستم مدير عامل شركت EA اينجاس.

10. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما تا حالا اسم NFL رو شنیدین؟ اگه نشنیدین برین به اینجا می فهمین:
    چرا شنیده ام. ولی منظورم این بود که وقتی تو کاور بازی زده میشه FIFA ، این چه ربطی به راگبی داره؟ که امریکاییها اگه بعد از FIFA کلمه ی Soccer نباشه با راگبی اشتباه می گیرند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

چرا شنیده ام. ولی منظورم این بود که وقتی تو کاور بازی زده میشه FIFA ، این چه ربطی به راگبی داره؟ که امریکاییها اگه بعد از FIFA کلمه ی Soccer نباشه با راگبی اشتباه می گیرند
    منم نميدونستم مدير عامل شركت EA اينجاس.

با عرضه پوزش !! ولی این حرفا هیچ ربطی به فیفا 10 نداره و فاقد متن سودمند و اخبار جدید است، لطفآ این بحث ها رو در پروفایل شخصی و یا جای دیگه ادامه بدید !

13. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به خاطر دزدی بازیهای PC!!!و سود نسبتا کمتر بازی نسبت به کنسولها!!
    و دومین دلیل پیتر مور.................
    تا اونجایی که من می دونم همه کنسول ها به جز PS3 هم بازیهای دزدی هستند ! و کپی ! غیر از اینه ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

تا اونجایی که من می دونم همه کنسول ها به جز PS3 هم بازیهای دزدی هستند ! و کپی ! غیر از اینه ؟!
    نخیر !! آمار دزدی تو بازی های PC بیشتر از بازی های دیگست ! یعنی همیشه همین طور بوده !!! اگر من اشتباه می گم تو پروفایلم ادامه بده چون ربطی به فیفا نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •