شرمنده دوست عزیز دقت نکردم صفحات پیش رو بخونم پست قبلیم رو پاک کن که کانتر نندازه
شرمنده دوست عزیز دقت نکردم صفحات پیش رو بخونم پست قبلیم رو پاک کن که کانتر نندازه
سلام
آقا من یه جاگیر کردم!
تا اونجایی رفتم که خواهر و مادرش رو میبره پیش عموش...بعد یه سری تمرین بهت میده و بعد با عموشحرف میزنه.
بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم! رویه نقشه یه علامت سوال میزنه که تویه خونه ی عموش رو نشون میده.تویه اتاق که میری یه صندوق هست که وقتی جلوش میری میزنه هیچ درآمد و پولی نیاوردی! نمیدونم چی کار کنم...یه شهره دیگه هم رو نقشه ضاه شده اونجا هم رفتم ولی خبری نیست فعلا و همش اون علامت توی خونه ی عموش چشمک میزنه.
خواهشا راهمایی کنید
این حرفها رو واسه اویل 5 هم میزدن ولی وقتی من بازی کردم واقعا شاهکار بود این اویل 5
مطمئنم اینم مثل شماره یکش وارد امضام میشه .![]()
نسخه pc این بازی هم اومده من هر چقدر گشتم ندیدم کی میاد؟
زمان انتشار نسخه pc کی هست؟
نه من بازی رو که نگفتم من دارم فیلمش رو میگم. فیلمش رو که هر کس دیده گفته مذخبل هست.این حرفها رو واسه اویل 5 هم میزدن ولی وقتی من بازی کردم واقعا شاهکار بود این اویل 5
تو اتاق دست نوشته (Codex) با یکی از افراد عموتون صحبت کنین. بعد به اتاق ماریا برین و با خواهرتون صحبت کنین. در آخر هم به سمت سان گیمیگنانو حرکت کنین.
درآمد هم به مرور به صندوق اضافه میشه... حین بازی خبر دار میشین.
سلام
من تو مجله ی بازی رایانه خوندم تاریخ انتشار واسه pc دی ماه 88 هست این درسته؟(همه جا گفته شده کوارتر 1 2010 اما جایی تاریخ دقیق گفته نشده)
ممنون
پست بالايي رو براي شما گذاشتم اگه دقت كني بالاي پست سمت راست تاريخ ارسال پست رو ميگه. من هرروز net رو براي تاريخ اين شاهكار زير و رو ميكنم.
با تشكر
ASSASSINS CREED II تو یک چهارم اول سال 2010 میلادی عرضه میشه کلا بازی های مهم زیادی در این یک چهارم سال عرضه میشند مثل: AC II و Splintercell:Conviction و Heavy Rain و Alan Wake که یکم دیر تر میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)