تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 115 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من هم رانا تحویل اسفند ماه دارم زمان نام نویسی اصلن اسمی از پیش فروش نبود و قیمت رو حدود 15 تومن اعلام کرده بودن تا خوب مشتری جذب کنند و کسایی که نام نویسی کردن تقریبا توی یک روز بوده چون به سرعت ظرفیت تکمیل شود.حالا این انصافه ماشینی قبلن 15 ت بوده رو 21500 روش قیمت گذاشتن ما چیزی نگفتیم حالا میخوان بکننش 32500 آخه این چه نوع پیش فروشیه

روزگار غریبیست نازنین.........

من نمیدونم چی بگم!منم اسفند تحویل دارم یکی از اشناهامون اون موقع یه 206 سدان خوشگل داشت دست دو می خواست بده 14 15 تا من به امید این ردش کردم حالا هم از 21 شده 32 تازه معلوم نیست ازینم بالاتر بره یا نه
    دوستان راست میگن تو قرار داد نوشته قیمت خودرو بر اساس قیمت مصوب انجام میشه که اونم 32 هستش
    یعنی میگم نمیدونم چی بگم!زبان از شرح این پدیده قاصره
    موفق باشی دوست خوب

2. 2 کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by sajjad1973; 07-02-2013 at 15:45.

4. 4 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من هم رانا تحویل اسفند ماه دارم زمان نام نویسی اصلن اسمی از پیش فروش نبود و قیمت رو حدود 15 تومن اعلام کرده بودن تا خوب مشتری جذب کنند و کسایی که نام نویسی کردن تقریبا توی یک روز بوده چون به سرعت ظرفیت تکمیل شود.حالا این انصافه ماشینی قبلن 15 ت بوده رو 21500 روش قیمت گذاشتن ما چیزی نگفتیم حالا میخوان بکننش 32500 آخه این چه نوع پیش فروشیه
    رانا تا بحال فروش نقدی نداشته. فقط پیش فروش داشته. معنی پیش فروش هم مشخصه. شما قرارداری که امضا و یا تایید کردید رو قبل از پرداخت پول باید مطالعه می کردید.

6. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رانا تا بحال فروش نقدی نداشته. فقط پیش فروش داشته. معنی پیش فروش هم مشخصه. شما قرارداری که امضا و یا تایید کردید رو قبل از پرداخت پول باید مطالعه می کردید.
    بله من قبول دارم اشتباه از خوده ما بود که گول اینها رو خوردیم! اما من به شخصه هیچ موقع پیش فروش ثبت نام نمیکردم و چون به اینها اصلن اعتماد ندارم و به این خاطر این دفعه این کارو کردم که در زمان ثبت نام اسمی از پیش فروش آورده نشوده بود اینها از حسن نیت ما سو استفاده کردن و دوبار قیمت ماشین رو بالا بردن

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله من قبول دارم اشتباه از خوده ما بود که گول اینها رو خوردیم! اما من به شخصه هیچ موقع پیش فروش ثبت نام نمیکردم و چون به اینها اصلن اعتماد ندارم و به این خاطر این دفعه این کارو کردم که در زمان ثبت نام اسمی از پیش فروش آورده نشوده بود اینها از حسن نیت ما سو استفاده کردن و دوبار قیمت ماشین رو بالا بردن

من تا جایی که یادمه موقع ثبت نام اینترنتی نوشته بودن پیش فروش رانا - یعنی گزینه پیش فروش رانا رو تو سایت کلیک کردیم ( اگه اشتباه نکنم)

9. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من تا جایی که یادمه موقع ثبت نام اینترنتی نوشته بودن پیش فروش رانا - یعنی گزینه پیش فروش رانا رو تو سایت کلیک کردیم ( اگه اشتباه نکنم)
    دقیقا و این هم متن کامل گزینه ثبت نام :

رانا با ايربگ و ترمز ABS *** پيش فروش خودروي رانا طرح حمايت از سرمايه ايراني وتوليد ملي*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** سود مشارکت 20% *** سود انصراف 17% *** موعد تحویل مهر

11. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

13. 6 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیش فروش رانا و 206 sd از امروز دوباره شروع شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر حال الان که شرایط طبق دلخواهشون هست و به قول خودشون دیگه ضرر نمیکنن میبینیم که همه مشکلات تولید حل شده و پیش فروش هم میکنن و تحویل هاشون هم سرعتش بیشتر شده - احتمال زیاد قیمت بازار ازاد خودرو ها میاد پایین و تقریبا همین حدود های قیمت کارخونه میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین ملتی که تا دیروز میگفتن خودروسازا را تحریم کنیم و نخریم و نخریم ... حالا توی سایت صف می کشند

ولی خب حقیقتش رو هم بخوایم بگیم ماشین بدی هم نیست این اولین ماشین خود من هست ولی پدرم از ایرانخودرو زیاد ماشین گرفته ازپژو 405 2000 و پارس elx بگیر تا انواع سمند و سورن با موتور های مختلف - من مقایسه که میکنم و اقعا این رانا متفاوت تر از همشون هست

البته منظورم این نیست که انتظار یه چیز عالی و بی عیب و نقص رو داشته باشید ولی خب قابل قبول هست -

اقا من یه سوالم داشتم که فکر کنم شما اطلاع داشته باشی

ماشین ( رانا) رو کی برای سرویس اولیه ببرم - و کدوم نمایندگی به نظرتون بهتره ( ادرسشو اگه خواستید برام به صورت پیغام بفرستید)
    Last edited by sajjad1973; 12-02-2013 at 13:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •