تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 133 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بازی کردن با گرافیک آنبرد بیشتر شبیه معجزه هست!!! دو حالت کلی وجود داره: 1_سخت افزاری 2_نرم افزاری
    مشکل اول رو نم یشه حل کرد و باید به فکر یک کارت گرافیک مناسب برای بازی باشید . (البته می تونید رزولوشن رو روی کمترین سزح قرار بدین و ببینید که باز از بازی بیرون می اد یا نه!)
    برای مشکل دوم هم بهتره که درایو گرافیکتون رو چک کنید ، اه ورژن جدید ترش اومده بود ، حتمأ دانلود کنید (بار ها دیده شده که ین گونه مشکلات با یک آپدیت درایو کاملأ حل می شه) . اگه هم directx آپدیت نیست ، اون رو هم آپدیت کنید .
    امیدوارم که مشکلتون از نوع دوم باشه و بتونید بازی رو تا پایان برین .
    یک نکته ، اون عکسی که تو گذاشتی ، از بازی من که با 4850 انجام دادمش ، با کیفیت تره!
    اقا ممنون اين تکه اخرش جالب بود در مورد گرافيک 4850 البته عکس رو من کيفيت اش رو خيلي کم کردم که بشه اينجا گذاشت
    حقيقت اش رو بخواهيد براي همين بازي هم که شده درايور کارتم رو که آنبورد هست از سايت ati دانلود و آپديت کردم با اين که مي دونستم با نصب درايور برنامه catalyst control center از کار مي افته و از کار هم افتاد نمي دونم چرا وقتي درايور کارت رو به جز اوني که روي سي ديش هست به روز مي کنم برنامه Catalyst control center از کار مي افته و بعد اين رو هم دانلود کردم 10-3_xp32-64_ccc_lang1.exe که همون درايور هست و گفتم شايد کاتاليست برگرده ولي بر نگشت
    در مورد رزولوشن مانيتور قديمي هست LG F700 P رزلوشن 768*1024 ولي چيزي که هست درون بازي در Option همه رو روي LOW يا NO گذاشتم ولي رزولشن پايين تر در بازي نيست و کمترين همين 768*1024 با فرکانس 60 هرتز هست
    دايرکت ايکس هم چشم الان به روز ترين رو پيدا مي کنم و اجرا مي کنم
    حالا از دوستان هر کسي مي دونه باس چيکار کنم و اين مشکلات رو چه طور حل کنم ممنون مي شم راهنمايي کنه
    با تشکر

با تشکر و سپاس

2. این کاربر از internet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان این limited edition چه فرقی با معمولی داره ؟ میخوام بفروشم اونو بگیرم اگه زیاد فرقش نیست بگید
    سواله منم هست؟

4. این کاربر از ...ALI... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ع.ص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران!

پيش فرض

منم امروز بازی رو تموم کردم.واقعا میشه گفت بهترین بازی اول شخصی بود که تاحالا تو عمرم بازی کردم.

آخرین مرحله اش بهترین مرحله اش بود خیلی قشنگ بود

6. 3 کاربر از ع.ص بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esi-72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام ، آقا من توی مرحله ای که سرمای شدید رو رد می منه و میره که سوار هلیکوپتر توی پشت بام بشه گیر کردم و وقتی که وارد خونه میشم و رو پشت بوم میرم و می خوام که سوار هلیکوپتر بشم از بازی میاد بیرون .

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

با سلام ، آقا من توی مرحله ای که سرمای شدید رو رد می منه و میره که سوار هلیکوپتر توی پشت بام بشه گیر کردم و وقتی که وارد خونه میشم و رو پشت بوم میرم و می خوام که سوار هلیکوپتر بشم از بازی میاد بیرون .
    شما بازی رو روی windows 7 نصب کن+ driver جدید گرافیکت+ directx 10 یا 9
    اگه باز هم مشکل داشتی بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

شما بازی رو روی windows 7 نصب کن+ driver جدید گرافیکت+ directx 10 یا 9
    اگه باز هم مشکل داشتی بگو
    سلام.خوب من ویندوز 7 دارم و همه ی این کارهارو هم کردم.البته من بازیو تمومش کردم ولی یه بار دیگه که این مرحله رو میرم میاد بیرون ولی دفعه ی قبل اینطور نبود!!!!!!!!!

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

سلام.خوب من ویندوز 7 دارم و همه ی این کارهارو هم کردم.البته من بازیو تمومش کردم ولی یه بار دیگه که این مرحله رو میرم میاد بیرون ولی دفعه ی قبل اینطور نبود!!!!!!!!!
    این بازی خیلی bug داره!! یعنی بیشتره مشکلها از خود بازی هستش
    بنظر من windows 7 مشکلها رو از حداکثر به حداقل میرسونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

این بازی خیلی bug داره!! یعنی بیشتره مشکلها از خود بازی هستش
    بنظر من windows 7 مشکلها رو از حداکثر به حداقل میرسونه.
    سلام
    نه اتفاقا.خیلی از بچه ها میگن که بازی پر از باگ تصویری و... بود ولی من خوشبختانه در کل بازی فقط 1 باگ دیدم و اونم همین باگ بود.برای من که خوشبختانه خیلی خوب اجرا شد.بدونه کرک.

12. این کاربر از KAHAKDAM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بازی را از محل نصب تا آنجایی که ارور نمیده آپدیت کن تا درست شود . پچ های مختلف در سایت های گوناگون وجود دارد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

برو در قسمت تنظيمات رزولوشن و advanced دو تا گزينه هست sync و يکي که فکر کنم با H شروع مي شه فعالشون کن
    دوباره برو اجرا مي شه

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

دوستان در مرحله اي که در هواپيما هست و يک کره اي داره مي چرخه و من يک کلت دستم هست بايد چيکار کنم
    چيزي به ذهنم نرسيد

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

برو در قسمت تنظيمات رزولوشن و advanced دو تا گزينه هست sync و يکي که فکر کنم با H شروع مي شه فعالشون کن
    واضح تر بگم تنها دو گزينه در قسمت رزولوشن ادونس هست که on و off داره اگه Off هست on کن احتمال زياد ردش مي کني
    دوباره برو اجرا مي شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •