تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 370 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام.
    ديروز يه 61jq گرفتم محشره.
    قيمتش رو هم ميگفت 1420 ازش 1390 گرفتم.از تو پاساژ پارسيان بالاتر از بازار رضا.
    تو بازار رضا 1420 پايين تر نميدادن
    با هارد 500 و بي بلوري رو ميداد 1320
    با هارد 500 و با بلوري 1360
    هارد 500 هم 7200rpm بود

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

مبارک باشه شاختر از
    ALIENWAREنمیتونی گیر بیاری ازنظر صفحه نمایش توپه توپه از نظر کیبورد دیگه نگو وای خدا.راستی کیبوردش چند رنگیه فکر کنم دو رنگیه ها (قرمز وابی) بی زحمت یه چند تا عکس از کیبورد با نوراش بگیر بزار اینجا.ازسیستمت هم عکس بگیری که خیلی ممنون میشم.

alien ware فوق العاده هم نيست چون cpu -ش core 2 due -ه و برا همين خوبه ولي عالي نيست سري گيمينگ ايسوس و GT640 ام اس آي واقعا از نظر من بهترن. درسته از نظر خوشگلي به پاي اين نميرسن ولي از نظر امكانات از اين بهترن

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بلاخره رفتم k52jk رو گرفتم!!!لب تاپ خوبیه!!!
    2 تا مشکل دارم باهاش که البته شاید مشکل نباشن!!!
    1.چون محل رادیات cpu در گوشه لب تاپ است اگه دستمو بزارم کنار لب تاپ در این هوای گرم یک باد داغ می خوره بهش!!!!
    2.یک صدای خیلی خفیف ویززززززززز ویزززز ازش می یاد که فکر کنم صدای هارد باشه چون فنش واقعا بی صداست و این صدا وقتی یک برنامه رو باز می کنم بیشتر میشه!!!!البته خیلی کمه و شاید اصلا بعضا نشنون!!!!
    زنگ زدم امرتات گفت این صدا اگه کم باشه عادیه!!!اگه هم خیلی صدا میده بیارین ببینم!!
    در کل لب تاپ خیلی خوبیه خصوصا led!!!واقعا با کیفیته و از زاویه ای میشه راحت دیدش!!!
    من با گارانتی امرتات خریدم 1 میلیون 50!!!!با cpu core i5
    دوستان این صدا رو میشه کاریش کرد ؟؟؟؟
    مبارک باشه.انشاال... که فنش برات بچرخه.لپ تاپ خوبیی گرفتی.در ضمن همونطور که امرتات گفت اون صدا مهم نیست و شما هم زیادی حساس شدی بهش اهمیت نده.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    ديروز يه 61jq گرفتم محشره.
    قيمتش رو هم ميگفت 1420 ازش 1390 گرفتم.از تو پاساژ پارسيان بالاتر از بازار رضا.
    تو بازار رضا 1420 پايين تر نميدادن
    با هارد 500 و بي بلوري رو ميداد 1320
    با هارد 500 و با بلوري 1360
    هارد 500 هم 7200rpm بود
    دوست عزیز مبارکتون باشه.امیدوارم که لحظات خوبی رو باهاش سپری کنی.
    از شما برای شرکت در کلوپ N61 دعوت میکنم اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

alien ware فوق العاده هم نيست چون cpu -ش core 2 due -ه و برا همين خوبه ولي عالي نيست سري گيمينگ ايسوس و GT640 ام اس آي واقعا از نظر من بهترن. درسته از نظر خوشگلي به پاي اين نميرسن ولي از نظر امكانات از اين بهترن
    cpu i7 هم داره
    بعدش اون Intel Core 2 Extreme که خیلی قویتره از i7 720
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان خواهشن منو كمك كنين من بين n61 و g73 موندم اطلاعات دقيقي هم از هر دوش دارم به نظر شما با توجه به اختلاف قيمتي كه دارن ارزش داره من g73 رو بگيرم من يه سيستم گيم خفن خونه دارم و ميخوام اگه بيروني مسافرتي جايي هم رفتم بتونم تو اوقات بيكاريم بازي كنم حالا نظر شما چيه ؟
    راستي قيمت g73 رو كسي داره اصلا تهران اومده يا بايد سفارش بدم ؟من تو مشهدم

ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Singapore --> Funan Center

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

CPU من core i7 720 هست. اگه 820 می بود که دیگه عالی می شد. خودشون اونجا customize کرده بودن. اگه خودم می خواستم customize کنم دو هفته طول می کشید. تنها ایرادش فک می کنم فقط وزنش باشه. وگرنه قیمتش به نظرم مناسبه.

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

مبارک باشه شاختر از
    ALIENWAREنمیتونی گیر بیاری ازنظر صفحه نمایش توپه توپه از نظر کیبورد دیگه نگو وای خدا.راستی کیبوردش چند رنگیه فکر کنم دو رنگیه ها (قرمز وابی) بی زحمت یه چند تا عکس از کیبورد با نوراش بگیر بزار اینجا.ازسیستمت هم عکس بگیری که خیلی ممنون میشم.

ممنون. تا شب یه چند تا عکس می گیرم و اینجا می زارم. البته با موضوع این بخش همخوانی نداره شاید یه تاپیک جدید باز کردم

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

سلام
    قیمت این G73 اگر هم پیدا بشه احتمالا" نجومی میشه ، به نظرتون تا 20 روز دیگه قیمت هاش منطقی میشه یا این که برم همون Pro64jq رو بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قیمت این G73 اگر هم پیدا بشه احتمالا" نجومی میشه ، به نظرتون تا 20 روز دیگه قیمت هاش منطقی میشه یا این که برم همون Pro64jq رو بگیرم ؟
    میشه لطف کنی و بگی منطقی چقدره.؟اگه حدود قیمت های خارج از ایرانه که خیر اما اگه از اینیه که الان هست باید بگم که بله حدود 200 تا 300 تومنی ظرف 4 یا 5 ماه اینده ارزونتر خواهد شد ولی تا یکی دو ماه اینده خیر.

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

منظورم از منطقی اینه که اگر این لپ تاپ 1600 - 1700 $ رو توی ایران تا 2.100 یا یکم بیشتر بدن خیلی خوبه ولی اگر قرار باشه بیاد و قیمتش بشه 2.500 یا 2.800 یا همچین چیزایی اصلا" نمی صرفه و خود من که همون Pro64 رو می گیرم .
    (منظورم از منطقی اینه)
    یعنی تا سقف حداکثر 400 تومن بیشتر می صرفه
    الان لپ تاپ خودتون رو هم که زیر 1000 $ هست رو میدن 1.300 تا 1.400 درسته ؟ خوب به این میگن منطقی !!! ( البته از نوع ایرانیش که همیشه باید گروون همه چی رو بخره)

11. این کاربر از s4t4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •