سلام.
ديروز يه 61jq گرفتم محشره.
قيمتش رو هم ميگفت 1420 ازش 1390 گرفتم.از تو پاساژ پارسيان بالاتر از بازار رضا.
تو بازار رضا 1420 پايين تر نميدادن
با هارد 500 و بي بلوري رو ميداد 1320
با هارد 500 و با بلوري 1360
هارد 500 هم 7200rpm بود
سلام.
ديروز يه 61jq گرفتم محشره.
قيمتش رو هم ميگفت 1420 ازش 1390 گرفتم.از تو پاساژ پارسيان بالاتر از بازار رضا.
تو بازار رضا 1420 پايين تر نميدادن
با هارد 500 و بي بلوري رو ميداد 1320
با هارد 500 و با بلوري 1360
هارد 500 هم 7200rpm بود
alien ware فوق العاده هم نيست چون cpu -ش core 2 due -ه و برا همين خوبه ولي عالي نيست سري گيمينگ ايسوس و GT640 ام اس آي واقعا از نظر من بهترن. درسته از نظر خوشگلي به پاي اين نميرسن ولي از نظر امكانات از اين بهترن
مبارک باشه.انشاال... که فنش برات بچرخه.لپ تاپ خوبیی گرفتی.در ضمن همونطور که امرتات گفت اون صدا مهم نیست و شما هم زیادی حساس شدی بهش اهمیت نده.![]()
دوست عزیز مبارکتون باشه.امیدوارم که لحظات خوبی رو باهاش سپری کنی.
از شما برای شرکت در کلوپ N61 دعوت میکنم اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu i7 هم داره
بعدش اون Intel Core 2 Extreme که خیلی قویتره از i7 720
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان خواهشن منو كمك كنين من بين n61 و g73 موندم اطلاعات دقيقي هم از هر دوش دارم به نظر شما با توجه به اختلاف قيمتي كه دارن ارزش داره من g73 رو بگيرم من يه سيستم گيم خفن خونه دارم و ميخوام اگه بيروني مسافرتي جايي هم رفتم بتونم تو اوقات بيكاريم بازي كنم حالا نظر شما چيه ؟
راستي قيمت g73 رو كسي داره اصلا تهران اومده يا بايد سفارش بدم ؟من تو مشهدم
ممنونم
Singapore --> Funan Center
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
CPU من core i7 720 هست. اگه 820 می بود که دیگه عالی می شد. خودشون اونجا customize کرده بودن. اگه خودم می خواستم customize کنم دو هفته طول می کشید. تنها ایرادش فک می کنم فقط وزنش باشه. وگرنه قیمتش به نظرم مناسبه.
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
ممنون. تا شب یه چند تا عکس می گیرم و اینجا می زارم. البته با موضوع این بخش همخوانی نداره شاید یه تاپیک جدید باز کردم
سلام
قیمت این G73 اگر هم پیدا بشه احتمالا" نجومی میشه ، به نظرتون تا 20 روز دیگه قیمت هاش منطقی میشه یا این که برم همون Pro64jq رو بگیرم ؟
میشه لطف کنی و بگی منطقی چقدره.؟اگه حدود قیمت های خارج از ایرانه که خیر اما اگه از اینیه که الان هست باید بگم که بله حدود 200 تا 300 تومنی ظرف 4 یا 5 ماه اینده ارزونتر خواهد شد ولی تا یکی دو ماه اینده خیر.![]()
منظورم از منطقی اینه که اگر این لپ تاپ 1600 - 1700 $ رو توی ایران تا 2.100 یا یکم بیشتر بدن خیلی خوبه ولی اگر قرار باشه بیاد و قیمتش بشه 2.500 یا 2.800 یا همچین چیزایی اصلا" نمی صرفه و خود من که همون Pro64 رو می گیرم .
(منظورم از منطقی اینه)
یعنی تا سقف حداکثر 400 تومن بیشتر می صرفه
الان لپ تاپ خودتون رو هم که زیر 1000 $ هست رو میدن 1.300 تا 1.400 درسته ؟ خوب به این میگن منطقی !!! ( البته از نوع ایرانیش که همیشه باید گروون همه چی رو بخره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)