من آخرین سیوم 71 ساعت بازی بود (بخدا)![]()
من آخرین سیوم 71 ساعت بازی بود (بخدا)![]()
تو خود دایره المعارفه که همه حدود 30 ساعت تموم می کردن ولی خوب بستگی به کنجکاویت داره....
(بد تو کف میرندام اگه کسی سیو ما قبل رمنس داره بذاره)
حس دوباره بازی کردن نیست....
در مورد رومانس در این بازی قبلا توضیح زیادی داده شده. کلا این قضیه شوخی بردار نیست اگه یه حرف اشتباه به طرف بگید دیگه باید قیدشو بزنید. میراندا هم بعد از اینکه ماموریت وفاداری اونو رفتید اگه درست بعد از اون عمل کنید بعد از سه دفعه صحبت کردن با اون میتونید با او رومانس داشته باشید که البته قبلا از ماموریت آخر یه صحنه ای نشون میده. برای افراد دیگه هم تقریبا به این صورت هست ولی میراندا یکمی سختر هستش...
دوستان اگه منو نمیزنید من یه سوال بپرسم من تو مشهد هرچه قدر میگردم نسخه 4 DVD این بازیرو پیدا نمیکنم همه جا 2 DVD دارن یعنی به جای 17 G شده 8G حالا یعنی مشکل داره سانسورش کردن ؟>کسی میدونه تو مشهد از کجا میتونم تهیه کنم بازیرو ؟
من که کلی زحمت کشیدم نشد مخ این میراندارو زد...
سعی کنی میشه. کلا خیلی دختر سختگیری هستش منم یه مدت سرکار میذاشت مجبور شدم با tali رومانس داشته باشم
حالا عیب نداره دفعه دیگه بازیو می ریم تا با میراندا رومانس داشته باشیم. من شاید یکی از دلایلی که بخوام دوباره اونو برم این باشه![]()
ای بابا جمع کنید.تفکر بسیجیتون کجا رفته.مگه این بازی واسه این کاراست.یکم هدایت به مسیر ساف شید.واقعا که.به نا محرم نگا میکنن.دی: کلا شوخی بود
من تو بازی به اینا اصلا توجه نداشتم.فقط زود تموم کردم.حال نداشتم کش بدم.واستادم تعطیلات پدرشو در بیارم.
تالیا اون ماسکشو برمیداره...؟؟؟ قیافش قشنگه..؟؟
اون جک هم که خوفناکه ............![]()
سینا جان اینارو گفتی من مشتاق شدم که در این مورد در تاپیک طنز در حیطه بازی یه چیزی بنویسم
قیافشو نشون نمیده. اونی که حسین عکسشو بدون ماسک گذاشت طنز بود اگه اینجوری بود من از ایران فرار میکردمتالیا اون ماسکشو برمیداره...؟؟؟ قیافش قشنگه..؟؟
اون جک هم که خوفناکه ............![]()
کلا برای tali چیز خاصی نشون نداد چون نژادش انسان نبود شاید حالا برای میراندا چیز دیگه ای هم نشون بده
راستی یه چیز جالب آخر بازی هست مثلا میتونی kelly رو دعوت کنی به اتاقت که لباس باحالی می پوشه و یه رقص قشنگی هم میکنه فقط خیلی برای من خنده دار هست که مثلا این دختر به این قشنگی رو دعوت میکنی بعد مثلا روی پا اونو میشونی این چه معنی میدهواقعا خنده دار نیست کاری به این کارا ندارم ولی دیگه حداقل یه لبی...
من به این هنوز فکر میکنم خندم میگیره![]()
Last edited by vahidgame; 15-03-2010 at 00:11.
دوستان من بازیو با کلی شهید تموم کردم ولی این kelly هنوز میرم باهاش صحبت کنم همون گزینه های قدیم هستشو همون صحبتهای قبلی و دعوتش هم نمیتونم بکنم.
چیز خاصی داره؟
راستی من با tail هم رمانس داشتم و باهاشم به هم زدم ولی هنوز کلی تحویل نمیگیره. چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)