ممنون نینجا جان
راستی کجای علائدین میشه با گوشیها کار کرد ؟؟ مایکروتل تو علائدین نمایندگی داره ؟؟؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ممنون نینجا جان
راستی کجای علائدین میشه با گوشیها کار کرد ؟؟ مایکروتل تو علائدین نمایندگی داره ؟؟؟
سلام دوستان.
تست باطری گوشی انجام شده و تا امشب یا فردا به اطلاعتون میرسونم.
موفق باشید.![]()
نینجا جون دمت گرم
اینم مثل اینویت اگه اکولایزراشو ببری بالا صداش خیلی زیاد میشه ؟
کسی سیت نظرخوای و ایمیل سامسونگ رو نداره
بخاطر گوشی هی خوبش ازش تشکر کنیم
نینجا جان چند تا سوال داشتم
1- آیا فیلمبرداری به صورت HD باعث میشه که کیفیت ضبط صدا پایین بیاد؟ اگر به فرض اگه این مشکل وجود داشته باشه، اگه بصورت VGA فیلم بگیریم دیگه قاعدتا نباید با مشکل افت کیفیت صدا مواجه باشیم
2- اگر در حالت فیلمبرداری HD مصرف باتری زیاد باشد در حالت فیلمبرداری vga قاعدتا نباید این مشکل وجود داشته باشد
3- آیا امید این می رود که زبان فارسی گوشی همراه گارانتی مایکروتل ارایه شود و آیا اصولا تا حالا تاچ اسکرینی اومده که زبان فارسی یا حداقل قابلیت نوشتن فارسی یا عربی را داشته باشد
4- آیا این گوشی فقط به رنگ مشکی ارایه میشه یا رنگهای دیگه ای هم در راهه
حسن جان تو i8910 تنظیمی واسه بالا بردن اکولایزر وجود نداره.
من بهت اطمینان میدم که صدای هدفون i8910 عالیه.چون خودم به صدای هدفون حساسم من با اینکه آیپاد تاچ دارم ولی به هیچ وجه از صدای موزیک پلیرش خوشم نمیاد.
ولی i8910 انصافا باس خوبی داره.کیفیت صدا هم عالیه.
1:دوست عزیز من فیلم رو فقط با رزولیشن 720*1280 میگیرم و تا بحال در حالت vga امتحان نکرده ام که کیفیت صدای فیلمبرداری خوبه یا نه.ولی فکر کنم ربطی نداره و بصورت vga هم کیفیت ضبط صداش خوب نیست.ولی خوب با آپدیت گفتن که صداش درست میشه.
2:جواب سوال 2 رو هم تو تست مصرف باطری میگم.(ولی باید در حالت vga هم یه فیلمی بگیرم تا جواب سوال شما رو بدرستی بگم)
3:به احتمال زیاد گوشیهایی که با گارانتی مایکروتل عرضه میشن منوی فارسی و کیبورد فارسی هم داشته باشن مثل نوکیا n97 که با گارانتی اصلی به فروش میرسه و منوی فارسی و کیبورد فارسی هم داره.
همه تاچها اگه برنامه مخصوص خودشون رو روش بریزی قابلیت نوشتن فارسی رو خواهند داشت.
4:فعلا که با رنگ مشکی عرضه شده.
راستی دوستان تا ساعاتی دیگر تست مصرف باطری i8910.
موفق باشید.
هی ازش تعریف میکنی تحریک میشم برم بخرم ولی آخرش امنیا پرو میخرم
ساعاتی دیگر یعنی چی ؟ یعنی مثلاً 1 ساعت دیگه یا بیشتر ؟
برم بخابم یا بشینم ؟
نینجا جان کیفیت صداش فقط تو HD خراب هستش وقتی میزاری روی VGA کیفیت صداش هم تغییر میکنه .ولی فکر کنم ربطی نداره و بصورت vga هم کیفیت ضبط صداش خوب نیست.ولی خوب با آپدیت گفتن که صداش درست میشه
مخلصیم .
حسن جان آواتارت خیلی خوشگله.
حسن جان بخاب فردا بلند شدی میبینی.
امیر جان من تو حالت vga امتحان نکرده ام.
خوب این گوشی علاوه بر دیگر نقاط قوتش به فیلمبرداریش هم مینازه که حیفه بیایی با vga فیلمبرداری کنی.
عینه این میمونه که بوگاتی ویرون رو گرفته باشی و با سرعت 60 تا برونیش.
به هر حال امتحان میکنم میگم.
موفق باشید.
امروز شنبه ساعت 5 صبح است
تمام چشم ها منتظر تست باطری هستند..............
چه خواهد شد...............
بنازم انتظارتان را.....................
گر صبر کنی ز غوره ، حلوا سازی......................
اگه مشکل باطری نداشته باشه ، دیگه حرف نداره.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)