installserver رو فقط موقعی که میخوای فایل ساین نشده نصب کنی فعالکن...
Open4all فقط برای دسترسی به فایل های سیستمیه...
HelloOX رو پاک کن...
Modo چه اروری میده؟
شاد باشی![]()
installserver رو فقط موقعی که میخوای فایل ساین نشده نصب کنی فعالکن...
Open4all فقط برای دسترسی به فایل های سیستمیه...
HelloOX رو پاک کن...
Modo چه اروری میده؟
شاد باشی![]()
با تشکر از داش یونس و RAY-MILAD-007 ممنون از راهنمایتون
ارور میداد در حال استفادست برنامه نمی تونم پاک کنم هم mode و هم HelloOX که یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم رفتم پاک کنم شد
راستی یه سوال دیگه داشتم که البته به موضوع این تاپیک ربطی نداره
من X-plore v1.34 iPhone Style v2 رو نصب کردم خوبه مشکلی نداره ولی وقتی Restart device میزنم yes o no میده yes که میزنم گوشی ریستارت نمی شه چرا؟؟؟؟ فقط تایمر 1 2 3 تموم میشه بزنامه ی X-plore v1.34 iPhone Style v2 بسته میشه
منم همین مشکل رو دارم .. به این خاطر هست که این نسخه ادیت شده هست و نسحه ی اصلی نیست و این مشکل رو داره ...من X-plore v1.34 iPhone Style v2 رو نصب کردم خوبه مشکلی نداره ولی وقتی Restart device میزنم yes o no میده yes که میزنم گوشی ریستارت نمی شه چرا؟؟؟؟ فقط تایمر 1 2 3 تموم میشه بزنامه ی X-plore v1.34 iPhone Style v2 بسته میشه
یه سوال دیگه برام پیش اومد وقتی installserver رو غیر فعال می کنم اون اعلامت آبی نمی اد الامت تعجب می اد ( ! ) مه توی یه تابلو مثلث ماننده (شبیه اعلامت خطر) چرا اینطور شده؟
رو بعضی گوشی ها بعضی پچ ها اینجوری میشه...! حالا وقتی اون شکلی میشه میتونی فایل بدون ساین نصب کنی؟ چون 50-50 میشه در اون حالت..!
شاد باشی![]()
وقتی فعالش می کنم تیک می خوره و مشکلی نئداره می شه فایل های بدون ساین رو راحت نصب کرد ولی وقتی دیسیبلش میکنم این اعلامت می اد
اون مشکل نداره...
گوشیت بود دوست عزیز که هک شد؟
شاد باشید![]()
سلام !
آقا ریست سه دکمه هم کردم نشد !
یعنی یکی نمی خواد منو کمک کنه ؟![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)