اون آپدیت دشبرده !!!
اون آپدیت دشبرده !!!
دوستان گلی که LT+ رو نصب کردن برای اجرای Acb ,Nfs , Fable مشکلی نداشتن؟ یکی از دوستان گفته بود بازی ها بعلاوه ی اینکه باید LT+ روی کنسول باشه باید بازی پچ هم شده باشه که اجرا بشند. درسته یا نه ؟؟؟
بله از این به بعد بازیها احتمالا با قفل AP2.5 عرضه میشن که در صورت کپی کردن بازی از دیسک ارجینال , توسط داشبورد جدید شناسایی میشه و دستگاه رو در حالت FLAG قرار میده و به محض اتصال به LIVE اطلاعات کنسول رو به مایکروسافت ارسال میکنه و کنسول شما در صف بن شدن قرار میگیره.
به همین خاطر ما باید بازیهای جدید رو به صورت پچ شده توی کنسول قرار بدیم تا FLAG نشیم البته اگه یه بازی جدید پچ نشده توی کنسول قرار بدیم اگه فریمور LT+ باشه اجازه نمیده بازی اجرا شه و فقط یه صفحه سیاه میاد و داشبورد نمیتونه شما رو درحالت FLAG قرار بده. این کار اصلی LT+ هست که بازی های جدید AP2.5 که پچ نشدن برای جلوگیری از FLAG اجازه اجرا ندارن .
در واقع هر کی داشبورد جدید نصب کرده و یه بازی AP2.5 مثل AC.B پچ نشده رو اجرا کرده و LT+ هم نداشته FLAG شده.![]()
Last edited by starpars; 27-11-2010 at 19:41.
یعنی اگه بازی بزاریم صفحه سیاه بشه بازی صد درصد پچ نشده است؟
طبق گفته های دوستمون اره دیگه ، ولی فکر کنم الان بازی هایی که جدید میان ،تکثیر کننده ها خودشون پچ رو برای فروش خوب بروی DVD میریزن دیگه!
آره اگه lt+ داشتين بازي acb گذاشتين صفحه سياه اومد بازيتون پچ نيست و بايد بندازيش دور يا اينكه از بازي ايميج بگيري پچ رو بهش اضافه كني و دوباره روي dvd9 رايت بزني
قا من فکر کنم داشبوردو ریختم ماله خود ماکروسافت هست تنظیمات کینکت رو هم داره کل منو ها هم عوض شده ولی بازیهای جدید مثل nfs و brother hood اجرا نشد پیعان خطای سی دی غیر اصل میده. سوالم اینجاست که آیا مشکلی واسه سیستم ایجاد نشه مثلا دیگه نشه کاریش کرد و بازیهای جدید دیگه هیچ وقت روش اجرا نشه آیا با نصب lt+ درست میشه ؟؟
یعنی flag شدم !!!!
باید چیکار کرد میشه راهنماییم کنید مرسی
یک سوال خیلی فنی: الان مثلا آپدیت کنیم داشبوردو LT+ هم بریزیم ، راحت می تونیم بریم لایو دیگه؟ بعدش این جا قسمت اصلی سواله که به طور تخمینی ، تا کی میشه خیالمون امن باشه که دیگه بن نمیشیم ؟ یعنی بن ویو بعدی مثلا کی میاد که دوباره به آپدیت و از این چیزا نیاز داشته باشیم؟
با در نظر گرفتن بقیه نکات میتونید برید لایو ... حدودا تا 1 سال دیگه خیالتون راحت ...
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
دادا شما از غافله عقبیا !!!LT جدید نیومده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)