تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 170 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    آقا شرایط سخت یعنی چی؟؟مثلا شیمانو تورنی(شانژمان)با آویلو یا xtr چه فرقی داره؟
    sram بهتره یا shimano

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هفته پیش یه مغازه دار به بهانه اینکه کسی نباید جلوی مغازه و خونش موتور یا ماشین یا چیز دیگه ای رو پارک بکنه زد دوچرخه منو که سبک تر از همه بوده درب و داغون کرد
    خودم سر کلاس بودم،بدنش تمام خط و خش افتاده بود و لنتای جلوش هم جوری شده بود که به چرخ گیر میکرد و مجبور شدم لقمه های ترمز جلو رو از هم دیگه جدا کنم
    دوچرخم اکسترال فرانسه هستش با لوازم شیمانوی ژاپن
    ترمز رو که میشه درست کرد ولی خطایی که به بدنش افتاده رو میشه کاریش کرد؟
    خیلی ناجور شده
    خوابوندمش خونه یکی از اقوام که ببردش همون جایی که خریدم ببینم چقدر هزینش میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز ؛

كدوم فروشگاه در تهران مدل هاي مختلف GIANT رو داره ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از 84213512 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض مسابقات لیگ دسته یک دوچرخه سواری باشگاهی کشور

نخستین مرحله از رقابتهای لیگ دسته یک کورسی ایران با حضور 21 تیم از هفتم تا یازدهم خردادماه در2 رشته پیست و جاده در مجموعه ورزشی آزادی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری:

این رقابتها امروز شنبه هشتم خردادماه با پیگیری مسابقات درمواد پیست برگزار شد، که پس از پایان رقابتها این نتایج به دست آمد:

دررشته اسکرچ: احدشریف زاده از تله کابین رامسر با 100 امتیاز در رده اول قرار گرفت، علیرضا احمدی از تک اسپرت کرج و مهرداد احمدی از پدافند هوایی ارتش به ترتیب با 85 و 75 امتیاز در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.

دررشته دور حذفی: مهدی ملازمیان از هئیت دوچرخه سواری مشهد با 100 امتیاز اول شد، مهدی صالحی از صاعقه پیشکسوتان با 85 امتیاز در رده دوم ایستاد و سیروس هاشم زاده از تله کابین رامسر با 75 امتیاز به کسب مقام سوم بسنده کرد.

در 200 متر مقدماتی: امید بیگدلی ازپدافند هوایی ارتش با زمان 11ثانیه و 34 صدم ثانیه زودتر از دیگردوچرخه سواران از خط پایان گذشت، ابراهیم سیاح از هئیت دوچرخه سواری مرکزی با زمان 11 ثانیه و 64 صدم ثانیه پس از وی درسکوی دوم ایستاد و امیر محمدی از نیروی زمینی ازتش بازمان 11 ثانیه و 69 صدم ثانیه سوم شد.

گفتنی است: به علت شرایط نامساعد جوی، برگزاری ادامه رقابتهای امروز به فردا یکشنبه نهم خرداد ماه موکول شد.

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

برای هدایت ملی پوشان رکابزن-دارنده مدال طلای المپیک 2000سیدنی به کشورمان می آید

پیترز هلندی برای بر عهده گرفتن سمت سرمربی تیم های ملی دوچرخه سواری کشورمان پانزدهم خرداد ماه سال جاری وارد تهران می شود .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری:

پیتر پیترز مربی سرشناس هلندی چندی قبل برای انجام مذاکرات اولیه و انعقاد قرار داد 6 ماهه برای بر عهده گرفتن سرمربی گری تیم های ملی استقامت جاده و نیمه استقامت پیست ، به منظور حضور موفق دربازی های آسیایی گوانگ جو به تهران آمده بود.

پس از برگزاری جلسات متعدد، مسئولان فدراسیون دوچرخه سواری و پیترز توانستند به توافقات لازم دست یابند که براین اساس قرارشد وی پانزدهم خرداد ماه برای آغاز فعالیتش به ایران بیاید.

گفتنی است:پیترز 48 ساله گواهینامه های مربیگری دوچرخه سواری را از فدراسیون هلند دریافت کرده است و نیزدارای مدرک درجه استادی از کمیته المپیک این کشور بوده.او در دوران دوچرخه سواری اش در سال 1991 مدال برنز مسابقات قهرمانی جهان را کسب کرده و همچنین در توردوفرانس و تورجیرو ایتالیا رکاب زده است .

وی همچنین مدال طلای المپیک 2000 سیدنی و نقره المپیک آتن و مدال طلای المپیک 2008 پکن را نیزدر کارنامه خود دارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من می خوام تا 300 تومن هزینه کنم و یه دوچرخه برای شروع کار (البته با میزان اسفاده نسبتا متوسط) تهیه کنم.
    یکی از بچه ها محصولات این شرکت رو معرفی کرده بودند
    کد:
    که من به نمایندگیشم سر زدم و از نزدیک دیدم. از 200 تا 300 داشت و دوچرخه های خوب و زیبایی به نظر می رسیدند. سوالم اینه که کسی از کیفیت کار این شرکت (شرکت کراس فکر می کنم، بهم گفت تایوانی هست ولی مونتاژ در ایرانه) خبر داره؟ بهم پیشنهاد می کنید؟؟ آیا دیزاین دوچرخه هاش استاندارد هست؟؟

در ضمن من دنبال کوهستان کراس کانتری هم هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید بنده ناوارد رو.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این دوچرخه دو نفره ها چطوریه؟
    چنده ؟
    مارکی چیزی
    میشه راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این سائو سائو هم برا خودش سایت زده زیاد این ورا نمیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من دیروز رفتم به فروشگاه نزدیک منزل می گفت نمایندگی چرخ رالی و ژیتان هستیم.

یک مدل چرخ رالی داشت که میگفت 310 و به نظر خوبو چقر میومد.

امابهم گفت ژیتان ببرم ولی ژیتان یه مقدار گرون بود یه چیز نسبتا خوبش 470 بود.

سوالم ایه که آیا اصلا این دو مارک خوب هستند؟ پیشنهاد می کنید یا نه؟ مدل دوچرخه هایی که دیدم رو برانون میزارم. مدل رالی رو می گفت کار انگلستان هست البته اسمش توی سایتش Raleigh گفته شده نه رالی

چرخ رالی:
    کد:
    چرخ ژیتان:
    کد:
    لطفا راهنماییم کنید

10. این کاربر از eleboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قضيه ي موتور بستن به دوچرخه چيه
    مگه ميشه يه جور بست كه هيچكي نفهمه؟

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

آقا من دیروز رفتم به فروشگاه نزدیک منزل می گفت نمایندگی چرخ رالی و ژیتان هستیم.

یک مدل چرخ رالی داشت که میگفت 310 و به نظر خوبو چقر میومد.

امابهم گفت ژیتان ببرم ولی ژیتان یه مقدار گرون بود یه چیز نسبتا خوبش 470 بود.

سوالم ایه که آیا اصلا این دو مارک خوب هستند؟ پیشنهاد می کنید یا نه؟ مدل دوچرخه هایی که دیدم رو برانون میزارم. مدل رالی رو می گفت کار انگلستان هست البته اسمش توی سایتش Raleigh گفته شده نه رالی

چرخ رالی:
    کد:

چرخ ژیتان:
    کد:

لطفا راهنماییم کنید
    سلام دوست من
    ژیتان ها چرخ های خوبی هستن خودم چند مدلش رو دیدم و سوار شدم فک کنم از رالی بهتره ولی تو رنج های پایین تر قیمت ویوا دوچرخه خوبی هست. دیگه با خودته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •