فایروال و یا آنتی ویروس شما جلوی وصل شدن وی پی ان را می گیرد و آن را بلوک می کند که باید وارد تنظیمات فایروال و آنتی ویروس شوید و پورت و نرم افزار مربوط به وی پی ان را به آن معرفی کنید.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
فایروال و یا آنتی ویروس شما جلوی وصل شدن وی پی ان را می گیرد و آن را بلوک می کند که باید وارد تنظیمات فایروال و آنتی ویروس شوید و پورت و نرم افزار مربوط به وی پی ان را به آن معرفی کنید.
Last edited by ahriman323; 03-11-2009 at 19:03.
به خدا اکانتم درسته. . . .
حالا چیکار کنم که از رو pppoe بیاد رو همون حالتی که کانکشن میخواد؟
یا ان را غیر فعال کنید!
فکر نکنم ربط داشته باشه به pppoe ! باید وارد صفحه کانفیگ مودم بشی و pppoe را به bridge تغییر بدی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
همین الان رانژه صبانت برداشته شد!!
امروز که دیگه نمی شه کاری کرد میفته واسه شنبه!!
شاتل هم که پورتاش تو مرکز دستغیب پره!!!
کسی اینجا پارتیش تو شاتل کلفت نیست واسه من سرویس بگیره؟!
حالا باید از بین ماتریکس و فن آوا یکی رو انتخاب کنم!!
کسی فن آوا نداره یکم اطلاعات در مورد سرعت دانلودش و سرعت دانلود شبانش بده؟!
ماتریکس 256 رو یکی از دوستام داره می گه حداقل سرعت 40 هست و بعضی وقتا سرعت به 100 می رسه!!
بعضی وقتا هم 20 دقیقه قطع می شه!!
به این دوستتون بفرمایید یکم کمتر ببندهماتریکس 256 رو یکی از دوستام داره می گه حداقل سرعت 40 هست و بعضی وقتا سرعت به 100 می رسه!!
بعضی وقتا هم 20 دقیقه قطع می شه!!
من الان به همراه تعداد زیادی از دوستام 6 ماهه که ماتریکس هستیم و نه تا حالا سرعت 256ـمون از چهل بالاتر رفته نه به صد رسیده !
فکر می کنم بین فن آوا و ماتریکس قیمت های ماتریکس بهتر باشه
دوست ایشون راست میگه
اکانت 512 سرعت دانلودش به 110 میرسه![]()
سلام
این لینک قیمت سرویس فن آوا :
ماتریکسیا نگفتید که قطعی دارید یا نه؟!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی فعلا ماتریکس هم داخل مرکز دستغیب سرویس نمی ده چون تو مرکز دستغیب کابل برگردونه!
حدس می زنم شاتل هم واسه همین بهم گفته سرویس نمی ده!!
حالا شنبه باید بریم زورمونو بزنیم ببینیم چی می شه!!
اول می رم شاتل،نشد فن آوا،نشد هم دیگه باید تا شنبه بعدش صبر کنم تا عملیات اضافه شدن پورت ها تموم بشه!!
بعد دیگه پورت خالی زیاده!!
قطعی که هست ، اما نه در حدی که اذیت کنه و زجرآور باشه ... نسبت به چند ماه پیش خیلی خیلی بهتر شدهماتریکسیا نگفتید که قطعی دارید یا نه؟!؟
نه شاتل کلا ظرفیت مرکز دستغیبش پره ... ( الان خیلی وقته )راستی فعلا ماتریکس هم داخل مرکز دستغیب سرویس نمی ده چون تو مرکز دستغیب کابل برگردونه!
حدس می زنم شاتل هم واسه همین بهم گفته سرویس نمی ده!!
شیراز شاتل چطوره؟ دیروز تا حالا سرعت دانلود و آپلودم 0.05 شده! پینگ هم 980!
آرانیک هم خط هاش قطعه!!!!!
سلام می رسونه!
128 اکو
برای من که خوبه ! دیشب هم 1200 مگابیت دانلود داشتم!
Last edited by ahriman323; 08-11-2009 at 12:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)