تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 381 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من الان علائدین بودم...این گوشی داره کمیاب میشه علتشم فقط فروش بhلای این گوشی هست خیلی کم بود و بدون گارانتی بود همشون 540 تومن.گارانتی اصلی نایاب شده.
    طبقه همکف یه نمایندگی سامسونگ بود گوشیهاشونو با کاتالوگ گذاشته بود اونجا..امنیا رو برداشتم تو دستم رفتم تو منوهاش اصلا باورم نمیشد به این باحالی باشه خیلی خوش دست و سبک! بود الان تنها چیزی که منو نگران میکنه دوام ایم گوشی مخصوصا رنگ بقل و موس اپتیکال هست که خیلی ظریف و زیبا ساخته شده..Excellent
    سال دیگه موقع همین موقع میتونی کتاب خاطراتت رو با عنوان "وسوسه های یک گوشی" چاپ کنی! احتمالا میتونی رکورد سری هری پاتر رو بشکنی!
    من خودم دو روز پیش که رفته بودم از یکی دو تا مغازه پرسیدم گفتن گارانتی اصلی نداریم. فکر نمیکردم اینقدر زود تموم بشه!
    درضمن اگر Review های سایتهای خارجی رو بخونی، این گوشی یکی از مقاومترین گوشیها بین پاکت پی سی ها هست.

2. این کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چه ربطی به وسوسه داره؟!!! من باید اول گوشی لگنمو بفروشم بعد برم این لگن و بخرم...
    ان 81 شده 260 تونن 150 تومن هم ازم نمیخریدن ...مغازه داراشون خیلی لاشخورن

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

چه ربطی به وسوسه داره؟!!! من باید اول گوشی لگنمو بفروشم بعد برم این لگن و بخرم...
    دوست عزیز من که بهت گفتم اگه میتونی نفروش.یعنی چی کمیاب شده؟ آخه من میخوام حدودا 5 بهمن برم امنیا بخرم. یعنی به مشکل میخورم؟

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز من که بهت گفتم اگه میتونی نفروش.یعنی چی کمیاب شده؟ آخه من میخوام حدودا 5 بهمن برم امنیا بخرم. یعنی به مشکل میخورم؟
    5 دی؟!

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بیخودی نیست وقتیکه در ریوو های ویدئویی خارجی ازش تعریف میکنند میگن Wow

This is a Beautiful

رنگ Silver این گوشی حرف نداره

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نفروشش.......من 70 زیره قیمت فروختم.........خیلی کثیف هستند........
    بالاتر از اینه فکر کنم بتونی راحت بفروشی........من 70 زیره قیمت فروختم خود طرف 50 زیره قیمت میده یعنی 20 تومان سود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در ابتدا از Masih600 بابت اینکه قابل دانسته وپاسخ مرا راجع به نصب برنامه ها دادند تشکر میکنم.
    ولی الان سوالی دیگر برایم مطرح شد وآن اینکه تمام برنامه هایی که از سایتها گرفته ام بجز Garminفایل نصب یاcabندارند. آیا برنامه ها ناقص هستند؟پوشه ای محتویMeta-infوپوشه ای محتوی تعدادی فایل با پسوندهایی چون class ,... است ولی از cabو setup خبری نیست.
    اگر ممکن است مرا راهنمایی فرمایید.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

5 بهمن آخه از هفته بعد امتحانای دانشگاه شروع میشه میرم سمنان.میخوام وقتی اومدم بگیرم که حالشو ببرم. چیکار کنم حالا؟ این که دوستمون گفت کمیاب شده منو ترسوند
    Last edited by Amin.M.1986; 05-01-2009 at 09:32.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا کمیاب شدن مقطعی هست...تا آخر بهمن هم شده باشه صبر کن...من صبر میکنم قیمتش باز افت میکنه...
    ان 81 رو به مغازه نمیفروشم دیروز تو چندتا سایت آگهی تبلیغ مجانی زدم امروز 6و7 نفر زنگ زدن قیمت 220 میخواستن گفتم 240 فکر کنم دندون گردی کردم
    Last edited by p30netman; 05-01-2009 at 09:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دیروز طبقه همکف نزدیک در اصلی علائدین یه مغازه امنیا گذاشته بود رفتم تو گفتم چند 6و7 تا آدم لاشخور نشسته بودن توش یکیشون گفت 540 با گارانتی اصلی و شارژ فندکی روش...گفتم کودوم گارانتی و میگی؟مایکروتل؟ گفت آره ...گفتم میخوام 1 دونه...آورد باز کرد دیدم دست 2 هست گفتم حاجی این کار کرده گفت نه تو بار بوده اینجوری شده 1 بارم روشن نشده...در پشتش و باز کرد باطری توش بود گفتم نمیخوام کار کردس میخوای بکنی تو پاچه منم گاگول!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •