خوب برادر من. شما بازی رو دیر تهیه کردی. البته من فکر نکنم به جز جابجایی بازیکنان تغیر خاصی کرده باشه. بازی هم ریلیز شده. نسخه نهایی اش هم اومده. اطلاعات اشتباه ندهید.
اون اخراج شدن هم با یک پچ حل میشد.اگه توی فروم سرچ کنی. پیدا میکنی.
خوب برادر من. شما بازی رو دیر تهیه کردی. البته من فکر نکنم به جز جابجایی بازیکنان تغیر خاصی کرده باشه. بازی هم ریلیز شده. نسخه نهایی اش هم اومده. اطلاعات اشتباه ندهید.
اون اخراج شدن هم با یک پچ حل میشد.اگه توی فروم سرچ کنی. پیدا میکنی.
من بازی رو تابستون گرفتم! یعنی زمانی که هنوز حتی نسخه ی آزمایشی 10 هم نیومده بود!!! پس خیلی هم دیر نگرفتم! چون قبلش داشتم با 07 بازی می کردم...
شما مثل اینکه پست قبلی تر از اون پستم رو نخوندی توی صفحه ی قبل... من گفتم که یه پچ یا کرک یا هر چیزی که بازی رو درست کنه می خوام که:اون اخراج شدن هم با یک پچ حل میشد.اگه توی فروم سرچ کنی. پیدا میکنی.
ویروس و تروجان و... از این جور چیزا نداشته باشه
نیازی به دانلود کردن آپدیت های رسمی ارائه شده از طرف شرکت سازنده نداشته باشه
اون پچی که گذاشتید نیاز به این داره آنتی ویروس رو غیر فعال کنید! و عملا کامپیوتر رو فدای یه بازی کنیم! و همین طور نیاز به این داره که آپدیت دوم که حجیم هم هست رو دانلود کنیم! که من نمی تونم و نمی خوام که این کار رو کنم
پس:
لطفا یه کرک که سالم دیگه بذارید که نیازی به دانلود کردن چیز دیگه ای هم نداشته باشه
سلام
کسی fifa manager 2010 رو بازی کرده ؟
کارت گرافیک 64 می خواد ؟
سیستم من ا ونو ساپورت می کنه ؟
Ram :1Gb
Grapic:128 mb geforce fx 5200
pentium 4 . 2.4Ghz
منیجر 10 اخراج نمیشی آخر فصل و در ضمن دو تا دی وی دی یعنی شما باید دو برابر پول 09 بدی و این نسخه نهایی بازیه , اون ویندوز که نسخه آزمایشی میدن بعدا نسخه نهایی میدن![]()
بله دوست عزیز بازی را سیستمت ساپورت میکنه
یعنی چی؟ منظورت اینه که الان اگه من برم 10 رو بخرم دیگه اخراج نمیشه بین دو فصل؟ اگه شد چی؟ چه تضمینی میدی که حرفت راست باشه؟!!!!!! من خودم توی یه جا یادم میاد که نوشته بود 10 هم مشکل اخراج شدن بی دلیل بین فصل اول و دوم رو داره...
حالا ببینم به جز این پچی که توی صفحه ی اول برای 9 گذاشتین چیز دیگه ای نیست برای حل مشکل 9؟
دوست عزیز فکر کنم شما یک دکتر برید مشکلتون حل میشه! چون به همه شک دارید.
همه بچه ها این پچ را ریختن و بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد و یکسال 09 را بازی کردن.در ضمن من منیجر 10 را فصل دومم بدون اینکه اخراج بشم.دلیلی هم نداره که به شما بخوام تضمین بدم و البته دروغ بگم.
شما یک لطفی بکن سورس جایی که این شایعات را در مورد 10 می خونید را بدید.البته اگر زائیده ذهن خودت نباشه !
دوستان
اول یکی به این سوال من جواب بده که پچ 2 و 3 امکان این رو میده که بشه بازی رو 3D match رو فعال کرد؟
دوم- من اشتباه کردم اول کرک رازور رو نصب کردم و بعد پچ 2 رو ریختم. چکار باید کنم که از اخراج جلوگیری کنم. یا اینکه دوباره بتونم این عملیات رو دوباره انجام بدم؟ باید حتما بازی رو آن ایستال کنم و دوباره نصب؟
سوم- پچ چهارم رو نمی تونم از این آدرس داونلود کنم. کسی آدرس دیگه یا راه حلی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهار- فیفا منیجر 10 مشکلات این چنینی نداره؟ از کجا می تونم تهیه کنم؟ توی بازار رضا نبود
در هر ورت من نمی خوام پچی رو که آنتی ویروسم اون رو آلوده تشخیص میده رو استفاده کنم. پس اگر کسی به جز این پچ که توی صفحه ی اول هست چیز دیگه ای برای حل این مشکل اخراج داشته باشه لطف کنه بگه همین جا
والسلام و نامه تمام...!
من پچ 3 رو در حالی نصب کردم که قبلا اول پچ 2 و بعدش کرک رو ریخته بودم. بعد از اینکه پچ 3 رو ریختم دوباره 2 و در نهایت کرک رو هم ریختم. بدون اینکه بازی رو آن اینستال کنم. اما باز هم 3D فعال نشد. نمی دونم چیکار کنم.
لطفا یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)