تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 96 اولاول ... 4585919293949596 آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دلت خوشه؟! من کلی پول دادم و این رو خریدم و الان 2 ماه میشه که بازی نمی تونم بکنم، چون همون طور که می دونید ابتدای سال دوم بی دلیل اخراج میشیم!

حداقل یه کم اینو بازی کنم که دلم برای پولی که دادم نسوزه...
    درضمن مگه FIFA MANAGER 10 مثل همین 09 اخراج نمی کنه؟ من شنیدم اینم اون هم اینجوری هست که!

یه چیز دیگه: 10 هنوز نسخه ی نهاییش نیومده!!!
    خوب برادر من. شما بازی رو دیر تهیه کردی. البته من فکر نکنم به جز جابجایی بازیکنان تغیر خاصی کرده باشه. بازی هم ریلیز شده. نسخه نهایی اش هم اومده. اطلاعات اشتباه ندهید.
    اون اخراج شدن هم با یک پچ حل میشد.اگه توی فروم سرچ کنی. پیدا میکنی.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

من بازی رو تابستون گرفتم! یعنی زمانی که هنوز حتی نسخه ی آزمایشی 10 هم نیومده بود!!! پس خیلی هم دیر نگرفتم! چون قبلش داشتم با 07 بازی می کردم...

اون اخراج شدن هم با یک پچ حل میشد.اگه توی فروم سرچ کنی. پیدا میکنی.
    شما مثل اینکه پست قبلی تر از اون پستم رو نخوندی توی صفحه ی قبل... من گفتم که یه پچ یا کرک یا هر چیزی که بازی رو درست کنه می خوام که:
    ویروس و تروجان و... از این جور چیزا نداشته باشه
    نیازی به دانلود کردن آپدیت های رسمی ارائه شده از طرف شرکت سازنده نداشته باشه

اون پچی که گذاشتید نیاز به این داره آنتی ویروس رو غیر فعال کنید! و عملا کامپیوتر رو فدای یه بازی کنیم! و همین طور نیاز به این داره که آپدیت دوم که حجیم هم هست رو دانلود کنیم! که من نمی تونم و نمی خوام که این کار رو کنم

پس:

لطفا یه کرک که سالم دیگه بذارید که نیازی به دانلود کردن چیز دیگه ای هم نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

سلام
    کسی fifa manager 2010 رو بازی کرده ؟
    کارت گرافیک 64 می خواد ؟
    سیستم من ا ونو ساپورت می کنه ؟
    Ram :1Gb
    Grapic:128 mb geforce fx 5200
    pentium 4 . 2.4Ghz

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دلت خوشه؟! من کلی پول دادم و این رو خریدم و الان 2 ماه میشه که بازی نمی تونم بکنم، چون همون طور که می دونید ابتدای سال دوم بی دلیل اخراج میشیم!

حداقل یه کم اینو بازی کنم که دلم برای پولی که دادم نسوزه...
    درضمن مگه FIFA MANAGER 10 مثل همین 09 اخراج نمی کنه؟ من شنیدم اینم اون هم اینجوری هست که!

یه چیز دیگه: 10 هنوز نسخه ی نهاییش نیومده!!!
    منیجر 10 اخراج نمیشی آخر فصل و در ضمن دو تا دی وی دی یعنی شما باید دو برابر پول 09 بدی و این نسخه نهایی بازیه , اون ویندوز که نسخه آزمایشی میدن بعدا نسخه نهایی میدن

5. این کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    کسی fifa manager 2010 رو بازی کرده ؟
    کارت گرافیک 64 می خواد ؟
    سیستم من ا ونو ساپورت می کنه ؟
    Ram :1Gb
    Grapic:128 mb geforce fx 5200
    pentium 4 . 2.4Ghz
    بله دوست عزیز بازی را سیستمت ساپورت میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

14

منیجر 10 اخراج نمیشی آخر فصل و در ضمن دو تا دی وی دی یعنی شما باید دو برابر پول 09 بدی و این نسخه نهایی بازیه , اون ویندوز که نسخه آزمایشی میدن بعدا نسخه نهایی میدن
    یعنی چی؟ منظورت اینه که الان اگه من برم 10 رو بخرم دیگه اخراج نمیشه بین دو فصل؟ اگه شد چی؟ چه تضمینی میدی که حرفت راست باشه؟!!!!!! من خودم توی یه جا یادم میاد که نوشته بود 10 هم مشکل اخراج شدن بی دلیل بین فصل اول و دوم رو داره...

حالا ببینم به جز این پچی که توی صفحه ی اول برای 9 گذاشتین چیز دیگه ای نیست برای حل مشکل 9؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی چی؟ منظورت اینه که الان اگه من برم 10 رو بخرم دیگه اخراج نمیشه بین دو فصل؟ اگه شد چی؟ چه تضمینی میدی که حرفت راست باشه؟!!!!!! من خودم توی یه جا یادم میاد که نوشته بود 10 هم مشکل اخراج شدن بی دلیل بین فصل اول و دوم رو داره...

حالا ببینم به جز این پچی که توی صفحه ی اول برای 9 گذاشتین چیز دیگه ای نیست برای حل مشکل 9؟
    دوست عزیز فکر کنم شما یک دکتر برید مشکلتون حل میشه! چون به همه شک دارید.
    همه بچه ها این پچ را ریختن و بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد و یکسال 09 را بازی کردن.در ضمن من منیجر 10 را فصل دومم بدون اینکه اخراج بشم.دلیلی هم نداره که به شما بخوام تضمین بدم و البته دروغ بگم.
    شما یک لطفی بکن سورس جایی که این شایعات را در مورد 10 می خونید را بدید.البته اگر زائیده ذهن خودت نباشه !

9. این کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان
    اول یکی به این سوال من جواب بده که پچ 2 و 3 امکان این رو میده که بشه بازی رو 3D match رو فعال کرد؟
    دوم- من اشتباه کردم اول کرک رازور رو نصب کردم و بعد پچ 2 رو ریختم. چکار باید کنم که از اخراج جلوگیری کنم. یا اینکه دوباره بتونم این عملیات رو دوباره انجام بدم؟ باید حتما بازی رو آن ایستال کنم و دوباره نصب؟
    سوم- پچ چهارم رو نمی تونم از این آدرس داونلود کنم. کسی آدرس دیگه یا راه حلی داره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چهار- فیفا منیجر 10 مشکلات این چنینی نداره؟ از کجا می تونم تهیه کنم؟ توی بازار رضا نبود

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

در هر ورت من نمی خوام پچی رو که آنتی ویروسم اون رو آلوده تشخیص میده رو استفاده کنم. پس اگر کسی به جز این پچ که توی صفحه ی اول هست چیز دیگه ای برای حل این مشکل اخراج داشته باشه لطف کنه بگه همین جا

والسلام و نامه تمام...!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من پچ 3 رو در حالی نصب کردم که قبلا اول پچ 2 و بعدش کرک رو ریخته بودم. بعد از اینکه پچ 3 رو ریختم دوباره 2 و در نهایت کرک رو هم ریختم. بدون اینکه بازی رو آن اینستال کنم. اما باز هم 3D فعال نشد. نمی دونم چیکار کنم.
    لطفا یکی کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •