[سیستم موردنیاز [assassin's creed 2وتاریخ عرضه برای pc]
[سیستم موردنیاز [assassin's creed 2وتاریخ عرضه برای pc]
سیستم مورد assassin's creed 2
یه سوال داشتم من میخوام بازی مورد علاقه خودم یعنی dragon age رو در بالاترین کیفیت بازی کنم به نظرتون چه سیستمی میتونه این بازی را در بالاترین حد اجرا کنه؟
- Processor: Dual Core 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
- RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista / Windows 7
- Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 12GB
سیستم خیلی خفنی نمیخواد. من با سیستم خودم با آخرین گرافیک تونستم اجراش کنم بدون هیچ مشکلی:
8800 GT
E8400
4gb Ram
که مطمئنا با رم2 توی xp کارت راه میفته.
سلام
خواستم ببینم با این سیستم میتونم بازیهای جدید رو راحت اجرا کنم؟
CPU:Intel Q8300
VGA:ATI 5770
Ram:4GIG
آره دوست عزيز.
اما تجربه ثابت كرده بهم كه سيستم هايي كه از پردازشگر اينتل استفاده ميكنن با كارت گرافيك Geforce بازدهي بهتري دارند تا ATI. و برعكس واسه AMD باز ATI عالي بازدهي داره.
اما كلا سيستم خوبي هست و ميتوني بازي ها رو بدون مشكل اجرا كني.
یه سوال دیگه :
این سیستم تا چه مدت پاسخگوئه؟
CPU:AMD Athlon X4 630
VGA:ATI 5770
Ram:4GB
نميشه گفت تا كي؟!! اما واسه بازي فكر ميكنم تا پايان همين امسال باشه. چون اينطور كه معلومه بازي هاي غول و خفني واسه بعد از عيد نوروز در نظر گرفته شده اند و در حال روانه شدن به بازار هستن!!!!
دمتون گرم که به هم کمک میکنید
لطفا بگید چه سیستمی برای بازیهای Fallout3 و FarCry2 لازمه البته هم برای ویندوز xp و هم برای ویندوز هفت (windows viena)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)