میگم شاید بشه با یه ------ که سرورش انگلیسی هست کد گرفت !من خیلی وقته دنبال IP انگلیس میگردم..ولی به هر دری زدم نشد! کسی تونست روششو بگه همه بچه ها استفاده کنند.
شاد باشید![]()
میگم شاید بشه با یه ------ که سرورش انگلیسی هست کد گرفت !من خیلی وقته دنبال IP انگلیس میگردم..ولی به هر دری زدم نشد! کسی تونست روششو بگه همه بچه ها استفاده کنند.
شاد باشید![]()
اقا هيچ راهي نداره من با اي پي انگليسم رفتم نميشه ميگه بايد ان85 داشته باشي به گمانم هم انگليس هم 85 من كه با ------ و اي پي انگليس نتونستم.حتي با گوشي اي پي انگليس رو زدن با واي فاي ولي نميشه ميگه 85
چجوري درخواست دادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگ ه ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه به گوشی ربطی نداره....فقط ip میخواد...دوست آشنا ندارید تو UK ؟ بگید یه تست بزنه...!
شاد باشید![]()
دوستان اون صفحه اول که اومد چون فلشه روش کلیک راست کنید و پلی رو بزنید میره مرحله بعد و میتونید ثبت نام کنید ولی اول باید یه یوزر جدید بسازید و کشور رو هم یونایتد کینگدوم یا همون UK انتخاب کنید اینجوری شاید کد رو بفرسته !!!!!!!!!!!!
فرشاد کد برات اومد ؟؟![]()
گفت 3 روز طول میکشه 2 روز شده فردا نگاه میکنم ببینم فرستاده یانه !
اره منم گفت 3 روز ديگه حالا با IP انگلستان يه چك ميكنم شايد گرفت و تونستيم كاري بكنيم اگه جواب داد همينجا ip رو ميگم همه استفاده كنن.
فقط يه سوال:
اون نام كاربري كه ميسازي تو انگيج بايد هموني باشه كه تو گوشي زدي؟؟؟؟؟؟؟
Powerboat Challenge به شوو روم اضافه شد:
اسكرين شات:
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چقدر باحاله !
دوباره داره رونق میگیره انگیج ! ایول !
BiNPDA کجایی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)