تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 200 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان من 16 درصد رو رفتم
    توی یک ساختمون هستم که 2 نفر طبقه پایین گیر کردند ، وقتی وارد اون قسمت شدم چند نفر رو کشتم
    با زیر زمین 5 طبقه هستش که طبقه پایین نمیشه از اون حفاظ رد شد و طبقه بالای بالا هم که باید از طریق کانال برم
    اون بالا یک لوستر بزرگ داره
    میشه بگید این مرحله چطوری رد میشه ؟ در ضمن نمیتونم برگردم چون میگه باید اون سرباز و اون دکتر رو نجات بدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من 16 درصد رو رفتم
    توی یک ساختمون هستم که 2 نفر طبقه پایین گیر کردند ، وقتی وارد اون قسمت شدم چند نفر رو کشتم
    با زیر زمین 5 طبقه هستش که طبقه پایین نمیشه از اون حفاظ رد شد و طبقه بالای بالا هم که باید از طریق کانال برم
    اون بالا یک لوستر بزرگ داره
    میشه بگید این مرحله چطوری رد میشه ؟ در ضمن نمیتونم برگردم چون میگه باید اون سرباز و اون دکتر رو نجات بدم
    تو یکی از طبقات (دو طبقه بالاتر) کانال کولری وجود داره که به کمک اون خودتون رو به طبقه بالا میرسونین و بعدش با Batarang لوستر رو هدف میگیرین...

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

اصلا نمیشه لوستر رو هدف گرفت ؟ یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد ! گزینه ای نداره که بهش شلیک کنم !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اصلا نمیشه لوستر رو هدف گرفت ؟ یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد ! گزینه ای نداره که بهش شلیک کنم !
    وقتی به طبقه اخر میرسین میشه طناب لوستر رو هدف گرفت. دقیقا طبقه اخر.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینجا باید چی کار کرد؟

اونجا گیر کردم که وقتی میری توی یه اتاق دوست دختر جوکر نشسته رو صندلی بعد من نمی تونم نزدیک شم چون جلوم جریان برق هست وقتی از اتاق بیرم می ام یه چیزی می نویسه بعد می که X بزن همه جارو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم باید چی کار کنم؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اونجا گیر کردم که وقتی میری توی یه اتاق دوست دختر جوکر نشسته رو صندلی بعد من نمی تونم نزدیک شم چون جلوم جریان برق هست وقتی از اتاق بیرم می ام یه چیزی می نویسه بعد می که X بزن همه جارو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم باید چی کار کنم؟
    باید جریان هارو قطع کنی ...

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باید جریان هارو قطع کنی ...
    از کجا؟؟؟؟

داره خودمونی میشه محمد رضا حیدری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کنار XBOX 360

پيش فرض

سلام.من بازی batman arkham asylum xbox 360 رو تا اخر رفتم.بعضی ها میگن تو بازی بتمن می شه جوکر هم شد.من نمی دونم چجوری باید جوکر شد؟.اگه کسی میدونه بهم بگه

اینجا باید چی کار کرد؟

باید از بالایه ساختمون بری

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

سلام.من بازی batman arkham asylum xbox 360 رو تا اخر رفتم.بعضی ها میگن تو بازی بتمن می شه جوکر هم شد.من نمی دونم چجوری باید جوکر شد؟.اگه کسی میدونه بهم بگه
    همونجا که بهت گفتم.
    فقط نسخه ps3 میشه یکی از این برنامه نویسای batman گفته بود،منم یه جایی خوندم.روی xbox من ندیدم.
    اگه منظورتون همونجاست که یه نفرم گرفته باید بری بالای سرش یه سقف شیشه ای هست.اونجا که رفتی یکم بچرخ خودش میگه X رو بزن.بعد میپره رو سر دختره و بیهوش میشه.
    Last edited by *QWERT*; 01-10-2009 at 18:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اقایون من یه جا گیر کردم اگه می شه کمکم کنید. من اونجا که توی مخفیگاه هستی ناگهان ریشه های درخت وارد مخفیگاه می شه که مجبور میشی از اونجا خارج شی. بعد وقتی می خوام از تونل کوچک روی دیوار رد شم نمیشه. هر چی f می زنم نمی گیره. قبلا یه دفعه این جوری شده بود به زور ردش کردم. اگه می شه کمک کنید.
    Last edited by soltanarash; 01-10-2009 at 22:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •