بله دفعه بعد روزانه آپدیت کنید 1 مگ بیشتر و کمتر میشه.
بله دفعه بعد روزانه آپدیت کنید 1 مگ بیشتر و کمتر میشه.
من هم همین مشکل رو دارم . البته برا من بیشتر میخواد دانلود کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تنظیمات دیفالت نورتون بهتر از تنظیمات دیفالت کسپرسکی هست. صبر کنید تریال ریستر باکس بیاد که احتمالا به زودی میاد.
قدرت نورتون روی سونار هست که سونار هیچ تنظیمی نداره.
میتونید نورتون 2011 رو نصب کنید 15 روز رایگان داره تا 15 روز دیگه تریال ریستر هم میاد. فعلا نیست.
سلام دوست عزیزم
مشکل بزرگی درباره نورتون هست و اون اینکه آپدیت های خیلی زیادی داره . من یک دفعه در یک روز 30 مگ آپدیت کردم و وقتی دوباره برای آپدیت چک کردم بازم خواست 15 مگابایت دیگه را دانلود کرد و باز دوباره 5 مگابایت دیگه .
کاسپراسکای خیلی عالیه و هرگز حذفش نکن داداش .
باگ دیگر : وقتی در نورتون آپدیت نصفه انجام می شود نرم افزار می نویسه آپدیت با موفقیت در فلان تاریخ انجام شد در صورتی که کاسپراسکای اینطور نیست ...
سلام دوستان عزیزم
من هم دقیقا قبلا چنین مشکلی داشتم برای همین رفتم کاسپر ریختم.
تازه هروقت آپدیت کامل میشه باز هم می بینم که میخواد 15 مگابایت دیگه دانلود کنه . معلوم نیست چی می ریزه . یکدفعه دیدی حجم اینترنت شما خیلی کاهش پیدا کرد به خاطر این آپدیت های خیلی حیلی زیاد !!!
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
سلام داداش جونم !!!
از کدوم ورژن استفاده می کنی ؟؟ من منظورم Norton360 V.4 بود .
الان شما تا حالا چقدر آپدیت کردی در مجموع ؟؟؟
Last edited by HADI ONLY; 06-09-2010 at 17:21.
مثل اکثر انتی ویروس ها به یک مقدار از کرک ها به قول شما گیر میده. اما نه خیلی بیشتر از کسپرسکی مثلا یه مدت که با نورتون کرک جمع کنید بعد از یک سال کسپرسکی نصب کنید میبینید کسپر خیلی از کرک های شما رو پاک کرد.
برای لیست سفید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله اپدیت های نورتون با سرعت نت پایین خیلی خوب نصب نمیشه. مثلا با 128 که اولین بار اپدیت کنید ممکنه 3 بار از اول اپدیت بخواد بکنه.
بار اول مثلا 40 مگ بار دوم پیام موفقیت امیز بودن رو میده اما باز 25 مگ دیگه و غیره.
اما روی سیستم هایی که سرعت دانلود 20 به بالا دارند این مورد رو مشاهده نکردم.
سلام داداش
شما که از خودش بیشتر آپدیت کردی ؟ راستی چرا در سایت اصلی پیدا نمی کنم که دانلود کنم ؟ در سایت چینی هست اما در سایت US نیست ؟؟ چرا ؟ فکر می کنم نسخه RTM باشه ؟؟
من تا الان که با کاسپراسکای آپدیت کردم حدودا 25 مگ بیشتر نریخته . تازه کمتر از این .
بعد شما داداش جونم میگی 80 مگ ناقابل !!!! زور داره اخه مگه موتور جت داره که آدم بره 80 مگ بریزه.
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
سلام عزیز جون
من با سرعت 70 می ریختم اما هردفعه هی 15 مگابایت آپدیت می کرد ؟؟؟ راستی سرعت آپدیتش خیلی کمتر از سرعتم بود نمی دونم چرا ؟؟؟
Last edited by HADI ONLY; 06-09-2010 at 17:40.
نورتون باز اول 2011
80 مگ اپدیت میگیره! بعدش در حد کیلو بایت تکنولوژی جدیدی داره که هر 6 دقیقه یک بار اپدیت میشه اسم Pulse Update
سال 2008 سیمانتک استراتژی خودش رو تغییر داد و موتور اصلی نورتون بازنویسی شد.
آنتی ویروس به یه تکونولوژی جدید به نام SONAR مجهز شد که در واقع یه runtime behavioral detection engine هستش.
یعنی یه موتور رفتارشناس در زمان اجرا.
ویژگی دیگه
سیمانتک یه نصب کننده (installer) مجزا برای نورتون ساخت که در عرض کمتر از یک دقیقه محصولاتش رو روی سیستم کاربر نصب کنه.
قبلا از Windows Installer استفاده میشد.
تو ورژن 2011 گزینه ای به نام Smart Definitions اضافه شده . که برای کاهش حجم اپدیت ها هست و فقط اپدیت ها ضروری دریافت میشن مخصوص برادران دیال اپی
.نورتون فایروال خوبی نداره و با کسپرسکی قابل قیاس نیست.
مدتی پیش یکی از توسعه دهندگان Norton گفت ما تو محصول Symantec Endpoint Protection از تکنولوژی Sygate استفاده
با تشکر از دوست گرامی بتمن عزیز .
هست سرعت 5 کیلو تو ثانیه با adsl یه مگ تویه صفحه قبل گزاشتم ارزش داشت خودم از اونجا دانلود کردم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوستانی که از نسخه 2011 استفاده میکنن از قسمت تنظیمات گزینه Smart Definitions رو فعال کنن تا آپدیت کمتری دریافت کنن.
آپدیتهای آنتی ویروس به چند دسته تقسیم میشه.
مثلا ممکنه بعد از نصب 40 مگابایت آپدیت دریافت کنید.و دفعه بعد هم 20 مگابایت دریافت کنید که مربوط به آپدیت موتور آنتی ویروس باشه.
هیچوقت به طور دائمی این آپدیتهای حجیم رو دریافت نمیکنید.
========================
مطابق شکل زیر هم برای Scan و هم برای SONAR :مرسی.
برا اضافه کردن چیکار کنم؟ این برا برگردوندن بود
اون آپدیت 70-80 مگی فقط مربوط به Virus Definition ها هست که همه ویروسهای قدیمی و جدید رو شامل میشه.
اما Smart Definitions آنتی ویروس رو برای مقابله با ویروسهای جدید آپدیت میکنه.+ آپدیتهای ضروری
انقدر هم گلایه نکنید.تا فردا صبر کنید و ببینید باز هم 80 مگابایت آپدیت میشه یا نه !
Last edited by *Batman*; 06-09-2010 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)