سلام بروبکس من امروز یه 3655 گرفتم. چون دی وی دی ریکاوری ایکس پی نداشتم نتونستم ایکس پی بریزم. کسی می تونه کمکم کنه؟ هر کسی هم سوالی در مورد این مدل داره در خدمتش هستم
سلام بروبکس من امروز یه 3655 گرفتم. چون دی وی دی ریکاوری ایکس پی نداشتم نتونستم ایکس پی بریزم. کسی می تونه کمکم کنه؟ هر کسی هم سوالی در مورد این مدل داره در خدمتش هستم
دوست عزیز من هم اول می خواستم 3655 بگیرم.ولی خوب نتونستم از کارت گرافیک 1299 بگذرم.
فردا قراره 1299 برسه دستم.دارم لحظه شماری می کنم تا روش crysis رو نصب کنم و برای بار 4 رم تمومش کنم! البته این بار با 1299!!
در مرد 3655 اگه تونستی یکمی راجبه باتریش توضیح بده.مثل اینکه 3655 دو تا باتری روش داره.درسته؟
ضمنا مگه 1299 13" هم داره؟ تو چه جوری می خواستی 13 بگیری رفتی 15 گرفتی؟!
آخه موضوع فقط گرافیک 9600 نیست. 1299 blueray داره 3655 نه.4 تا usb در بابر3 تا. ولی خوب lcd 3655 از سیستم led استفاده می کنه که خوب تصویرش تفاوت زیادی با 1299 داره.
من بالاخره 1299 رو گرفتم! از همه نظر عالیه!
گرافیک بالا-سی پی یو عالی-رنگ بسیار شیک و...
حتی باتری نسبتا خوبی هم داره! من تونستم حدود 1 ساعت با باتریش crysis بازی کنم.در کارهای معمولی مثل اینترنت هم تا 2 ساعت باتری داره.
من به همه ی کسایی که در مورد خرید 1299 شک دارند اطمینان میدم که ازش ناراضی نخواهید بود
Last edited by milad1987; 19-02-2009 at 15:15.
با سلام خدمت همه 1299 داران این فروم
بابا یکیتون یه چند تا عکس با گوشیاتون بگیرید بزارید اینجا
اینم هاست اگه نداریدمی خواید دوربینم براتون بزارم داونلود کنید؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال کلی از همه کسایی که hp(مخصوصا 1299) خرابییش چه طوره ؟ زیاده؟ دیشب پایتخت بودم اکثر فروشنده ها میگفتند زیاد خراب میشه من دنبال dv5 1299 بودم وقتی اینو گفتن پشیمون شدم نخریدم برگشتم گفتم با شما یه مشورت بکنم...
ممنون.
شما هنوز عادت دارید به فروشنده ها اعتماد کنید ؟!!؟ دیشب پایتخت بودم اکثر فروشنده ها میگفتند زیاد خراب میشه
ئقیقا حق با رجیستر هستش دور از خودم باشه فروشنده ها همیشه چیزی رو که به نفعشون باشه مگن. من خودم بیشترین فروشم رو ِ دل وسترو هستش ولی خودم اچ پی گرفتم. فکر کنم بیس 1299 و 3655 مشترک باشه. من از 3655 که واقعا راضیم. نکته جالب اینه با اینکه من یه لپ تاپ 15 هم دارم ولی اصلا پشت این حس نمی کنم کوچیکتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)