دستت درد نکنه..پچی نیست که چهره ی بازیکنان رو بهتر بکنه؟یا گرافیک بازی رو بالا ببره؟اگه اضافات برای بهتر شدن بازی داری حتما بزار .منم دارم ادبورد ها رو فارسی می کنم...
دستت درد نکنه..پچی نیست که چهره ی بازیکنان رو بهتر بکنه؟یا گرافیک بازی رو بالا ببره؟اگه اضافات برای بهتر شدن بازی داری حتما بزار .منم دارم ادبورد ها رو فارسی می کنم...
اقا کسی نیست به ما کمک کنه؟
تعجب نکنیداین عکس من در بازی PES 2009 که خیلی شبیه به من شده در واقع از خیلی هم اونورتر!!!
به نظر من که این قابلیت برای خیلی از شماها جالب باشد که می شود با یک سری از تنظیمات در بازی فوتبال Pro Evolution Soccer 2009 بازیکنی هم شکل خود طراحی کرد!
این تصویری که مشاهده می کنید عکس من یعنی سید حسین جعفری هست که با فرایندی که در داخل این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد طراحی شده است!
یک سری تصاویر دیگه در خارج بازی و داخل بازی:
آموزش طراحی فوتبالیست با تصویر دلخواه در بازی Pro Evolution Soccer 2009: قبل از وارد شدن به بازی باید دارای عکسی از چهره ی خود با ویژگی های زیر در قسمت My Documents فولدر My Pictures داشته باشید:
اطلاعات عکس مورد نیاز:
حداکثر حجم عکس:2 مگابایت
حداکثر اندازه ی تصویر:640*512
فرمت عکس مورد نیاز:JPG,PNG یا BMP
بازی را اجرا کرده و در منوی اصلی به قسمت Edit بروید،
بعد از وارد شدن به قسمت Edit به قسمت Players رفته،سپس به بخش Creat Player داخل شوید،به قسمت Head رفته و Face را باز کنید
پس از باز کردن Face برروی Scan رفته و پس از ورود به آن،گزینه ی Creat From Scrach را برگزینید.
سپس Import Data را انتخاب کرده و بعد عکس مورد نظر را در فولدر My Documents برگزینید،حالا با کمی تنظیمات می توانید عکس چهره ی خود را برروی صورت فرد هماهنگ کرده و خود را به عنوان بازیکن در بازی داشته باشید!
امیدوارم لذت برده باشید،پس صبر نکنید و سریعتر از خودتون یه بازیکن در PES 2009 بسازید.
با تشكر فراوان از حسين جون
سلام به آقایون
تعداد صفحه ها خیلی زیاده ...........
و اگه میشه یه پچ کامل از pes2009 هم بزارید که شامل:
1- لباس تیمها
2- نقل و انتقالها
--------------------------------------------
3- تیم ملی ایران و (باشگاه های آن)
سلام
پچ 1.2 رو نصب کردم برای رفع مسکل از بین رفتن سیوها کار هم کرد
اما بعد از عوض کردن ویندوز با اینکه همون پچ رو با همون کرک نصب کردم بعد از دو بازی تو مستر لیگ دوباره سیو مشکل پیدا کرده
اگه میشه راهنمایی کنید
معذرت مي خوام مشكل شما چه ربطي به اين تاپيك داره؟ اينجا تاپيك اديت و پچ هست. مشكلتون رو سعي كنيد توي تاپيك خودش مطرح كنيد صرفا براي گرفتن جواب به طور سريع چون اونجا پويا تر هست و زود به مشكلتون پاسخ داده ميشه.
تاپيك PES2009
توي اون تاپيك به صفحه 701 بريد و كرك مخصوص ورژن 1.20 رو دانلود كنيد تا ديگه مشكل سيو خراب شدن نداشته باشيد. موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من مي خوام پرو 6 رو آپديت كنم كه بازيكنها و تيمها به روز شوند . گشتم ولي خيلي زياد بود (صفحه ها رو ميگم) اگه يه نفر پيدا شه كمكم كنه ملتمسانه خواهش مي كنم!!!!!!!!!
اگه راست ميگي و اين كاره اي بازي رو كه من بهت ميگم دستكاري كن : winning eleven 4 ساخت سال 1998 تا حالا كسي اون رو دستكاري نكرده . يعني موفق نشده . از طرف emando برام ايميل بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپشن فایل رو دانلود کنید و بریزید تو بازی بازی تون اپدیدیت می شه..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)