خدمته شما خودت بنگر
مخشون یه چی میشه ها! به جا اینکه ارزونتر کنن ورمیدارن گرون تر میکننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمته شما خودت بنگر
مخشون یه چی میشه ها! به جا اینکه ارزونتر کنن ورمیدارن گرون تر میکننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينكه خيلي وقته اينجوريه.مثلا خواستند فرهنگ استفاده از پيامك فارسي رو جا بندازند اينجوري گرون كردند.
خبرش تو p30 هم بود:
كار خوبيه ولي اينا سو استفاده كردند.نبايد انگليسي رو گرون ميكردن.مثل ايرانسل كه لاتين رو تغيير نداد و فقط فارسي رو ارزون كرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه sms هاتون كوتاه هست ميتونيد يك كلمه فارسي تهش اضافه كنيد تا با نرخ فارسي ارسال بشه.حتي اگه 2 تا sms هم بشه بازم ارزونتر در مياد
راستي همراه اول چه دست و دل باز شده واسه عيد غدير طرح تخفيف گذاشته.
اي كاش واسه smsها هم تخفيف ميزاشت:
ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، عید ولایت و امامت به تمامی شیعیان به اطلاع مشترکین تلفن همراه دائمی می رساند در روز پنج شنبه مورخ 89/9/4 مصادف با عید غدیر خم تمامی مکالمات همراه اول به همراه اول و تلفن ثابت شامل 10% تخفیف و ارسال پیام چند رسانه ای شامل 50% تخفیف خواهد بود
سلام من چند روزه gprs همراه اول خودمو فعال کردم به امید دانلود حداقل روی 20 تا چون رفیقم گوشیشو اوردم رو 30 تا دانلود میکرد
و گفت سرعت 3.4 تا دکل دور خونتون خوبه ضمنا گوشیش n86 بود حالا من دارم با سرعت به زور 3 دانلود میکنم در حد کیلو بایتی گوشیمم k530 هست نرم افزاری نیست که تنظیم دکل بشه کرد با سونی اریکسون (جاوا)باشه راستی گوشی من edge داره یا نه
اگه راهنمایم کنید ممنون میشم یه هفته هست از کار و زندگی افتادم
فكر كنم كلاس GPRSگوشيشما پايين باشه.
اگه گوشيت سيمبيان بود هم ميشد با برنامه Field Testآنتن بهتر رو انتخاب كني.
با اين تفاسير يا بايد يك گوشي ديگه بگيري يا يك مودم EDGE
اینجا اطلاعات گوشی رو ببینید
طالعاتش دقیقه این سایت های ایرانی هم ازا ینجا میدزدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
میخواستم بدونم فعال سازی اولیه GPRs و دریافت تنظیمات هزینه ای داره؟یا مثل ایرانسل رایگانه؟
بعدم باید چطور فعال کنم؟
ممنون
رسما به فنا رفتم ، با اینکه بسته داشتم ، 60 تومن پول اینترنت برام زده !!!!
سلام دوستان
میخواستم بدونم فعال سازی اولیه GPRs و دریافت تنظیمات هزینه ای داره؟یا مثل ایرانسل رایگانه؟
بعدم باید چطور فعال کنم؟
ممنون
دريافت تنظيمات رايگانه.
برو تو سايتش و تنظيمات رو بگير Mci.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)