کسی می دونه با چه سرعتی میشه فیلم آنلاین دید بدون اینکه وسط فیلم تیک تیک وایسه؟
و شرکت شاتل خوبه؟
کسی می دونه با چه سرعتی میشه فیلم آنلاین دید بدون اینکه وسط فیلم تیک تیک وایسه؟
و شرکت شاتل خوبه؟
من خودم با 128 سپنتا میدیدم خیلی اعصاب خورد کن بود...هر چند دقیقه یه بار می ایستاد و بعد دوباره خوب میشد...
بنابراین باید بری به سراغ سرعت های بالاتر...(فکر کنم 256 جوابگو باشه)
من پیشنهاد می کنم که برای این که یه کم مزنه های بازار دستت بیادیه سری به شرکت های معروف و موجه مثل آسیاتک ، داتک ، شاتل ، صبانت و .... خلاصه این ها که حرفی برای زدن دارن ، بزنی ، دستت میاد که چجوریه ، به نظر من که بدک نبود .
التبه شما حق انتخاب نداری ، اما اگه خیلی پرت بود ، می تونی بین دیال آپ مسخره ، با دی اس ال گرون ، یکی رو انتخاب کنی !
یا حق![]()
این تصویر آخرین اتصالم هستش....(خییلی عجیبه برای اولین باره که بیش از 24 ساعت یه سره وصلم واینهمه هم مصرف داشتم...)
![]()
نمی شه دقیق گفت ..ولی 256 ..512 جواب میدن
برای تماشای ان لاین اگه نامحدود باشی می صرفه ولی فیلم رو دانلود کن!
اگر هم منظورت کلیپ های فلشه سایت هایی مثله یو تیوب هست
یوتیوب خوب جواب می ده ولی تیوب های دیگه مشکلاتی دارن.. قطع می شه ولی سریع لود می کنه و دوباره ادامه می ده بسته به سرعتت
البته ترافیکه شبکه نباید فراموش بشه
از سپنتا خارج شدی؟ سپنتا من شنیدم خوبه تو تهران
لابد به خاطره قطعی؟! فکر کنم حالا که ازشون می خوای بری ...زده و دیگه قطعی نداره
چون یه روز بی قطعی خیلی عالیه
مودم من datasheen هست و 30 تومان خریدم .نه در تنظیمات مودم تغییری ایجاد نکردم اصلا نمیدونم تنظیمات مودم یا درایور کدوم قسمت هستاگه میدونی بگو
یه سوال عجیب داشتم و اون اینکه من از وقتی که از نرم افزار ------ فریگیت استفاده میکنم موقعی که میخوام بدون ------ کانکت میشم کانکت میشه اما صفحه اینترنت رو نمیتونه باز کنه و پایین صفحه مینویسه down بدون اینکه صفحه رو بخونه اما موقعی که با ------ کانکت میشم به راحتی صفحه رو میخونه کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اره خارج شدم...بعد گرفتن این عکس دیسکانکت کردم وبعد که خواستم مجدد کانکت بشم دیگه کانکت نشد وگفتسپنتا خارج شدی؟ سپنتا من شنیدم خوبه تو تهران
لابد به خاطره قطعی؟! فکر کنم حالا که ازشون می خوای بری ...زده و دیگه قطعی نداره
چون یه روز بی قطعی خیلی عالیه
invalid username and password
دلیل این همه مدت آنلاین بودن هم همینه که دیدن روز اخره گفتن یه حالی بهم بدن
برای دیدن ویدیو انلاین کنارش لینک معمولا حداقل سرعت مورد نیاز برای دیدن را می نویسه.
البته حتی اگر سرعت 1 مگ داشته باشین ولی پینگ خوبی نداشته باشین بدرد نمی خوره چون در صورت پینگ بالا تصویر پرشی میشه.
اینکارو که میگم بکن
برای IE:
tools>internet option>connections
سپس کانکشن که باهاش وصل میشی را انتخاب کن و سپس setting را بزن....
بعد یه صفحه میاد که چنتا گزینه داره اون بالایی رو انتخاب کن...
اگه هم به صورت LAN وصل میشی در پنجره connections دکمه LAN Setting را بزن و تیک همه گزینهها را بردار....
بقیه مرورگرها هم تقریبا همینه راهش...فقط یه کم بگردی پیدا میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)