تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 394 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    راستش من زیاد این حرفو که تو گوشی ها سونی اریکسون بهترین صدا رو داره قبول ندارم. صدای گوشی های سامسونگ رو شنیدین؟ حالا بگذریم. سونی بین پلیرها کیفیت صدای قابل قبول و خوبی داره ولی بهترین کیفیت صدا مال کووان و کریتیو هست. دلیل این هم که کووان زیاد معروف نیست اینه که ایرانی ها بیشتر میرن طرف مارک هایی که قبلا بیشتر اسمشونو شنیدن و یک دلیل دیگه هم میتونه این باشه که کووان اصولا تبلیغ نمی کنه پس طبیعیه که خیلی ها ممکنه نشناسنش. ولی یه برند کره ایه که کیفیت پلیراش هم خیلی بالاست و بعضی از پلیراش هم کلی جایزه گرفتن. همون کمپانی سازنده ی برنامه ی JetAudio هست.
    من تو این محدوده ی قیمت Cowon iAudio 7 رو پیشنهاد میکنم.
    می دونید این تفکر من بیشتر از اون جا میاد که:
    مطمئنم شما اون فایلی که یه نفر تو آرایشگاه است و موهاتون رو کوتاه میکنه رو شنیدین. آدم واقعاً حس میکنه که واقعی و وقتی میاد توی گوشت حرف میزنه و موزر رو روشن میکنه حس میکنی همین حالا دارن کچلت میکنن
    چون من اونو با سونی شنیدم
    من Cowon iAudio 7 رو دیدم البته تو نت، نه از نزدیک قیافش که چندان مالی نیست و به نظرم اومد صفحه کوچیکی داره اما تحقیق که کردم به نظر پلیر خوبی میاد و از لحاظ کاری واقعاً به قیمتش میارزه.
    میشه یه پیشنهاد دیگه هم تو این رنج قیمت بدید.
    ممنون
    در تایید حرفای prowler عزیز، گوشیهای سونی اریکسون ( که منم خودم دارم) بیشتر فقط از اسم و شهرت سونی در زمینه walkman استفاده می کنن و اینکه روی مدلهای گرونتر شون (مثلا W980 ) هدفونهای مرغوب سونی را می زارن که شما اون هدفونو به هر چیز دیگه هم وصل کنی صدای نسبتا خوبی می شنوی والا طبق تستهای دقیق و حتی با یه گوش حساس هم بهشون توجه کنی می بینیی کیفیتشون اصلا چیز خاصی نیست.در حالیکه مارکهای دیگه مثل motorola و samsung گوشیهایی دارن که واقعا برای موزیک گوش کردن ساخته شدن و کیفیتشون با یه دستگاه mp3 player خوب قابل مقایسه است.

توی این مدلهایی که گفتی فکر کنم سری S از همشون بهتر باشه.

در مورد عدم وجود Cowon توی اون سایتهایی که گفتی هم من اصولا یه قانونی برای خودم دارم که از طریق تجربه بهش رسیدم؛ هر وسیله الکترونیکی واقعا خوب و با قیمت مناسب که موقعیت ویژه توی زمینه خودش داشته باشه معمولا خیلی سخت توی ایران گیر میاد به نسبت جاهای دیگه و کمتر کسی هم می شناسدش. دوستانی که جنس به بازار ما وارد می کنن علاقه خاصی به محصولات آشغال و بی کیفیت دارن (که همونا را هم دولا پهنا به ملت غالب می کنن) و بخاطر کم اطلاعی عموم خریدارها، اون جنسهای آشغال تازه توی بازار ما مشهور هم می شن!! پس اگه من دیدم اون چیزی که می خوام خیلی سخت گیر میاد می فهمم به احتمال زیاد انتخابم درست بوده

این که گفتی می خوای صدای دستگاهت خوب باشه البته نسبیه یعنی بستگی داره که چی گوش می کنی و چقدر در شنیدنت دقت و جدیت داری. ممکنه دستگاههایی باشن که خواسته شما را در کیفیت صدا برآورده کنن (ولی بهترین کیفیت صدا را هم نداشته باشن) در عین حال مزایای دیگه ای داشته باشن که به ارزش کارکردیشون برای شما خیلی اضافه کنه..
    دستگاه Cowon I7 مثلا کیفیتش عالیه (برای اهلش البته، ممکنه شما خوشت نیاد) بعلاوه قابلیتهای گسترده اصلاح صدا و اکولایز کردن داره (اگه حوصله استفاده درست ازشو داشته باشی) ولی فکر نکنم بشه بهش شیک گفت (اصولا طراحیش و همینطور منوهاش بهدف خوشگلی و شیکی نبوده) در واقع دستگاههای خوش قیافه تر و با منوهای خوشگل تر زیاد هست.در عین حال کنترلهای خیلی راحتی نداره (خیلیا می گن بدرد ورزش نمی خوره یا اینکه از توی جیبت یا توی خیابون باهاش کار کنی آسون نیست) ولی عوضش 60 ساعت باتری داره (که مطلقا استثنائیه) تعمیراتش هم گرونه، توی ایران هم آسون نیست.
    ضبط صدا را هم تقریبا همه دستگاههای بازار انجام می دن ولی اینکه شما تا چه حد می خوای ازش کار بکشی و چیو باهاش ضبط کنی مهمه.
    توی گوش کردن دقت و جدیت دارم ولی اینی هم که شما میگی یعنی کارکرد برام مهمه شاید بشه گفت مهم تره.یعنی یه چیزی که به قول خودتون از لحاظ کیفیت بهترین نباشه ولی خوب باشه و از لحاظ کارکردی هم مناسب باشه.در ضمن صدای خارجی یا بلندی صدا اصلاً برام مهم نیست و فقط صدا با هدفون برام مهمه.
    شیکی هم برای من مهمه در حدی که شاید با این تعاریفی که شما دوستان گفتین با این حال قید Cowon I7 رو بزنم.
    ضبط صدا هم فقط باشه همین خیلی مهم نیست.
    حالا با این تفاسیر شما غیر از Cowon I7 حول و حوش همین 100 تا 150 تومن چی رو پیشنهاد میکنید.
    ببخشید که ان قدر حرف زدم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم توی تهران برای mp3پلیر کجاها باید رفت؟
    هم برای دیدن هم برای خرید.
    خیلی ممنون

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم توی تهران برای mp3پلیر کجاها باید رفت؟
    هم برای دیدن هم برای خرید.
    خیلی ممنون

خیابان جمهوری: بین حافظ و ولیعصر - بازار کامپیوتر رضا:چهاراراه ولیعصر - مرکز کامپیوتر ایران: پائینتر از میدان ولیعصر - مرکز کامپیوتر پایتخت: ولیعصر تقاطع میرداماد.

اینا اصلی ها هستن، جاهای دیگه هم هست

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اقا شما اگه قابلیت تصویر u5 رو بزارین کنار و قابلیت باتری رو هم بزاری کنار
    فقط و فقط در مورد صداش بخوایم حرف بزنیم تفاوتش با zvp چقدره؟
    1. خیلی کم 2. کم 3.تفاوت چندانی ندارن 4.زیاد 5. خیلی زیاد
    اینجوری میتونم منظورتونو بفهمم.

در ضمن بجز باتری zvp
    با اسپیکر و اون که اسپیکر نداره تفاوت دیگه ای دارن یا نه؟
    نظر من: بین 1و 2 ...
    چند روز پیش توی بازار رضا دیدم نمایندگی creative یه سری zvp 1gb گذاشته بود 39 تومن. مشکوک شدم ایتا ممکنه کهنه باشه، در اونصورت وضعیت باتریش می تونه خراب باشه؟
    تایید میشه ... میان و مدلهایی که مدتها (1-2 سال و بالاتر) تو انبار مونده رو می فروشن ، در حالیکه باتری شون بهرحال قدری از عمرش رو گذرونده ... چه کار کرده باشه و چه نه ... البته خب با اون قیمت ، انقدرها هم ریسک نیست ؛ ها؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

می دونید این تفکر من بیشتر از اون جا میاد که:
    مطمئنم شما اون فایلی که یه نفر تو آرایشگاه است و موهاتون رو کوتاه میکنه رو شنیدین. آدم واقعاً حس میکنه که واقعی و وقتی میاد توی گوشت حرف میزنه و موزر رو روشن میکنه حس میکنی همین حالا دارن کچلت میکنن
    چون من اونو با سونی شنیدم
    من Cowon iAudio 7 رو دیدم البته تو نت، نه از نزدیک قیافش که چندان مالی نیست و به نظرم اومد صفحه کوچیکی داره اما تحقیق که کردم به نظر پلیر خوبی میاد و از لحاظ کاری واقعاً به قیمتش میارزه.
    میشه یه پیشنهاد دیگه هم تو این رنج قیمت بدید.
    ممنون

توی گوش کردن دقت و جدیت دارم ولی اینی هم که شما میگی یعنی کارکرد برام مهمه شاید بشه گفت مهم تره.یعنی یه چیزی که به قول خودتون از لحاظ کیفیت بهترین نباشه ولی خوب باشه و از لحاظ کارکردی هم مناسب باشه.در ضمن صدای خارجی یا بلندی صدا اصلاً برام مهم نیست و فقط صدا با هدفون برام مهمه.
    شیکی هم برای من مهمه در حدی که شاید با این تعاریفی که شما دوستان گفتین با این حال قید Cowon I7 رو بزنم.
    ضبط صدا هم فقط باشه همین خیلی مهم نیست.
    حالا با این تفاسیر شما غیر از Cowon I7 حول و حوش همین 100 تا 150 تومن چی رو پیشنهاد میکنید.
    ببخشید که ان قدر حرف زدم
    ممنون
    از نظر شیکی سونی ... مشکل اینه که مدلهایی از سونی که از نظر کیفیت صدا می تونن با امثال cowon و کریتیو رقابت کنن ضبط صدا ندارن که اگه اشتباه نکنم یه قابلیت مورد نظر شما بود ... مدلهای کریتیو رو یه بررسی بکن که روی طراحی هم تاکید قابل قبول دارن و کیفیت صدای بسیار خوب هم دارند : موزائیک مثلاً

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

5

جدی!!!
    یعنی این همه میگن u5 u5 u5 در حد zsp هست که اسمش زیاد در نرفته؟
    یعنی zsp با این که چند سال پیش اومده تقریبا برابره با u5 که درست نمیدونم ولی مطمئنا مدتها بعد از zspاومده... تقریبا صداشون یکیه؟
    محمد جان میتونی منو یه جوری متقاعد کنی که این دو تا صداشون تفاوت چندانی ندارن. اخه شما گفتی به نظر من حالا میشه یه جوری از نظرت دفاع کنی یا حداقل بتونی به من اینو ثابت کنی؟
    خودت صدای 2 تاشونو شنیدی یعنی خودت مقایسه ای داشتی بینشون ؟

///////////////////////////

( دفعه قبل اشتباهی به جای zen stone plus گفته بودم zen v pluse ه البته با توجهه به صحبت شما تفاوتشون خیلی کمه پس باز هم حرفای بالا در مورد این موضوع صدق میکنه)
    Last edited by mamad gonzo; 20-09-2009 at 17:53.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از نظر شیکی سونی ... مشکل اینه که مدلهایی از سونی که از نظر کیفیت صدا می تونن با امثال cowon و کریتیو رقابت کنن ضبط صدا ندارن که اگه اشتباه نکنم یه قابلیت مورد نظر شما بود ... مدلهای کریتیو رو یه بررسی بکن که روی طراحی هم تاکید قابل قبول دارن و کیفیت صدای بسیار خوب هم دارند : موزائیک مثلاً
    از سونی انتظار نداریم ولی فقط کاش creative پشتیبانی flac را هم اضافه می کرد؛

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از سونی انتظار نداریم ولی فقط کاش creative پشتیبانی flac را هم اضافه می کرد؛
    من که کلاً بدبینم که flac چه از طرف جامعه سخت افزاری (کمپانی های پرفروش) و چه جامعه نرم افزاری (کاربرها - اونایی که آلبوم های موسیقی رو برای دانلود عمومی ریپ می کنن - ...) پشتیبانی قابل توجهی بشه ... کما اینکه الان این بحث داره چندین ساله میشه و پیشرفت مورچه ایه ! (قراره XFi-2 یه فتح بابی باشه)

جالبه که انگار مارک های کره ای متمایل تر(!) به این فرمت هستند ... بجز cowon ، پشتیبانی بعضی مدلهای سامسونگ و iriver ، و meizu بالاتر از متوسط پشتیبانی مارک های دیگه اس

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدی!!!
    یعنی این همه میگن u5 u5 u5 در حد zsp هست که اسمش زیاد در نرفته؟
    یعنی zsp با این که چند سال پیش اومده تقریبا برابره با u5 که درست نمیدونم ولی مطمئنا مدتها بعد از zspاومده... تقریبا صداشون یکیه؟
    محمد جان میتونی منو یه جوری متقاعد کنی که این دو تا صداشون تفاوت چندانی ندارن. اخه شما گفتی به نظر من حالا میشه یه جوری از نظرت دفاع کنی یا حداقل بتونی به من اینو ثابت کنی؟
    خودت صدای 2 تاشونو شنیدی یعنی خودت مقایسه ای داشتی بینشون ؟

///////////////////////////

( دفعه قبل اشتباهی به جای zen stone plus گفته بودم zen v pluse ه البته با توجهه به صحبت شما تفاوتشون خیلی کمه پس باز هم حرفای بالا در مورد این موضوع صدق میکنه)
    الان بحث سر ZVP هستش یا ZSP ؟ ... اگه ZSP باشه اونوقت من جوابم رو می برم روی 2و 3 ... (بگذریم که این معیارت ایراد فنی داره! - گزینه 3 باید باشه مثلا "زیر متوسط ... یا نسبتا قابل توجه" ) ...

//
    اگه بحث ZVP باشه که هیچی ... اون پست قبلی من در همین رابطه رو یادته ؟ ... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... من احتمالا هرچی بگم تکرار همون باشه ...

//

من U5 رو یه بار بعد از اون بحث قدیمی با دوستمون پراولر (حدوداً 10 روز بعد از اون) تست کردم توی بازار رضا ... تست با اطمینان قابل توجه (از نظر قیاسی) صورت گرفت(!) ، چون می دونستم یکی از بچه های فروشنده که تصادفاً آشنا بود یه دونه ZVP داره تو جیبش و ازش قرض گرفتم !!! ...

//

از نظر زمان عرضه هم اولا اختلافشون انقدرها نیست ... بصورت تقریبی U5 مال ابتدای 2008 هستش میشه هم نسل با zen stone و کمتر از 2 سال جلوتر از zvp ... ثانیا بطورکلی هم نمیشه براساس زمان حرف زد ... همین مدل u5 بعنوان مدلی که نتونسته از نظر کیفیت نسل های قبلی خودش (u3 و u2) رو بطور قابل توجهی ارتقا بده محسوب میشه (این جمله یه نمره منفی برای u5 نیست - صرفاً نشون دهنده اینه که لزومآ پیشرفت مدل به معنی پیشرفت کیفیت صدا نیست) ...

توجه کن که ذائقه بسیار شرطه ... هم سلیقگی مهمه ... واسه همینه که من بعضی وقتا که بحث نظر شخصی میشه قدری جدی برخورد می کنم ... چون واقعا احساس می کنم از نظر اخلاقی مسوولیت دارم در قبال راهنمایی ای که می کنم ...

//
    صحبت طولانی شد (چونه مون گرم شد!!)، فقط یه نکته اضافه کنم : آخرش خودت با توجه به حس و حالت تصمیم بگیر ... مشخصه که شما متمایل به u5 هستی ، دیگه چه نیازی هست من دلیل و آیه بیارم که نه نظرت باید عوض بشه ... اینجا درست و غلطی در کار نیست ... خلاصه اینکه من توصیه ام به شما اینه که اگه دلت با u5 هستش حتماً همون رو بخر ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من که کلاً بدبینم که flac چه از طرف جامعه سخت افزاری (کمپانی های پرفروش) و چه جامعه نرم افزاری (کاربرها - اونایی که آلبوم های موسیقی رو برای دانلود عمومی ریپ می کنن - ...) پشتیبانی قابل توجهی بشه ... کما اینکه الان این بحث داره چندین ساله میشه و پیشرفت مورچه ایه ! (قراره XFi-2 یه فتح بابی باشه)

جالبه که انگار مارک های کره ای متمایل تر(!) به این فرمت هستند ... بجز cowon ، پشتیبانی بعضی مدلهای سامسونگ و iriver ، و meizu بالاتر از متوسط پشتیبانی مارک های دیگه اس
    محمد جان مگه کووان FLAC ساپورت نمیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •