آقا این قبرستون ماشینا کجاست؟ من الان به آخر بازی نزدیک شدم هنوز داگمیتو پیدا نکردم!
آقا این قبرستون ماشینا کجاست؟ من الان به آخر بازی نزدیک شدم هنوز داگمیتو پیدا نکردم!
بابا من 2 بار بازی رو تموم کردم هنوز سگی ندیدم که بخواد دنلالت بیاد
دوست من بیشتر توضیح میدی؟؟؟
شما اون سگه رو می تونید در Scrapyard در جنوب Minefield پیداش کنید
و حتما این کارو بکنید
با کتاب خوندن هم میشه زیاد کرد تلنت ها رو ... ولی نه 30 تا ...خوب اگه از 20 تا بالا تر نمی ره پس چجوری اون قدرتهاشو زیاد بکنه ؟؟؟ مثلا برای باز کردن قفلها 100 تا می خواد اما فکر کنم که 70 تا داره .
هر کتاب 2 تا زیاد میکنه ...
اون دوستت دیگه کاری نمیتونه بکنه ... مگه از سیو های قبلیش بازی کنه ...
خوب بازی رو من الان تموم کردم ....
کسی تونسته بدون اینکه خودش یا اون دختره بمیره بازی رو تموم کنه ؟
برای اون پروژه ی آخر کسی رمز دستگاه رو داره ؟
رمز دستگاه یادم نیست
load کن برو همون جایی که پلیسا گرفته بودنت وقتی بهت گفتن رمز رو بگو یکی از گزینه ها رمز هست تا اونجایی که یادمه
در ضمن حتما یا خودت میمیری یا دختره فکر نکنم راه دیگه ای باشه من که هر 2 حالت رو امتحان کردم
1-7-3ممنون عزیز بود تا جایی که یادمه ....
........
الان دارم الکی میچرخم یه جای مسخره گیر کردم ..
تو oasis بعد از اینکه از اون نوشیدنی میخوی میری تو یه باغ ، از یکی از اون حوضچه ها میری که یه در زیرش داره پشت دره چندتا از اون مانستر ها هستند ... من میکوشمشون ... ولی بعدش راهی پیدا نمیکنم که ادامه بدم ، یه جای غارمانند که کفش رو آب گرفته
پیدا کردن سگ یه اتفاق حتمی نیست . من دو بار بازی رو تمام کردم یه بار پیداش کردم یه بار نه شما دیگه فکر نکنم پیداش کنی.
نه اونجا که گفتم بری حتما پیداش میکنی ...پیدا کردن سگ یه اتفاق حتمی نیست . من دو بار بازی رو تمام کردم یه بار پیداش کردم یه بار نه شما دیگه فکر نکنم پیداش کنی.
ولی اتفاقی ممکنه در جاهایی غیر از اونجا هم دیده بشه ... شما احتمالا طبق یکی از این اتفاقات پیداش کردی
پیشنهاد میکنم Anchorage رو بگیرین حتما ! قشنگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)