دختر حضرت یعقوب موقعی که می رفت دنبال بنیامین که بهش بگه پدرش میخواد بینش روز بود وقتی رفت و به بنیامین گفت و هر دو به پیش حضرت یعقوب رفتند یک دفعه هوا شب شد !!!
به تقلید از بچه دار شدن یوسف بوده فکر کنم![]()
دختر حضرت یعقوب موقعی که می رفت دنبال بنیامین که بهش بگه پدرش میخواد بینش روز بود وقتی رفت و به بنیامین گفت و هر دو به پیش حضرت یعقوب رفتند یک دفعه هوا شب شد !!!
به تقلید از بچه دار شدن یوسف بوده فکر کنم![]()
اون سکانس حمله به سیلو که خودش جوک بود با این گاف هم بدتر شد
انگار یوزارسیف داشت با پادی آمون دوئل می کرد به سبک شوالیه های قرون وسطایی
خلاصه حیف اون همه هزینه که صرف این سریال شده حیف ......
راستی پسر یوزارسیف کی به دنیا اومد من ندیدم؟!!!
Last edited by Inter; 20-02-2009 at 23:43.
آره نیزه که خیلی ضایع بودش
یکی از سربازهای معبد هم شمشیر رو بدون غلاف زیر لباسش گذاشته بود.دستش چطور بریده نشد نمیدونم
همشونم هم 4تایی با یه الاغ خارج شدن از معبد.اصلا هم تابلو نبود
نصفه شمشیرها هم از زیر لباس معلوم بود.عجب پنهان کردنی.من داشتم به این سریال امیدوار میشدم ولی این قسمت گند زده شد بهش واقعا
اونقدر که ملکه رو نشون داد تو سریال زن و بچه حضرت یوسف رو نشون نداد اصلا
زنه حضرت یوسف هم یه جا 1تار موش معلوم نیست.یه جا دیگه موهاش معلومه.اصلا مگه اون موقع بحث حجاب مطرح بوده؟
Last edited by Mo7amad; 20-02-2009 at 23:47. دليل: اضافه کردن چند سطر
امشب که واقعا از همه نظر بسیار ضعیف بود !!! (مثل قسمتهای قبل)
اینکه یوزارسیف میگه هرکس به دین ما توهین کنه دستگیر میشه و باید بره زندان و بعدش میگه ما برای ترویج دین و تطهیر قلبها مجبوریم خون بریزیم واقعا اعصابمو ریخت به هم...
همین سخنان گوهربار به گوش جهانیان میرسه که بهمون میگن تروریست !!!
این فیلم دقیقا داره وضعیت امروز ایران رو به تصویر میکشه و تمام کارهای دولت رو توجیه میکنه نه داستان حضرت یوسف (ع) !
تمام دیالوگها من رو یاد شعارهای دولت میندازه.
آخه چند هزار سال زلیخا اومده گفته "یوزارسیف داره دانه درشت ها رو جدا میکنه ...." این اصطلاح مال اون زمانه؟ حالا خوبه نگفت "مفسدین اقتصادی"
یک نکته دیگه اینکه همیشه از چند فرد خاص به عنوان کسانی که دیالوگهای عوام رو میگن استفاده میشه.
چندین دفعس که میبینم دم در سیلوها از چند فرد خاص چندین دفعه استفاده شده !!!
اون جنگ هم که واقعا مسخره بود...اون آتش سوزی رو چه جوری خنثی کردن ؟؟؟؟
خارج شدن بخار از دهان افراد اطراف سيلو اونم وسط بيابانهاي آفريقا تو گرماي روز ! خيلي جالبه !
يا اون كوزه گره چقد ناشيانه داشت كوزه گري ميكرد و جالب اينه كه چند دقيقه بعدش تو يه نقش ديگه ظاهر شد!
Last edited by toolhelp; 21-02-2009 at 00:56.
شماها هم فقط دوست داريد همه چيرو به اوضاع الان ايران ربط بديد
قبول دارم بعضي جاها كارگرداني ضعيف بوده اما در كل مجموعه بسيار قشنگي ساخته
اگه اين سريال براتون جالب نيست و پر از عيب و ايراده پس چرا تماشا مي كنيد ؟!!!
يه خورده هم شما بايد نگاهتونو عوض كنيد
اون تيكه جنگش خيلي باحال بود شمشيرو تو شكم هر كي فرو ميكردن پرررررچ صداي گوجه فرنگي ميداد![]()
سوتی های این قسمت:
یوزارسیف:انان مبلغ در امد خود را به حساب دولت واریز!!!!!!! میکردند!!!
حالا چطور واریز میکردن به بانک!!! با حواله یا حساب به حساب الله اعلم!
اون سکانسی که پیرمرده با نیزه میخواست طرف رو از پشت بکشه به جایی که نباید ضربه میزد،ضربه زد و کارگردان انقدر بی ذوقه که نکرده یه بار دیگه اون صحنه رو بگیره و بهش بگه بزنه تو کمر ،نه به اون ...
صحنه های جنگ و دعوا بقدری مصنوعی ساخته شده که ناخداگاه آدم رو به خنده وا میداره
وقتی شمشیر به شکم فرو میره یکی از تکنیکهایی هستش که بیش از 70 ساله تو سینمای جهان تونستن همچین جلوه ویژه ایی رو خلق کنن ولی تیم سازنده از انجام این کار عاجزه
هنر کارگردانش رو فقط تو پول خرج کردن و حیف و میل بودجه صدا و سیما میبینم.و الا فهم کارگردانی ایشون در حد یه آماتوره نه مجری چنین سریال عظیمی.
يه چيز ديگه:
توجه كردين كه خيلي وقته از جبرئيل خبري نيست؟؟؟
همه اطلاعات رو يا خود يوسف از قبل ميدونه يا ايناروس و اون يكي براش جاسوسي ميكنن...
نا سلامتي پيغمبره.ديگه نبايد جاسوس داشته باشه كه...
از وقتی که فهمیدم به این فیلم چرت 14 میلیارد تومن خرج کردن دیگه حوصله نگاه کردنشو ندارميه چيز ديگه:
توجه كردين كه خيلي وقته از جبرئيل خبري نيست؟؟؟
همه اطلاعات رو يا خود يوسف از قبل ميدونه يا ايناروس و اون يكي براش جاسوسي ميكنن...
نا سلامتي پيغمبره.ديگه نبايد جاسوس داشته باشه كه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)