بله متاسفانه بدترین عیب گوشی های قشنگ و کم ایراد c905 همین کیبورد هاشه در واقع می تونم بگم تنها نقطه ضعفش کیبورد ناجورشه که علاوه بر این مشکل مشکلاتی رو برای تایپ کردن هم داره
بله متاسفانه بدترین عیب گوشی های قشنگ و کم ایراد c905 همین کیبورد هاشه در واقع می تونم بگم تنها نقطه ضعفش کیبورد ناجورشه که علاوه بر این مشکل مشکلاتی رو برای تایپ کردن هم داره
دوست عزیز یعنی با آپدیت خود گوشی نمیشه آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی رفتید تو سایت سونی اریکسون آپدیت کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین فیرم ویرش چیه ؟؟؟؟؟؟؟ آیا تغیرات خاصی رخ میده بعد از آپدیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع آپدیت باید مموری رو خارج کنیم ؟؟؟
آقا اگه ممکنه یکی زود جواب بده میخوام امروز آپدیت کنم . ممنون .
با سلام
وایرلس گوشی c905 من کارنمیکند تادیروز کار میکرد اما الان کارنمیکند و به شبکه متصل نمی شود...
ایراد سخت افزاری می تونه باشه یا با ریست و یا فلش حل می شه؟
با سلام
وایرلس گوشی c905 من کارنمیکند تادیروز کار میکرد اما الان کارنمیکند و به شبکه متصل نمی شود...
ایراد سخت افزاری می تونه باشه یا با ریست و یا فلش حل می شه؟
من که فکر کنم سخت افزاری باشه. ولی باز قبل از اینکه به تعمیر بدیش یه بار ریست کن بعد راه های دیگه رو امتحان کن . امیدوارم که سخت افزاری نباشه![]()
از اساتید محترم یک سوال داشتم.اینکه واسه کیفیت فیلمبرداری این گوشی که 240*320 هست هیچ راه حلی پیدا نشده ؟؟؟
آخه دوربین 8 مگاپیکسل با این فیلمبرداری واقعا زشته.راه حلی واسش نیست ؟ مثلا با یه نرم افزاری ه ک بشه یا اینکه آپدیتی واسش اومده باشه و توی اون آپدیت این مشکل حل شده باشه ؟
ممنون
کسی نیست جواب منو بده ؟
سلام
چرا هست باید درایور دوربینتو عوض کنی
من عوض کردم رزولیشینش بیشتر شده تازه wide هم شده. فوکوس دوربینم دستی کردم
مال من که 640 در 480 ه
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
دوستان مدیا پلیر برای c905 هست؟ می خوام همه فرمتها ی تصویری رو پخش کنه ..
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)