تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 299 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بله عزیزم بی عیبه.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه آرمین جان تو تمام اخبارام اومده بود که امسال تیم سازنده پیسی ,ps2 جداست البته اگه توسایت فیفا ببینی عکسهاشو گزاشته مال ps2 کاملا گرافیکش مثل 08 هست چون قابلیت اجرای گرافیک پیسی رو نداره .....
    داري اشتباه مي كني تيم سازنده ps2 و PC يكيه تو اگه براي اين حرفت منبع موثق داري رو كن من از تو شكم تو تاپيك حرف نمي زنم ولي متاسفانه خيلي از كاربرا متوجه شدم براي زدن يه پست الكي اين كارارو مي كنن. اميدوارم رعايت بشه اين مسائل. تو تمام اخبارا كه ميگي از كجا شنيدي اين تمام اخبارو كه از اخبار منتشر شده تو اينجا موثقه؟ يه چيزي كه مي توني روش حساب كني پستهايي هست كه من ميزنم چون عادت دارم از منبع موثق حرف بزنم نه از تو معده. تيم سازنده ps2 و pc يكيه.
    اينم مدرك از يك سايت معتبر

Krauser جان شما مطمئنی این دمو 163 مگابایتی مشکل نداره و درسته؟ آخه دمو اصلی 769 مگابایته.
    اي بابا مثه اينكه بد كردم لينك دمو كم حجم گذااشتم بيشتر از اينكه تشكر بشه همه ايراد ميگيرند بابا همه يه بار باس بپرسن
    همه امتحان كردن درست هست از درست هم درست تر چون حتي اشكالاتش هم برطرف شده و كنترلر ها هم اصلاح شدن

یعنی بازی رو ناقص نکردن یا مثلا بازی گیر کنه بخاطر همین پاک کردن فایلهاش؟منظورم اینه که بازی کامله و عیبی نداره؟
    نه بابا چي چي رو ناقص كردن مرض كه ندارن قبلا هم گفتم فايلهاي اضافي كه تو دمو تاثير نداره پاك كردن نگران نباشيد.
    Last edited by Spaniuly; 18-09-2008 at 13:27.

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ولي مسعود گيم پلي 08 يه چيز ديگه بود قبول داري؟
    اینکه زیاد فرقی نکرده ولی تو 09 بهتر شده!
    مخصوصا زمین خوردن بازیکنا و بهم خوردنشون خیلی جالب تر شده!
    دمو رو گرفتي بازي كردي يا نه چند صفحه قبل با حجم 160 مگ گذاشته بودم واسه دانلود. اگه اونو دانلود كردي خوش به حالت اولا حجمش كمه در ثاني عيب و ايراداش و باگهايي كه داره برطرف شده
    _
    دمو رو یک روز بعد انتشارش داشتم ولی دو روز بعد وقت کردم که بازی کنم!!!
    ورژن PC و PS2 كاملا يكسان هستند كوچكترين تفاوتي ندارند دليلش هم اينه كه تيم سازنده PC و PS2 يكيه
    نه باهم فرق دارن اینو سازنده نسخه PC گفته که این اولین سالی هستش که یه نسخه مجزا واسه PC ساخته میشه!
    آره مختصر سست شده حركتها يه بدي هم كه داره بازيكنا وقتي خسته ميشن دكمه Sprint رو بايد تا آخر بازي فراموش كنيد چون دويدني در كار نخواهد بود
    خوب اینکه واقعی هستش و بازیکن که خسته میشه نمی تونه بدوه!

در ضمن نمی دونم اینو میدونستید یا نه, وقتیکه توپ دست دروازه بان هستش یعنی تو دستاش هستش پاس رو سریع پشت سر هم دوبار بزنید یه کار جالب میکنه!!!
    میشه یه عکس از دروازه های 09 بزارید.
    بفرمائید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Masoud King; 18-09-2008 at 14:32.

5. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داري اشتباه مي كني تيم سازنده ps2 و PC يكيه تو اگه براي اين حرفت منبع موثق داري رو كن من از تو شكم تو تاپيك حرف نمي زنم ولي متاسفانه خيلي از كاربرا متوجه شدم براي زدن يه پست الكي اين كارارو مي كنن. اميدوارم رعايت بشه اين مسائل. تو تمام اخبارا كه ميگي از كجا شنيدي اين تمام اخبارو كه از اخبار منتشر شده تو اينجا موثقه؟ يه چيزي كه مي توني روش حساب كني پستهايي هست كه من ميزنم چون عادت دارم از منبع موثق حرف بزنم نه از تو معده. تيم سازنده ps2 و pc يكيه.
    اينم مدرك از يك سايت معتبر
    ساخته شده براي PC (كامپيوتر) :
    در طي اين چند ساله همواره نسخه PS 2 براي PC به كار برده ميشد (نسخه PS 2 براي PC تبديل مي شد)، اما اكنون اين رويه پايان يافت. نسخه PC (كامپيوتر) فيفا 09 براي كامپيوتر ساخته شده است اين نسخه تبديل شده پلتفرم ديگري نيست و بدين ترتيب نسخه PC فيفا 09 ، نسخه اي مستقل است و خيلي از ويژگي هاي پلتفرم هاي ديگر را نخواهد داشت.
    این قسمتی از مصاحیه ای که یکی از کاربران صفحه ی18 گذاشته بود که ترجمه متنی از مصاحبه مربوط به event که درمونیخ برگزار شده بود و نویسنده دنيل كالتندلر مدیر سایت fifa4fans ینی همین منبع موثق جنابعالی است که به دست یک ایرانی به نام علی مظفری تر جمه شده من اگه متن اینگلیسیه این متن و پیدا کنم میزارم ولی منبع اصلی متن سایت FIFA09.de است.
    این از منبع اما...
    یکی پرسید منم با توجه به اطلاعات بالا جواب دادم خودت تو ام جواب دادی منبعم نزاشته بودی ولی کسی بهت نگفت از تومعدت حرف میزنی گفت ؟..
    بعدم تو که اینقدر جوش این سایتو میزنی و همه رو پندو اندر میکنی فکر نمیکنی از تو معدت حرف میزنی حرف چندشیه وبه دور از ادبه وکلاس سایت رو میاره پایین خوب منبع می خواستی مثل آدمم میتونستی بگی ....
    بعدشم من اگه منبع نزاشته بودم بهت گفتم برو تو سایت رسمیش عکساشو ببین عکسایی که خودت چند صفحه قبل گزاشتی حالا بگو عکسای ps2 , pc یکیه؟ این اگه منبع نبود مدرک که بود ...
    در ضمن اگه فکر میکنی پست الکی میزنم که ارسالام زیاد شه بگو ببینم
    این سایت به کسایی که ارسالشون زیاده جایزه میده که منم این کارو بکنم .
    با تمام احترامی که برات قائلم امیدوارم ناراحت نشی ولی خودت خیلی بد حرف میزنی....
    Last edited by maximiliyanus; 18-09-2008 at 18:04.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام دوستان كسايي كه دمو رو دنلود كردند براي خطاها انيميشن هست يا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بله کراوزر جان من تصاویر pc و PS2 رو نگاه کردم گرافیک PS2 واقعا خیلی عقب تر از گرافیک PC بود در حد و اندازه های FIFA 08 بود و خبری از چمن سه بعدی گرافیک بالا و طراحی زیبای لباسها و صورتهای (به قول شما کریه ) نبود و امسال EA رو PC سرمایه گذاشته و واقعا خوب کار کرده
    همه نیمه next-gen بودن فیفای PC رو قبول داریم و میدونیم که PS2 قابلیت اجرای بازی های next رو نداره پس نتیجه میگیریم که این دو با هم فرق میکنن حداقل در گرافیک.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله کراوزر جان من تصاویر pc و PS2 رو نگاه کردم گرافیک PS2 واقعا خیلی عقب تر از گرافیک PC بود در حد و اندازه های FIFA 08 بود و خبری از چمن سه بعدی گرافیک بالا و طراحی زیبای لباسها و صورتهای (به قول شما کریه ) نبود و امسال EA رو PC سرمایه گذاشته و واقعا خوب کار کرده
    همه نیمه next-gen بودن فیفای PC رو قبول داریم و میدونیم که PS2 قابلیت اجرای بازی های next رو نداره پس نتیجه میگیریم که این دو با هم فرق میکنن حداقل در گرافیک.
    این قسمتی از مصاحیه ای که یکی از کاربران صفحه ی18 گذاشته بود که ترجمه متنی از مصاحبه مربوط به event که درمونیخ برگزار شده بود و نویسنده دنيل كالتندلر مدیر سایت fifa4fans ینی همین منبع موثق جنابعالی است که به دست یک ایرانی به نام علی مظفری تر جمه شده من اگه متن اینگلیسیه این متن و پیدا کنم میزارم ولی منبع اصلی متن سایت FIFA09.de است.
    این از منبع اما...
    یکی پرسید منم با توجه به اطلاعات بالا جواب دادم خودت تو ام جواب دادی منبعم نزاشته بودی ولی کسی بهت نگفت از تومعدت حرف میزنی گفت ؟..
    بعدم تو که اینقدر جوش این سایتو میزنی و همه رو پندو اندر میکنی فکر نمیکنی از تو معدت حرف میزنی حرف چندشیه وبه دور از ادبه وکلاس سایت رو میاره پایین خوب منبع می خواستی مثل آدمم میتونستی بگی ....
    بعدشم من اگه منبع نزاشته بودم بهت گفتم برو تو سایت رسمیش عکساشو ببین عکسایی که خودت چند صفحه قبل گزاشتی حالا بگو عکسای ps2 , pc یکیه؟ این اگه منبع نبود مدرک که بود ...
    در ضمن اگه فکر میکنی پست الکی میزنم که ارسالام زیاد شه بگو ببینم
    این سایت به کسایی که ارسالشون زیاده جایزه میده که منم این کارو بکنم .
    با تمام احترامی که برات قائلم امیدوارم ناراحت نشی ولی خودت خیلی بد حرف میزنی....
    حالا...
    سازنده PC همون تيمي هست كه PS2 رو ساخته كاري به بقيه چيزاش ندارم در مورد PS2 هم اهميتي نميدم چه جوريه يا بهتر از فيفا باشه يا بدتر. ماكسي اين قد زود جوش نباش

آپديت شد...

يادتونه چند تا پست قبل لينك دانلود كيت تول رو گذاشته بودم دانلودش كردم ديدم باگ داره اين باگ رفع شده از لينك زير هم قابل دريافته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 18-09-2008 at 20:28.

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فكر كنم اين سري فيفا حرفهاي زيادي واسه گفتن داره.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داري اشتباه مي كني تيم سازنده ps2 و PC يكيه تو اگه براي اين حرفت منبع موثق داري رو كن من از تو شكم تو تاپيك حرف نمي زنم ولي متاسفانه خيلي از كاربرا متوجه شدم براي زدن يه پست الكي اين كارارو مي كنن. اميدوارم رعايت بشه اين مسائل. تو تمام اخبارا كه ميگي از كجا شنيدي اين تمام اخبارو كه از اخبار منتشر شده تو اينجا موثقه؟ يه چيزي كه مي توني روش حساب كني پستهايي هست كه من ميزنم چون عادت دارم از منبع موثق حرف بزنم نه از تو معده. تيم سازنده ps2 و pc يكيه
    حالا چرا عصبانی شدی دوست عزیز!درسته دو نسخه PC,PS2 توسط یک تیم ساخته میشه ولی کاملا با هم فرق داره!!!ولی ایشان درست میگن که مال PS2 در حد همون فیفا 08 نسل قبل هست کافیه عکسای دو نسخه را ببینی تا متوجه بشی!!
    منبع هم ایشان اشاره کردند شما برو سایت فیفا خودت متوجه موضوع میشی!!فکر نمیکنم منبع موثقتر از سایت خود فیفا در ضمینه بازی فیفا 09 وجود داشته باشه!!!!
    اینم یک عکس از نسخه PS2 که تو سایت خود فیفا عکسش را گذاشتن!!!و میبینید که بازی با نسخه فیفا 2005 هیچ تفاوتی نداره کافی این عکس را با عکس رونالدینیو تو Pc مقایسه کنی خودت میفهمی!!!

و خوب این هم یک عکس از نسخه Pc که از رونالینیو هست!!!

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

سلام

ببخشيد اگه ميشه يكي تريلر Inside the Game TRAILER فيفا09 رو بزاره. ممنون ميشم. نام دقيقشم همون هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •