سلام دوست عزیز
مگه میدونی کی هکش کرده؟
از طریق بخش به یاد اوری پسورد نمی تونی یک پسورد جدید بگیری؟؟؟![]()
آره دوست عزیز من بلدم . فقط باید information که برای اولین بار ای دی تو ساختی یادت باشه دقیق. من از طریق ایمیل یاهو ای دی تو 24 ساعت پس میگیرم
از این راه اگه هکر info ای دی ایشون تغییر داده باشه نمیتونن ای دی برگردونناز طریق بخش به یاد اوری پسورد نمی تونی یک پسورد جدید بگیری؟؟؟
( تنها راهش همونی بود که گفتم INFO ای دی تون که شامل( تاریخ تولد و محل سکونت( کشور) و Answer و زیپ کد ) که روز اول ای دی تونو ساختین بدید قابل برگشته![]()
اگه خواستید info ای دی تون البته درست و دقیق برام پیغام خصوصی کنید
( اینم بگم اگه از این مواردی که بالا گفتم 1 مورد هم اشتباه باشه ادمین یاهو فکر میکنه ما متقلبیم و پسورد برامون مایل نمیکنه) و باید با ای دی تون برای همیشه خدا حافظی کنید
نمونه EXAMPLE :
1. Yahoo! ID :
2. Your name : nice naMe
3. Date of birth (mm-dd-yr) :
4. Your alternate (non-Yahoo!) email address
5. Secret Question and Answer
6. Your city and state
7. ZIP Code or Postal code you entered during registration
8. country
Last edited by Re Z a; 05-03-2009 at 13:31.
سلام من دقیق یادم نمیاد.
ولی میشه آدرس صفحه را به من بدین؟؟
موفق باشی
آرش![]()
کدوم آدرس ؟ اگه منظورتون ایمیل ادمین باشه شرمنده اما
از اینجا میتونید سعی کنید شاید تونستید ای دی تون بک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی من به اون آدرس میرم پیام میده:
موفق باشیsorry, your password can't be reset online
you can review our customer care help documentation on how to reset your password.
آرش![]()
احتمالا ای دی تون Deactive شده میتونید بگید یوزر (ای دی ) تون چیه من چک کنم ببینم Deac شده یا فقط هک شده
Deactive وقتی میشه که کلا از یاهو Delet کرده باشن ای دی رو البته من بلدم راحشو چجوری این کار میکنن و خیلی روش نامردیه و اصلا استفاده نمیکنم چون هکر بدون داشتن پسورد با چند تا مایل فرستادن به ادمین یاهو و شکایت کردن از اون ایدی موجب بسته شدن ای دی یا همون موجب Deactive شدن ای دی میشه ...
اگه درست بشه خیلی خیلی ممنون میشماحتمالا ای دی تون Deactive شده میتونید بگید یوزر (ای دی ) تون چیه من چک کنم ببینم Deac شده یا فقط هک شده
Deactive وقتی میشه که کلا از یاهو Delet کرده باشن ای دی رو البته من بلدم راحشو چجوری این کار میکنن و خیلی روش نامردیه و اصلا استفاده نمیکنم چون هکر بدون داشتن پسورد با چند تا مایل فرستادن به ادمین یاهو و شکایت کردن از اون ایدی موجب بسته شدن ای دی یا همون موجب Deactive شدن ای دی میشه ...
jojok_mool
ای دی تون Deac شدهعیبی نداره سعی کنید INFO اصلی که ID ساختین اون موقع بهم بدید من 24 ساعته براتون برش میگردونم ( به خاطر همین میگم وقتی ID میسازید INFO الکی ندید و یا فراموشش نکنید)
![]()
فکر کنم آخرش جواب اون سوال خصوصی هم که موقع ساختن ایدی پرسیده بود می خواد درسته؟اگه اونو یادمون نباشه پسورد نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)