ولی خودمونیم ها
با کیبورد اصلا حال نمیداد
ولی خودمونیم ها
با کیبورد اصلا حال نمیداد
سلام.
توی قول آخر مرحله اول که همون قول سنگی هست گیر کردم.
من وسط یه زمین مربعی بزرگ هستم و تمام دور و برم پوشیده شده از جادوی اهریمن که اگه توش بری میمیره.
جایی هم نیست که غول سنگی رو بندازی پایین.
لطفا راهنماییم کنید.
خط اول قابل فهم نبود!...
در آخرین مبارزه با جنگجو که مرحله Warrior’s Fortress هست و محیط اطراف رو کثافت پر کرده, قسمتی هست که پاکه و میتونین جنگجو رو هل بدین تا سقوط کنه...
فهمیدم... ممنون.
میرم امتحان کنم...
سلام به همگی . یه مشکلی توی بازی دارم این که همه لایتها رو نمیتونم بگیرم مثلا در قسمت The Cavern یه چندتا لایت پشت یه دیوار هستن یا نزدیک یه آبشار که راهی واسه رفتن به اونجا نیست .
دوستان ، این همه قفلها چرا باز نمی شن ؟
من بازی رو تموم کردم اما همه قفلها باز نشد .
از Trainer استفاده کردم و هزار و خورده ای لایت گرفتم اما باز هم اسکینها و ... کامل باز نشدن ؟
کسی Save کاملش رو داره ؟
از لینک زیر دانلود کن امیدوارم به کارت بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام من مشکلم را در صفحه 94 تاپيک مطرح کردم ولي دوستان درست راهنمايي نکردند در مرحاه اي که گير کردم هيچ ستون سنگي وجود ندارد مبارزه در يک محيط باز انجام ميشود فقط دودر با ميله هاي اهني در دو گوشه ويک در چوبي بزرگ در وسط قرار دارد با زدن هيچ دکمه اي نمي توانم غول را از پرتگاه به پايين پرت کنم واين اولين مبارزه من با غول سنگي است
ودر هنگام سیو کردن city of lithe را می نویسد
مرحله City Gate از بخش City of Light - برای شکست دادن جنگجو باید به کمک شمشیر و جادو اون رو به لبه ها بکشونین و بعد از اومدن الیکا با زدن ماوس سمت چپ اونو به عقب هل بدین تا سقوط کنه.
این بازی جدید چطوره؟به پای سه تای قبلی میرسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)